Глобальні оголошення!

Розлучення з малям

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Мамині відлучки

Повідомлення Dashko » 08 жовтня 2010, 10:34

taranjka написав:Дашо, а привчати потрібно як? зразу 3-4 години?якщо дитина сильно вередує то як? мамі повертатися, чи ні??

Це по готовності дитини і мами ;) . Звичайно, краще поступово все робити. Але мама відразу має справді йти по своїх справах, а не стояти під балконом, і прислухатися, чи не плаче дитина, бо дітки це ДУЖЕ відчувають. Крім того, мама не повина абсолютно мати почуття провини, бо таке роздільне проводження часу є нормальним для дитини річного віку.
Повертатися, чи ні, це вже по ситуації. Тут не треба приймати категоричних рішень. В більшості випадків це залежить від людини, що залишається з дитиною. Якщо вона так само буде впевнена, тоді вона зможе сама заспокоїти дитину.

Ще раз повторю, що всі вікові та часові норми це дуже орієнтовно.
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення Alisa » 08 жовтня 2010, 10:45

Я від народження лишаю Іллю на чоловіка. Спочатку на годину, тепер більше. Мені необхідно сходити по своїх справах чи просто зустрітись з подругами. Тепер ще й на танці записалась.
Якщо раптом в чоловіка ситуація вийде з під контролю - є мобільний телефон.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення krapk@ » 08 жовтня 2010, 11:58

я з 3 тижнів лишала малого з татом -спочатку максимум на годинку. З березня (малому було 3 місяці) я вийшла на роботу. Я мала 2 пари -це 4 години. Лишався з бабусею. Восновному цей час спав на дворі. Тепер без проблем я маю 4 пари 2 рази в тиждень-це з віп 9 до 4 години. І один день до 12. Їсть дорослу їжу, потім як приходжу цицю. Видно що дитина заскучала. Бо як прийду то від мене не відходе з пів години. Але коли я є то максимально циця і час його ;) . Проте протягом дня веде себе добре з бабусею.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення svetla » 08 жовтня 2010, 15:20

Залишати з бабусями-тьотями у мене не було змоги,а от з татом так. Але то десь у місяців два було: мама в перукарню бігала. Потім якось через місяць - другий трапилось,що татко був з малечею. Десь у 8-9 місяців пів дня бувала з татком( десь три- чотири рази).Доня нормально їла,гралась,спала. Ще якось в театр вибралась.То було трошки важче,бо ввечері треба було вложувати малу,а засинала тільки з груддю.
Думаю,що і дитині,а особливо мамі такі відлучки необхідні. Мамі переключитись,відпочити,а малечі вчитись бути без мами. Але на жаль у мене таке часто не трапляється.
svetla Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 477 раз.
Подякували: 471 раз.
Діти: сестричка Оленка і братик Іванко

Повідомлення Marta » 09 жовтня 2010, 00:52

Коли Лізі було 9 міс, я записалась на аеробіку. Ходжу 2 рази в тиждень по 2 години.
Бувало, що плакала, але потім привикла, що мама повертається, вже залишала без проблем. Вважаю, потрібно деколи залишати, і дитина вчиться бути без мами деякий час, і ті люди, які залишаються, також вчаться догляду за дитиною, і мама переключає увагу, а це дуже потрібно!) Проте, не завжди є така можливість....Я вже десь місяць не ходила на аеробіку по деяких причинах, цілодобово ми з донечкою разом, то, певно, знову прийдеться привикати..)
Marta Офлайн

Повідомлення Natalinda » 12 жовтня 2010, 01:32

В мене ситуація схожа як у mala-karta
В нас всі по роботах, приходять вечером, а я вечером не маю куда піти щоб Юрчика залишити.
Та і бажання особливого залишати його не маю.
Переконана що дитина сама захоче від мами відділитися, коли прийде її час. А особливо хлопчик, хай тільки почне футбола бігати, то маму замінить тато, от тоді я вже находжуся сама одна всюди де т реба і не треба.

Але хто має можливість залишати дитину на певний час з родичами, думаю це теж добре. В кожного свої пріоритети.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення мешканка » 12 жовтня 2010, 09:25

Ми залишаємось без проблем, навіть,деколи, батьки на вихідні забирають малеч. (ото вже, як на курорті) Загалом, лишала десь з 4 місяців на 3 год. приблизно (бо їздила на сесію) Зате, коли кудись треба було піти-проблем з дітьми не було, вони залюбки лишались, як з бабусями, так і з татком. Думаю, саме тому старша доця прекрасно адаптувалась в садочку і жодного разу не плакала, що її залишають. Тепер я -працюю по вечорах і чоловік, без проблем, залишається з дітьми.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Shalimar » 28 жовтня 2010, 17:57

Natalinda написав:Shalimar пока мама дєлаєт дєла рєбєнок її допомогає, спостерігає, бере посильну участь. Але напевно ми говоримо про дітей різного віку, скільки моїй дитині ви знаєте, скільки вашій - я не знаю. До 6 місяців, я не робила взагалі нічого, тільки собі чай чи бутерброд. Я займалася лише дитиною.

(надеюсь, я правильно сделала, что отвечаю тут, а не в теме про няню)
Вот то-то и оно... Разный возраст, разный темперамент, разные обстоятельства, поэтому не стоит обобщать
Девочки, а некоторые и не знают, что такое слинг! или негде купить, или нет средств!..
mala-karta написав:думка звучала від мене.
Мій висящий на груді син упаковувався в слінг і йому урочисто вручались груди.
Вихід завжди є :)
Просто треба, що дійсно ТРЕБА БУЛО зробити. І тоді дитя, яке не хоче сидіти в слінгу, чудесно там сидить, періодично гамаючи цицю. Чи лежить поряд. А як старше - то повзає чи бігає.

я помню, что мысль прозвучала от Вас, а потом ее начали развивать... Поэтому я образно сказала про буряки и специально взяла в скобки, при этом никого не цитируя :) ну да ладно, не об этом речь
Я остерегаюсь слов типа "всегда", "никогда"..
По поводу "конче треба зробити", ну, не знаю, чтО бы это могло быть.. Например, надо бы приготовить обед, я м-о-г-л-а бы, но в моём конкретном случае, цель не оправдывает средства
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення LeeLoo » 28 жовтня 2010, 18:30

A ja ni razy ne zaluwala svojy Lizo4ky na dovguj promigok 4asy-tomy wo vona nastiljku zvukla bytu zi mnojy-wo kolu nemaje mene na goruzonti-pla4e,tomy ja zavgdu z nejy-dlja mene v tomy ne maje problemu,zna4utj we ne 4as.
LeeLoo Офлайн

Повідомлення Natalinda » 29 жовтня 2010, 00:42

Shalimar написав:Девочки, а некоторые и не знают, что такое слинг! или негде купить, или нет средств!..

Ну колись говорила з чоловіком на подібну тему. Типу, дивися яка я мудра, стільки всього знаю, а які всі решта темні і як вони тих дітей виховують. Поки йому думку свою доносила сама дійшла висновку що таким людям які того всього (не конкретно про слінг, а вообше) не знають набагато легше ніж мені.

Памятаєте "Чим більше я знаю, тим менше я знаю"

Shalimar написав:поэтому не стоит обобщать

Я ніби й намагалася не узагальнювати :unknown: , тому й написала що віку вашої дитини не знаю, і пишу про свою
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Поперед.Далі

Повернутись до Неприємні ситуації. Хелп!

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей