Глобальні оголошення!

Досягнення наших карапузів! 1

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Хвалимося!!!

Повідомлення flower » 13 березня 2011, 09:03

Класно! :thumbsup: Вітаю!!!! :roses:
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення eney » 13 березня 2011, 09:15

Любов о! вітаю! :thumbsup:
О спорт, ты - мир!
Пьер де Кубертен
eney Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 695 раз.
Подякували: 786 раз.
Діти: В домі заплавляють Олексій і Марк.

Повідомлення TanenRom » 13 березня 2011, 10:03

Любов Вітаю вас - це дійсно велика радість для мами :roses: :roses: :roses:
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення happymami » 22 березня 2011, 10:36

Ой, яка ж я рада яка ж я рада. Мій Юрчик почав балакати реченнями :dance: :dance: :dance: . По 2-3-4-5 слів, всьо вкупі, безрозділових знаків. Всьо повторює за всіма, правда ще на своїй мові, але я зрозуміти можу. Майже завжди. А на вулиці ротик не закривається. Там же машин купа їздить. А деякі ж не їздять. А ще є підвали де киці живуть. А ще є діцатка (дівчатка), а ще є людина (люди) і дітка (дітки). І мушка. Вірніше вчора мушка була, поки юра її не роздопкав. Отоді вже стало ма мушки. Общім - розказувати завжди знайдеться шо. Весь в маму :tipok:

А ще - цікавиться дівчатками. Колись чуть вікно не цілуував як дивився на школярок шо зі школи поверталися. І діцинка і діцинка і зі сколи і зі сколи. Ехххх. А ще вчора дзвонила коліжанка Софійкина - Яночка. Він як почув, як давай Янати, як давай в гості проситися, а прийшли - стояв мовчав і тільки посміхався :oops: :grin: . Отто вже ті хлопчиська ;-) . Як в тому ролику "Посмотри на меня" :grin:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення krapk@ » 22 березня 2011, 10:48

ой, як класно!!!! Вітаю, це вже досягнення. А мій зараз намагається все повторювати але лише йому виходе перші 2 букви слів, тобіш нічо не ясно зовсім.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення happymami » 22 березня 2011, 10:51

krapk@ в нас теж так було)) і зараз є. Особливо зі зміною складів. Нариклад помідор, то може бути мідопор)))) Або шось таке, зараз важко згадати. Общім, склади місцями міняє.Але коли вже зовсім не розумію прошу показати пальцем, то ще можна вгадати :lol:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Natalinda » 22 березня 2011, 11:14

happymami ой це так класно :clapping: Так тішуся за вас :clapping:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення TanenRom » 22 березня 2011, 11:39

happymami - Вітаю вас, це дійсно велике досягнення :)
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Ірунця » 26 березня 2011, 19:39

Дівчата, мій малий вимовив букву "К"!!!!! Замість звичного "ту-ту", сьоні в нас "КУ-КУ"!
Як же швидко вони ростуть... Скоро він почне ходити в школу, потім одружиться і піде з дому :cry:
Зображення
Він їсть - я готую, він носить - я перу, він розкидає - я прибираю... і що б я без нього робила????
Ірунця Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 377 раз.
Подякували: 408 раз.
Діти: хлопчик

Повідомлення Natalinda » 26 березня 2011, 20:46

Ірунця написав:Скоро він почне ходити в школу, потім одружиться і піде з дому :cry:

Ой, Ірунця насмішила :grin:
А якщо серйозно, то теж часто ловлю себе на думці шо час спливає надзвичайно швидко :cry:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Поперед.Далі

Повернутись до Яскраві моменти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей