Глобальні оголошення!

Ляльковий театр

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Ви ще не ходили в ляльковий театр?

Повідомлення Natalinda » 31 березня 2014, 02:45

Я сьогодні так сплакалася :cray: ну я взагалі останнім часом дуже чутлива стала і сентиментальна :cray:
Сьогодні були на виставі "козацькі вітрила". Так символічно до 40 днів від загибелі небсної сотні.
Вистава з патріотичним таким змістом. Багато пісень про козаків. Трьохголовий змій-дракон. Звісно козаки його перемогли і врятували Україну. Ну і на заявлений вік вистава, я б навіть. Ще рік додала. Голосні звуки, темнота, ну і змій злюка. Дівчинка років 6-ти то закривала очі і боялася. Синок казав що не боявся, бо то був несправжній змій.
В інший час напевне не справила таких сильних емоцій.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення vita_if » 31 березня 2014, 11:23

А яка вистава буде на наступну неділю?
vita_if Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 47 раз.
Подякували: 222 раз.
Діти: Два хлопчики

Повідомлення Natalinda » 31 березня 2014, 11:55

vita_if в першому пості теми є лінк на сайт :wink:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення vita_if » 31 березня 2014, 22:29

Про цей сайт я знаю, але він зараз не відкривається
vita_if Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Natalinda » 31 березня 2014, 23:03

Сестриця Оленка та братик Івасик, наскільки я розумію
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення TaniaPicaSSo » 13 квітня 2014, 15:23

Ми сьогодні вперше сходили в ляльковий театр! Йшли взагалі на "Червону шапочку", бо так писало на одній афіші, але виявилось, що прийшли на "Казку чарівного світлофора". Мені, якщо чесно, вистава не сподобалась. Сюжету майже ніякого, він якось штучно за вуха притягнутий. Ніби чебурашка має йти до школи, і йому треба вивчити правила дорожнього руху, щоб він міг іти до школи сам. І так ніби ненав"язливо хотіли розказати дітям про правила, хоча насправді було дуже вже нудно і нав"язливо. Ну але то моя суб"єктивна думка. Але костюми і декорації дуже веселі та яскраві, думаю саме на них моя дитина і дивилась півгодини. Більше не витримала. Злякалася, коли дуже гучно почала грати музика і мигати світло, то була типу "дискотека" по сценарію. І ми вийшли, а повертатись вона вже не хотіла. І взагалі в холі їй набагато більше сподобалось: акваріум з рибками, фонтан з черепашками, ляльки за склом. В цілому наш перший досвід можна вважати позитивним :yes:
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення vita_if » 14 квітня 2014, 00:04

Так вам ще рановато в ляльковий театр ходити.
vita_if Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Natalinda » 14 квітня 2014, 00:14

Ми дуже хотіли попасти на премєру тої вистави що ви були, але щось там тоді наламалося(((( То я віддала запрошення дівчинці з Юрчикової групи. Вона ходила з сестрою (клас 10), то дуже мені дякувала її мама, казала що чудова вистава, дитина все переказала, дуже їй сподобалося, і сестрі теж)
Я памятаю що вона про гномиків розповідала))) Були там гномики?
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення TaniaPicaSSo » 14 квітня 2014, 12:07

Natalinda так, гноми були. Три дуже яскраві кольорові гноми - червоний, зелений і жовтий. Власне через них та такі ж яскраві декорації візуально вистава виглядала дуже весело та яскраво. Бо по сюжету то на явно дуже і дуже старших, хоча в касі нам казали, що на 3-4 роки.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення TYulia » 14 квітня 2014, 15:26

TaniaPicaSSo написав:Ми сьогодні вперше сходили в ляльковий театр! Йшли взагалі на "Червону шапочку", бо так писало на одній афіші, але виявилось, що прийшли на "Казку чарівного світлофора". Мені, якщо чесно, вистава не сподобалась. Сюжету майже ніякого, він якось штучно за вуха притягнутий. Ніби чебурашка має йти до школи, і йому треба вивчити правила дорожнього руху, щоб він міг іти до школи сам. І так ніби ненав"язливо хотіли розказати дітям про правила, хоча насправді було дуже вже нудно і нав"язливо. Ну але то моя суб"єктивна думка. Але костюми і декорації дуже веселі та яскраві, думаю саме на них моя дитина і дивилась півгодини. Більше не витримала. Злякалася, коли дуже гучно почала грати музика і мигати світло, то була типу "дискотека" по сценарію. І ми вийшли, а повертатись вона вже не хотіла. І взагалі в холі їй набагато більше сподобалось: акваріум з рибками, фонтан з черепашками, ляльки за склом. В цілому наш перший досвід можна вважати позитивним :yes:

ми ще такого не пробували. я от теж боюсь, що голосного звуку може налякатись і розплакатись.
до речі по скільки квитки? чи треба купувати їх заздалегідь? які краще місця брати як для першого разу?
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Поперед.Далі

Повернутись до Яскраві моменти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість