Глобальні оголошення!

Ляльковий театр

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Ляльковий театр

Повідомлення TaniaPicaSSo » 23 лютого 2015, 19:06

Були вчора на виставі "Дивовижні перетворення". Це була перша наша вистава, яку ми висиділи до кінця :aplo: Для малюків саме те, що треба. Сюжету там як такого дуже нема, але все дуже виразно, яскраво та весело. Був вовк, зайчик, клоун, п"єро і чарівник з чарівницею. Майже у всіх сценах задіяно лише по 2 герої на раз. Багато виразних смішних моментів, музики. Ну і плюс до того, у виставі брали учать актори в костюмах, а не ляльки. Це плюс для нас, малюків, оскільки, як я помітила, актори виразніші і більші, ніж ляльки і здатні довше витримувати увагу на собі.
Десь зо три тижні тому ми були на "Білосніжці". Вистава розрахована на вік 5+, то я не нарікаю, що нам не все пішло. Хоча, в цілому було Марті таки цікаво, але серед мінусів вистави були такі, що все було дуже маленьке. Дійство відбувалося в трьох віконечках, кожне розміром десь з метр на метр, ну може півтора. Це реально дуже мало. Може в перших рядах ще видно більш-менш, але з задніх треба було дуже сильно придивлятись, щоб розгледіти, що там в тому віконечку відбувається. Ну і ті віконця стояли на самій сцені, тобто були дуже низько, і всім доводилось заглядати поза головами інших. І ще мені дуже не сподобався один момент. Там був такий епізод, коли звіздаря ловить королівська стража (довго розказувати, яким боком їх всіх втиснули в казку про Білосніжку), і вони кажуть йому, що як той не здасться, вони будуть його катувати, і перечисляють список різноманітних тортур, будуть дусити, лити смолу на нього і ще щось там. І то все зі списами в руках, так агресивно і серйозно і з відповідною нагнітаючою музикою. Прям екшн. Для чого таке в дитячій виставі?! Ну і було ще кілька затягнутих моментів, коли просто довго нічого не відбувалось. Наприклад, Білосніжка йшла лісом, грала музика, а вона йшла і йшла. Але в цілому вистава гарна.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Галина » 23 лютого 2015, 21:32

Моїй Вероніці якраз навпаки, вистави для старшого віку більш цікаві, на тих що 3+ вона в мене трохи нудиться. І ось ця, що була минулої неділі "Велике перетворення" моїм не пішло, але ми його на Новорічний ранок дивилися, то може трохи забагато вже було...
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення Параїл Юля » 23 лютого 2015, 21:37

TaniaPicaSSo А скільки часу триває вистава "Велике перетворення" і скільки коштує білет. Ми ще не були жодного разу, а дуже хочеться попробувати. Думаю чи висидить моя непосида і чи буде йому цікаво.
Зображення
Параїл Юля Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 133 раз.
Подякували: 242 раз.
Діти: Хлопчик Назар

Повідомлення Natalinda » 23 лютого 2015, 22:29

Параїл Юля квитки по 15 грн, дорослий і дитячий
вистава 45 хв
Виства називається "Дивовижні перетворення" :wink:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення TaniaPicaSSo » 24 лютого 2015, 00:05

Natalinda написав:Виства називається "Дивовижні перетворення" :wink:

Дякую, що виправила. Я вже переправила в повідомленні, щоб не збивати нікого з толку :rose:
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)

Повідомлення TaniaPicaSSo » 24 лютого 2015, 00:07

Мене одна мама сьогодні обламала трохи. Каже, та ше діти находяться в той театр і в садку, і в школі, що ще надоїсть одні й ті самі вистави дивитись. Може й так. Але все одно хочеться подарувати дитині враження вже зараз.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Ameli » 24 лютого 2015, 00:10

Таня, а малій було комфортно коли так довго і тягуче було темно у виставі Білосніжка? мені самій якось так маркотно було сидіти
Я мама, а мама ніколи не буває самотньою. - К. Деньов
Ameli Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 947 раз.
Подякували: 595 раз.

Повідомлення TaniaPicaSSo » 24 лютого 2015, 00:13

Ameli написав:Таня, а малій було комфортно коли так довго і тягуче було темно у виставі Білосніжка?

Та не дуже. Питала всю виставу, а де світло? А в ті моменти, коли ще й на сцені ставало темно, то тим більше питалась за світлом. Але нас ще в касі попередили, що вистава для старших і трохи темна, тому ми не маєм на що нарікати :pardon:
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Natalinda » 24 лютого 2015, 00:14

TaniaPicaSSo а ти не питала її які вистави показують у садочку?
Що не кажіть але вистава у садочку і вистава у театрі - то 2 різні вистави, сама атмосфера чого варта
У нас такої проблеми нема((((( бо ні в садок ні в школу не приїздять((((( в школу вроді раз в рік, зате всякі фокусники - то за миле діло((((
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Ameli » 24 лютого 2015, 00:15

Ну вони моментами дійсно перетягували що і для старших було задовго. ( я ходила з школярами то були з 1 по 4 класи)
Я мама, а мама ніколи не буває самотньою. - К. Деньов
Ameli Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 947 раз.
Подякували: 595 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Яскраві моменти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість