Глобальні оголошення!

Re: Слінгоситуації. Смішні і не надто

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Ненормальні мамаші))))

Повідомлення taranjka » 17 вересня 2010, 11:47

happymami написав:Бляха, як я абажаю наш тернопільський сільський менталітет. :

то не тіко тернопільський))) ми в польщі каталися електричкою (там окремі купе на 6 людей). Дарця спить в слінгу, тут заходить в купе бабеха, зразу закриває вікно, бо їй дує, а потім бачить шо то в мене дитина примотана і давай вичитувати нас, шо вона так може задихнутис, шо то я таке роблю, шо вона педіатр з н-річним стажем... з моїм знанням польскої я більшої частини не пняла, аше відволікалас бо сміялас з деяких слів))) так шо такі шо люблять повчити, то є всюди)
а ключі ми тож даєм гризти, час від часу, аж надто дитьо любить всьо до рота тягнути))
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення eney » 28 січня 2011, 23:31

мене раз мужик спинив через те, шо моя дитина в колясці спала, мол не можна, хребет кривий буде, вйого внука чи внук... тири пири.... дохтори йому казали)
ми теж ключі даєм, мої батьки мене за це сварили, а от гроші давати дитині в руки, то для них нормально, от тільки ключі мої, і при мні, а гроші хто зна в яких людей були.
О спорт, ты - мир!
Пьер де Кубертен
eney Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 695 раз.
Подякували: 786 раз.
Діти: В домі заплавляють Олексій і Марк.

Повідомлення Shalimar » 29 січня 2011, 00:12

Marta написав:Я не кажу, що прямо як цигани, в міру

Кстати, цыгане вроде и не болеют теми болячками, что другие дети. Мне кажется, ни опрелостей у них не бывает, ни диатеза, ни экземы - ничего. Только сопли до коленей иногда ))
Никто их не кутает как капусту в одёжки, не стерилизует, не купает по несколько раз на день..
:idea:
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення mala-karta » 29 січня 2011, 01:10

Shalimar написав:Никто их не кутает как капусту в одёжки,

постійно закутані в сто одежок
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення бережаночка » 29 січня 2011, 01:16

востаннє бачила ненормальну мамашу літом на Канаді
серпень ,температура 30 з хвостиком а 2 дівчини везуть візочок,де спить дитина,накритий зверху МАХРОВИМ БАННИМ рушником тіпа щоб сонце не мішало,збоку дірочку звісно залишили
але з головою явно не дружать
Зображення

мудра свекруха на скарги сина відповіла"Ти одружувався на хорошій? То хто ж тобі її зіпсував?"
бережаночка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 174 раз.
Подякували: 269 раз.
Діти: precious pearl-baby girl

Повідомлення Natalinda » 29 січня 2011, 01:27

mala-karta написав:
Shalimar написав:Никто их не кутает как капусту в одёжки,

постійно закутані в сто одежок

Де ти таких бачила? :extesi:
Я тоже вічно розхристаних і зашмарканих бачу
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення mala-karta » 29 січня 2011, 02:16

літечком коло нас, коло церкви.
Всі в шортіках, а циганські діти в сорочках, штанях, черевиках, іноді в курточках, менші в шапочках.
Але таки розхристані.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення lore1ei » 29 січня 2011, 11:10

Коли жили в Тернополі, то коло нас цигани жили неподалік, винаймали приватний будинок, так от їхні діти майже цілий рік ходили голі, босі і по коліна в соплях :)
Мені часом аж мороз по шкірі проходився як бачила в холодригу їх босих)
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення мешканка » 29 січня 2011, 14:38

Оце мала я давніше випадок. пішла купувати шапку, бо вже холодно було... Я моя мала (менша), щось не в настрої була...Ну от, поставила я її з коляскою з краю від того місця на базарі де шапки продавали і давай шапки міряти... А народу на ті шапки накинулось, що до дзеркала доступитись не мож було. Ну моя Христинка ще й на зло давай нити, бо то вона в коляску хотіла, я її запхала, то з коляски-я її витягла і це все з мірянням шапок, розпиханням інших покупців і пригляданням в дзеркало... Потім вона взлостилась, що не могла руками в рукавицях взяти дрібні наклейки і давай нити, поряд з коляскою... і тут жіночка, яка навпроти рушниками торгувала таким повчальним голосом до мене "Ви не чуєте що ваша дитина плаче..."... я кажу "Вона не плаче, вона ниє"...і тут пішло поїхало...
-"Що ж то за мама така...Ви краще дитині соплі повтирайте, подивіться які в дитини соплі.... Понароджують дітей і потім не можуть собі з ними раду дати..." Я чуть не послала її...А мене ще й тоді так токсикозило, що капец...Ну я більш-менш ввічливо їй сказала, хай вона дивиться за своїми справами а в чужі не лізе...." Але довго мене потім телепало від того...Думаю собі, як то легко собі стояти з боку і філософствувати.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Alisa » 29 січня 2011, 14:49

Мешканка, правильно, що не послала. Базарниці тільки того й чекають, щоб гвалту наробити.
Весь прикол в тому, що такі зауваження найчастіше роблять люди, що в молодості поспихали власних на бабців.

В нас в літку таке було. Розташувались ми з чоловіком і маленким Іллєю на коцику під деревом.
А він чогось розрепетувався. Я намагаюсь дати йому груди - він не бере. Ми трошки нервуємось. Як тут звідкись намалювалась коза в окулярах - і давай повчальним тоном нам розказувати, що дитині треба давати воду...
Мій чоловік так зло на ту бабу глянув, і сказав, що якщо на рахунок три вона ще буде в полі зору, то її вже ніхто не відпоїть.
І коза злиняла :zybu:
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Поперед.Далі

Повернутись до Неприємні ситуації. Хелп!

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість