Глобальні оголошення!

Ляльковий театр

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Ляльковий театр

Повідомлення Галина » 28 грудня 2014, 23:02

Mama3, так.
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення Sms » 28 грудня 2014, 23:21

Ми мали квитки і не пішли. Шкода :-(
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Mama3 » 28 грудня 2014, 23:35

А я маю запрошення на 1 січня на "Новорічні перетворення". Подивилася на сайті, то прем'єра.
Mama3 Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1389 раз.
Подякували: 522 раз.
Діти: Два хлопчики Володя та Олежик і дівчинка Марічка

Повідомлення TYulia » 29 грудня 2014, 00:08

erinaceus написав:Були сьогодні на новорічному ранку в ляльковому. Супер!!! Цікава програма, дуже гарна гра акторів, якісні костюми і приміщення цікаво прикрашене. Все на вищому рівні, видно професіоналізм. З аніматорами не порівняти...

а як вашому горобчику? сподобалось? Як воно все відбувається?
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення Kisja » 29 грудня 2014, 00:19

Ми теж були сьогодні на святі в ляльковому. Сподобалась і вистава і саме дійство новорічне. Гарні декорації.
Зображення
Kisja Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 173 раз.
Подякували: 442 раз.
Діти: Донечка Софія

Повідомлення erinaceus » 29 грудня 2014, 10:51

TYulia Ну нам ще такі дійства трохи зарано, але нас запросили, то вже пішли. Малий чомусь був трохи схвильований... На сам концерт дивитися не хотів, тягнув мене за руку, щоб відійти в бік. Мабуть велика кількість людей і немале приміщення його трохи налякали. Хоча на минулих вихідних були на святі від форуму, то все ок. Можливо, треба було прийти трохи раніше, щоб він звик. Його найбільше цікавили рибки і черепахи, які там плавали :ha: Виставу дивились хвилин 15, поки гасло світло, включали музику і кольорове освітлення :ha: А потім бігали по холу і розглядали звіряток з декорацій.
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Повідомлення Natalinda » 11 січня 2015, 03:44

Незнаю яке новорічне дійство було минулого року у ляльковому, але цього року дуже гарно! Особливо в порінянні з драмтеатром, то небо і земля.
Суть була в тому що сніговик і снігуронька потрапивши в чаріне дзеркало перетворилися на кощій і бабу ягу, і навпаки відповідно. Ну і треба було їх назад перечарувати) Юру був в недоумєнії, чого ж актори не переодівалися)))))) ну тобто він зрозумів що відбулося перетворення і характер персонажів змінівся, але до повного щастя йому бракувало щоб вони ще двічі переодягнулися)))))) підхід до діток, дітки активно реагують, та що там казати я дуже люблю гру майже всіх.
Питала Юру, то теж казав що в ляльковому йому більше сподобалося.
Сама вистава теж непогана, сподобалося те, що потрібно слідкувати ким зараз є той чи інший герой, бо ж вони одягали маски! Хто ще не був - підіть завтра - не пошкодуєте!
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення nelly » 18 січня 2015, 18:03

були ми сьогодні на "По щучому велінню". Так як ми колись років зо 2 на ній були то я рада що вона знов була :rose: Дуже мелодійна, весела і гарна вистава. Я якось аж не зчулася як вона закінчилася :impossible: Одна з найкращих їхніх для мене.
Людей не було багато, але от водити слабих дітей в люди то в нас як добрий день. Один хлопчик цілу виставу кашляв аж заходився, і то не був кашель що все відходить а якийсь дусючий((( Від цього мене коцьорбило що я вже хотіла щось сказати бо вони сиділи не далеко. Ну чого ту дитину слабу перти в той театр???? Щоб галочку собі поставити? Я вже після тримісячного лікування бронхітів Марго боюся кудись її вести, щоб знов того кашлю не надихатися((((
Тільки що Марго прокинулася і питаю то про що вистава була? -Про Опенька і царівну))) З трудом разом переказали зміст :confused: А ви після вистави ще пригадуєте про що було те чи інше дійство і переказуєте??? бо з словниковим запасом проблем у дівчини моєї немає, а от переказати виявилося складно. Взяла собі на замітку цим зайнятися.
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення TaniaPicaSSo » 18 січня 2015, 18:11

nelly написав: але от водити слабих дітей в люди то в нас як добрий день. Один хлопчик цілу виставу кашляв аж заходився, і то не був кашель що все відходить а якийсь дусючий((( Від цього мене коцьорбило що я вже хотіла щось сказати бо вони сиділи не далеко. Ну чого ту дитину слабу перти в той театр???? Щоб галочку собі поставити? Я вже після тримісячного лікування бронхітів Марго боюся кудись її вести, щоб знов того кашлю не надихатися((((

І я того не розумію. Ми вже другий місяць маємо як не соплі то кашель, і так хочеться піти в театр, але мені в першу чергу свою дитину шкода, не кажучи, що це може заважати або ще й заразити інших :cry:
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Natalinda » 18 січня 2015, 18:58

nelly написав:А ви після вистави ще пригадуєте про що було те чи інше дійство і переказуєте??? бо з словниковим запасом проблем у дівчини моєї немає, а от переказати виявилося складно. Взяла собі на замітку цим зайнятися.

ми раніше не переказували,але Юра пізно почав говорити,але чим далі ходили тим більше я його спонукала до розказування.Щоб розказав татові, бабусі. І книги стараюся щоб переказував зараз, ну не прямо детальний переказ, але основну лінію. І розвиток комунікативних навичок, і спілкування і знаю що дитина і як зрозуміла.
Я шкодую що ми не поїхали, бо дуже хотіла порівняти з Київським драмтеатром,але ніяк не виходило(
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Поперед.Далі

Повернутись до Яскраві моменти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість