Дічатка, проблема така: мала починає повзати і перелазити. Ганяю за нею цілий день. Оце хвилююсь, чи не пора її переводити в ліжечко. Бо я щось так вимучуюсь із тим повзаннями-паданнями і ще хатніми справами, що вночі відключаюсь. Боюсь, щоб мала не прокинулась і не впала з ліжка. Хвилююсь, щоб я чула, як вона прокинеться :?
Свобода волн и злата звон - пиратский дух не побеждён!
Natalinda о, дякую! за стільці не подумала, із одного боку підперте ліжко ліжечком. З іншого я. Але вона так вміло перелазить через мене... Завтра пошукаю стільці із спинками.
А татко від нас втік ще 7 міс тому :istereka: Дрихне в сусідній кімнаті :phone:
mavpusya я перекладала в ліжечко, або стелила багато поеривал-одіял-подушок навколо ліжка на підлогу, то пару раз вона падала в м"якеньке і далі там спала))), хоча я й загороджувала собою, т.д., але вона все одно перелазила, в сні ж не вслідкуєш нормально, а вона як в"юнок....то це для нас страховка була.
А ще бувають спеціальні огорожі дитячі, типу таких:
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Їх можна знімати і переставляти на будь-яке ліжко. Особливо зручно брати в поїздки, коли немає можливості спати в дичячому ліжку. Бачила на тому ж сайті і СП на них, але китайські - по 350 грн. здається
Русік Окреме дякую! Я думала, що ти якраз на ті китайські ссилочку даєш. Вони низькі і не практичні. Мала б перелізла точно. А цей варіант дуже цікавий.