Глобальні оголошення!

Бити чи ні?

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Ненормальні мамаші))))

Повідомлення Natalinda » 08 квітня 2011, 11:44

Ірунця ви про феншуй кут на увазі маєте?
Ну в українців кут також вважається зборищем негативу якшо я не помиляюся
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Ірунця » 08 квітня 2011, 11:48

Sawwku написав:Ірунця, так то воно так. мені просто здається, що кут як явище - це суцільний негатив. я сама спробувала там постояти. скажу зразу - досить не приємно.

А тепер спробуйте ще собі уявити що ви там стоїте, бо хтось СИЛЬНІШИЙ і БІЛЬШИЙ за вас ПРИМУСИВ вас там стояти... :o
Зображення
Він їсть - я готую, він носить - я перу, він розкидає - я прибираю... і що б я без нього робила????
Ірунця Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 377 раз.
Подякували: 408 раз.
Діти: хлопчик

Повідомлення Ірунця » 08 квітня 2011, 11:51

Natalinda написав:Ірунця ви про феншуй кут на увазі маєте?
Ну в українців кут також вважається зборищем негативу якшо я не помиляюся

Ні. Я про феншуй - як саме явище
А якщо про кут - то я проти як фізичних покарань дитини так і будь яких інших.
Зображення
Він їсть - я готую, він носить - я перу, він розкидає - я прибираю... і що б я без нього робила????
Ірунця Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Nymydora » 08 квітня 2011, 12:01

тут десь мала-карта про вазу писала - щоб заховати і все таке. В нас вази спокійно собі стоять, де стояли. А от що робити, коли малий закриває очі і починає по хаті бігати? І пояснювали тищу разів, і об тумбочку головою падав, і за пороги, яких в нас купа, перечіпався. Впав, поплакав, мама цьомнула, закрив очі, побіг. :evil: :evil: :evil:
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення krapk@ » 08 квітня 2011, 12:43

Ірунця написав:
Marta написав:А про фен шуй і тому подібне
Дівчата ну не наше то все, і не для нас. В українців є безліч своїх прикмет і ознак народних (не про забобони мова), від яких багато можна про життя навчитися

та ж я не пропагандую феншуй-сама в тому ділі 0. Якщо чуже, то це не означає, що нам туда зась, навпаки, взяти щось корисне. Просто колись бачила передачу міняю жінку, як мама була повернута на цьому. Там до приколів доходило. Але реально, вважаю в кожному вченні є щось, що можна взяти на озброєння. Хочте вірте хочте ні - реально почала себе краще відчувати, коли з-під ліжка витягнула все що там зберігала. А про кути то 100 пудів-не гарне то місце-хоч по феншуй хоч по чому хоч. Вже краще по дупці мацнути. Але моїй дитині то все викликає лиш сміх, він регоче, я починаю реготати, от і весь виховний момент. Мене тато не вдарив ніколи, мама била по дупі-але це нічого не давало, точніше давало-протилежний ефект, я озлоблювалася. Але то вже в років-6-7.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Re: Бити чи ні?

Повідомлення happymami » 08 квітня 2011, 13:22

Коли хтось з моїх дітей злиться на мене, чи нервується, чи свариться бо я щось не дозволяю (особливо найменший, бо він ще не розуміє до кінця слова Не можна), то я просто їх сильно сильно обіймаю і пригортаю до себе. І навіть якшо вони й намагаються зі злості вирватися, чи битися, то я так обіймаю, шоб всі їхні спроби були марними. І кажу шо я сильно люблю їх, але так то і так то не можна, чи шось таке. Помагає. То не я придумала, то моя мала мені колись підказала. Був момент, що я зірвалася і якось сильно на неї накричала за шось. Може навіть і била. не пам'ятаю. І коли ми ввечері лягали спати, то в нас перед сном хвилинка одкровенноті завжди, і вона мені вже по доброму сказала. шо вона була не права і більше так не буде, але шоб я їй нагадувала шо вона має бути чемна і шоб коли вона зла то шоб я її обіймала просто :-|
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення taranjka » 08 квітня 2011, 13:36

думала шо не дійде до дупи, шо зможу пояснити шо немона. але не вийшло. дитьо придумало вилазити собі на підвіконник і з нього стрибати на крісло :scare: :scare: раз впала але не помогло (я чуть не посивіла). знову лізла. багато раз забирала, але не помагало. прийшлося дати по дупі два рази. як рукою зняло - дивиться в вікно, але не вилазить нікуди)
а як півторарічну дитину можна поставити в кут (на килимок, крісло і т.д.), бо моя шось геть того не розуміє, або як нівчому не бувало починає чимсь там гратися, або просто тікає миттю звідти :?
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Ірунця » 08 квітня 2011, 14:08

krapk@ написав:та ж я не пропагандую феншуй-сама в тому ділі 0. Якщо чуже, то це не означає, що нам туда зась, навпаки, взяти щось корисне. Просто колись бачила передачу міняю жінку, як мама була повернута на цьому. Там до приколів доходило. Але реально, вважаю в кожному вченні є щось, що можна взяти на озброєння.

А мож окрему темку про феншуй? ;-)
Та й я не за те, щоб відкидати все чуже і нічим іншим, крім українськоїкультури не цікавитись :)
Просто думаю що кожному дається за вірою його
Зображення
Ірунця Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Natalinda » 08 квітня 2011, 14:54

Ірунця написав:А мож окрему темку про феншуй?

Темка вже є ;-) осьо
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Zaya » 08 квітня 2011, 18:14

happymami
КОли виматуюсь і сил не вистачає.Особливо поночам - то також натомість цілую і обнімаю . І все проходить.
Zaya Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Неприємні ситуації. Хелп!

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей