гра з вогнем написав:доречі, на малечі якось писали, що спершу бють дітей, а потім дивуються чоловіку, який бє дружину чи дружині, яка терпить побої... а воно все з дитинства йде...
це ще залежить від того, чи просто тупо "б"ють", щоб бити, чи виховують, часом застосовуючи фізичні покарання. Мого чоловіка і його брата батько тримав в "жерстяних рукавицях". Бив дуже рідко, але варто було йому подивитись, як діти відразу зникали з перед очей. В дуже багатьох випадках-перегинав палицю, що, ясне діло, не є добрим, проте, завдяки такому вихованню маю чудового чоловіка, який береже сім"ю, не п"є, не гуляє, не програє гроші, не шляється Бог зна де, дбає і виховує діток і зовсім не має "бурної юності" від якої треба "тікати", чи яка тебе "переслідує". Так само і його брат. 100% переконана, що мій чоловік не здатен підняти на мене руку! Тому, тут вже явно не погоджуюсь...
Думаю, не варто в нас тут вживати слова "побої", "фізичне насилля" і т.д. Переконана, що всі, хто тут є прихильником "биття", як покарання, вважають під цим словом "дати раз, чи два рази по дупі", але аж ніяк не "побої" і т.д.