мені лиш третє сподобалось ,просто розкішне ,і блондиночка буде в ньому надзвичайно милою та ніжною
тигрові ненавиджу,тим більше на дітях
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
Моя думка така: Тіна-блондинка, то нашо їй біле пальто? Червоне їй теж би пасувало. Та й знову ж таки з практичності. Плями менше видно на темному фоні, бо на білому вони зразу в очі кидаються.
Неля, червоне і справді дуже красиве, і платтячко в комплект входить, але у нас стоїт червоне кашемірове тепле пальто, чекає поки доростем на наступну осінь. Ці пальтішка легкі тепла весна-холодне літо - тепла осінь.
Продавець, говорить що в тигровому беретик не зручний. БЕРУ БІЛЕ
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.