Мій Юрик теж зараз дууже любить шось мити-витирати. Якоїсь неділі ми пішли до церкви і він шось там гриз печенько. Дала вологу серветку, шоб руки повитирав. а воно. паця,злізло з візка. всілося посеред церкви і давайтою салфеткою витирати підлогу... І попробуй підніми - шуміти починав. То, думаю най си дитя тішиться. лиш би не плакало. Ото вже люди мали на шо дивитися :shock:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
Наша бабуська нині з села привезла огірки. Ніка, як справжня господиня, взялась їх мити і скидати в трьохлітрові банки. Фотік наш тато на рибу забрав, тому прийшлось робити фото мобілкою. Ось.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Він ще й підлогу вміє мити. Фотку їх бачили ту, що в слінгу. Оце- чоловік! Шкода що для моєї Анни Марії замалий.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.