Глобальні оголошення!

Петрики П'яточкіни або Витівки наших малят

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Петрики П'яточкіни або Витівки наших малят

Повідомлення TanenRom » 30 грудня 2010, 12:35

а я вчора доробляла подарунок для нашої хресної, мала ходила біля мене туди- сюди, а я думаю добре що не плаче і не капризує швидше дороблю все. мала взяла олівці малювала по альбому, малювала, а поки я відвернулась синім восковим олівцем розмалювала свого коника :zybu: і найголовніше я посварила її за це і кажу: - Хто розмалював коника, а вона так гордо і впевнено відповідає: - Тато, так, тато! я з сміху, лежала на підлозі, подзвонила чоловіку і попередила, що вночі приїжджаєш і будеш витирати коника, бо ти його розмалював :zybu:
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Vika » 30 грудня 2010, 14:06

Oksana написав: Бачили б ви на чому я тепер друкую :lol: Клавіші відновленню не підлягають, чекаємо на нову клаву :D а поки мучусь :D Враження таке, що на мембранній клавіатурі забули розмітку зробити :lol:

оксано як я вас розум?ю . моя клава пережила то саме . теж мучилася поки ? сам лаптоп не гавкнув .мусив наш тато на новий розщедрюватися. тепер вже старий не ц?кавить до нового ручки знов тягне .
Vika Офлайн

Повідомлення mala-karta » 29 січня 2011, 02:37

а Ромка запхав гарбузки в праску (туди, де воду заливають).

Давно, вони вже почали проростати... (ага, ми носим джинси і нічого не гладимо).

Мала сюрприз на Ромкове день народження :crazy:

Праска працює. Поки що.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Marta » 29 січня 2011, 17:33

Моя Ліза сьогодні сильно хотіла дотягнутись до сніговичка на ялинці, і благополучно її перекинула, побила іграшки.
Але то слава Богу, бо нарешті ми ялинку склали, а то стояла б до весни...)))
Marta Офлайн

Повідомлення Melisa » 01 лютого 2011, 22:18

Намалювала донечка фарбами "картину". Фарби не висохли. В цей час я скинула з неї колготи, бо хотіла переодіти. Вона швидко втікла від мене і вирішила пройтись по альбому. В результаті стопи стали синьо-зелені...
Здивування.
Жаль.
"Мамааааа!"
І побігла швидко в спальню. Дістала крем, яким ми ранки замащуєм, і бігом мастити по пальцях і п"ятах, з надією, що "кака" зникне :zybu: :zybu: :zybu:
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення lore1ei » 14 лютого 2011, 18:03

Моя донечка дуже любить котиків у різних варіаціях, чи то живі і муркаючі, чи то іграшкові і пухкенькі, чи резинові і пікаючі, чи на одязі, чи у книгах, чи намальовані на папері.
Сьогодні в парку малюємо по снігу, намалювала їй котика.
За одну секундочку вона впала на сніг і почала його обнімати. Забираю з землі, в крик, лежала десь хвилин 10 на снігу і обнімала того котика :hhh:
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення Melisa » 26 лютого 2011, 15:49

Вчора зварила плов без соусу томатного. Переклала у велику миску, щоб остиг швидше. Чоловік в цей час їв плов в залі. Ну, вобшем така картина: я мию посуд, позаду мене стіл,на якому стоїть миска з пловом, і Вероніка, що стоїть на кріслі. Повертаюсь, а моє чудо вирішило, що плов загустий і тре його трохи розрідити. Вобшем, влила туда компоту. :crazy: . Ну, поки я все ставила на свої місця, доня злізла і побігла до залу, де їв татко. А татко в цей момент пішов на кухню за добавкою. Тут варто зазначити, що чоловік їв страву з кетчупом, а я перед тим йому ще каву зробила. І стояло це все на табуретці, до якої Ніка звісно ж дістає. Вобшем, поки він на кухні добавку брав, доня в залі додала йому трохи кетчупу в каву. :lol:
Але вже смачна кава була! :D
А зранку моє чудо вирішило ще підсолодити печенько, що лежало на тарілці, видно воно їй видалось не солодким. І то так щедро насолодила!

Короче, поняла я, що тихі дні у нас потроху минають. Тре привикати до витівок і встигати все записувати в щоденник. :lol:
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення happymami » 10 березня 2011, 16:09

Поповнила я телефон на 30 грн, побалакал собі і мабуть забула сховати чи шо. Не знаю. Через якийсь час треба мені телефона, шукаю, знайшла на самому видному місці, розкритий, екран темний. думаю - знач виключений (бо коли даю гратися малому, то вимикаю, бо блокування в мене нема). Беру в руки - та ні - працює. Шей інтернет ввімкнутий :crazy: . Лишилося 17 грн з 30. Дитина в інтернеті посиділа з мобіли :crazy:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення TanenRom » 10 березня 2011, 16:32

happymami мені це знайомо. :D :D :D
я ніколи свій МТС на більше ніж 10 гривень не поповнюю, бо донечка завжди кудись з нього дзвонить, або в інтернет залазить. :)
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення happymami » 10 березня 2011, 19:53

гггг. Ну в мене таке рідко, бо я до ри дитини з телефоном ставлюся дуже обережно і краще лишній раз вимкну. Але во на днях малий до Марії спозаранку дзвонив :hhh: . Бувають проколи короче
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Поперед.Далі

Повернутись до Яскраві моменти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей