Перлинка » 24 грудня 2010, 23:59
Малий взяв до рук нашу весільну фотку в рамці ,на якій ми-молодята,діти чоловіка,мої батьки та його мама.
Я починаю його випитувати ,де мама ?Де тато?Де дідо ?Баба? і.т.д
Він чемно показує пальчиком,а тоді як накинеться на фотку починає її цьомкати і голосно кричати
-Ням-ням ,ням-ням !!!
Доця не поняла і так обурено
-Мамо ,то йому що їда?То ж не їда!!!
я спочатку подумала ,що то він нас так виціловує,а виявилось що він помітив на фотці краєчок святкового столу
Уточню,що то не від голоду,мушу добавити,що наш хлопчик має файний апетит і дуже любить поїсти,завжди,щоб ти не поставив на стіл ,навіть якщо він перед цим добре наївся всеодно бере ложку і буде в тому колупатись.І бабуся і вихователька його за то дуже люблять,вихователька каже ,що він зїдає своє,а потім ще діткам,що поряд сидять починає помагати.Ну і до того ж ми на дієті ,то він мабуть заскучав за смачненьким :zybu:
А ще згадала,десь в ресторані чи кафе,тоже капєц,такі скандали влаштовує,як побачить,що комусь вже принесли їжу,а нам ще ні ,ледве його відриваю від сусідських столиків.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)