Глобальні оголошення!

Ляльковий театр

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Ляльковий театр

Повідомлення Русік » 22 березня 2015, 18:59

TaniaPicaSSo, яка малій найбільше сподобалась?
Дорогу осилит идущий!
Русік Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 896 раз.
Подякували: 1209 раз.
Діти: Козаки Микола та Сашко + козачка Катерина

Повідомлення Русік » 22 березня 2015, 19:03

Я малому всю дорогу розповідала, що там будуть ляльки розповідати і показувати казку. А з самого початку вийшли актори. То малий ледь не розплакався: А де казка?
Дорогу осилит идущий!
Русік Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 896 раз.
Подякували: 1209 раз.
Діти: Козаки Микола та Сашко + козачка Катерина

Повідомлення TaniaPicaSSo » 22 березня 2015, 19:23

Русік написав:TaniaPicaSSo, яка малій найбільше сподобалась?

Найбільше, напевно, "Поросятко Чок" та "Дивовижні перетворення". "Білосніжка" теж, я писала про неї десь у темі, що вона хоч і для 5+, і там трохи дрібні деталі на сцені, та все одно сподобалось. А ще минулого року ми були на "Казці чарівного світлофора". Вона хоч і про правила дорожнього руху, але дуже яскрава та виразна, то мала була в захваті.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення TaniaPicaSSo » 29 березня 2015, 15:41

Були сьогодні на "Небилицях про Курочку Рябу". Як завжди, від сюжету казки відійшли далеко, але на відміну від "Червоної шапочки", яку тільки зіпсували (на мою думку) своїми "домудруваннями" і втручаннями акторів, то тут навпаки - додали багато комічних моментів, оповідачів, різних звірят. Не було затягнутих моментів з довгими діалогами. Дуже весела була вистава, багато музики, діти дуже реготали і тішились. Ми, правда, до кінця не висиділи, бо у виставі не було вовка і фей :pardon: Ну але це наші мухи :hi: А загалом сама вистава дуже смішна і кольорова :aplo:
При тому ця вистава розрахована на 4+, а вона, на мою думку, значно простіша за ту "Червону шапочку", яка була для 3+.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)

Повідомлення Natalinda » 29 березня 2015, 19:31

Ну сама назва вистави передбачала відхід від сюжету :wink: Які ж би то були небилиці, якби все як у казці було)
Мені вистава теж сподобалася, діти й справді багато сміялися і плескали. Щодо віку, то моєму хоч і 5+ але багатьох речей він ще не зрозумів. Як то мрії про море і сон про велетенське курча, тобто після вистави дещо питався і я пояснювала, ну але висновок зробив відразу і правильний))))). Це напевне одна з найвеселіших і найсучасніших вистав нашого лялькового. Мені аж шкода було що ми без квітів були, бо був мій улюблений актор, але оскільки Юриної улюбленої акторки у цій виставі не було, то він сказав "добре, що ми не брали сьогодні квітів" :hi:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення TaniaPicaSSo » 29 березня 2015, 19:55

Natalinda написав:Ну сама назва вистави передбачала відхід від сюжету Які ж би то були небилиці, якби все як у казці було)

Ну я ж не кажу, що то недолік. Просто порівняла з червоною шапочкою, в якій перекрутили сюжет в гіршу сторону, а тут навпаки - зробили казку навіть цікавішою, ніж вона є.

Наталю, а тобі той момент з русалкою і дідом не видався трохи з дорослим натяком?
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Natalinda » 29 березня 2015, 20:05

звісно видався) там багатенько було дорослих жартів
я наприклад чітко помічала коли сміялися діти, а коли підсміювалися дорослі
раніше мені такі моменти неподобалися, але зараз ставлюся до цього спокійніше, так собі думаю що це для того щоб і батькам не сильо скушно було :hi:
Але цей момент звісно можна було обіграти по-ішому, можна було просто помріяти про лежання під пальмою з шклянкою лимонаду
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення TaniaPicaSSo » 29 березня 2015, 20:08

Інші моменти я теж помітила, але вони були такі дуже завуальовані, що тільки дорослим і були зрозумілі. А з русалкою то було так дуже вже явно.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Сяна » 25 жовтня 2015, 15:11

хто був сбогодні на прем"єрі - виставі "Алі-Баба і 40 розбійників"? як враження?
ходив чоловік з доцьою, прийшли дуже задоволені. мала сказала, що хоче піти ще раз зі мною, щоб я, цитую "ахнула від захвату" :hi:
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома.
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1072 раз.
Подякували: 1277 раз.
Діти: донечка

Повідомлення Mama3 » 25 жовтня 2015, 18:23

А малій скільки? Бо я щось подумала, що на старших розраховано, та ще й не дуже вийшло сьогодні.
Mama3 Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1389 раз.
Подякували: 522 раз.
Діти: Два хлопчики Володя та Олежик і дівчинка Марічка

Поперед.Далі

Повернутись до Яскраві моменти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей