Нам сьогодні дуже не сподобалось. Ті організаційні моменти, то само собою. Було дуже шумно, люди сварились за місця. І я теж не розумію, чому місць не всім вистачило, якщо значна частина дітей сидять без власного місця, а в батьків на руках. А один тато посередині залу взяв дитину на руки стоячи... Що там бачили ті, що за ним сиділи, я не знаю.
А вистава... Найгірша з усіх нами поки побачених. Дуже багато нецікавої та незрозумілої балаканини ні про що. Цей момент з втручанням акторів у казку - він для дуже старших дітей. Якби ми прийшли на виставу 5+ чи 7+, я б не нарікала, що моїй дитині нудно, (хоча ми були і на кількох таких виставах, то все одно їй було цікавіше, ніж сьогоді) а так ми вже побачили кілька вистав для 3+, і всі вони були яскраві, музичні, а ця ну просто дуже нудна. Мені самій було нецікаво. Пісень було дуже мало. Тільки вийде вовк чи червона шапочка, не встигне дитина втішитись, як вже знов тьоті в блузках щось там вирішують, сваряться, або дядько відкриває ту велику книжку і щось читає... Забагато було тих моментів з акторами, вистави самої як не було, сюжет ледь вловимий. Нам дуже не сподобалось. Дитина в більшості нудьгувала і питала, а де вовк? А де бабуся? А де зайчик? А тьоті балакають і балакають...
На мою думку, вистава просто провальна