Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
перші самостійні кроки почав робити в 11 міс (за 2 дні до), до того вже добре стояв самостійно і ходив вздовж стін, диванів. Гарно пішов рівно в рік :)
у мене вийшло, шо хлопчик раніше почав ходити))) Але то ше залежить від характеру. мала - спокійніша. Малий - шиииило :D Малий ходить по меблях з 7,5 місяців. Ну але він сам вставати на ніжки в ліжечку почав уже в 6. Зараз йому 10. Пробує сам стояти без підтримки поки відволікається. А як згадує - зразу на коліна сідає шоб повзти (так швидше до мети дійти)
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
ходити почав біля 11 місяців. це вже так, щоб по справжньому. до того ходив тримаючись за качельку (наколо), наприклад. ми ще до того як виповнився рік (десь за три тижні) їздили на фестиваль, то вже добре ходив.
Моя донечка почала ходити пізно в 1рік і 2 місяці, А танцювати почала одразу , як навчилась ходити, зараз дуже любить танцювати і робить вправи разом з Теленянею, Пригскок команда
Я от все думала-думала відпишуся і вже більше року пройшло))) До року точно почав ходити, десь в місяців11 вроді, хоча всі навколо казали шо пізно дитина почне ходити, бо повненька дуже))) а не тут то било)
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос
Синулька десь декілька днів перед роком почав ходити, а вже рівно в рік на свому ДН (на природі по горбиках і ямках) - бігав так що тільки й встигали всі його ловити .....
а моя хоч шило в попі, ходити не спішила і по меблях ніколи зато повзала швидко-швидко, всюди, і на дворі також. може тому і не спішила топати. хоча стояла і присідала і тупалася з затрохи 6 місяців, тоді ж поповзла в 1 рік і 2 тижні потопала, і від тоді ніколи не повзає