irinka написав:Касівочка ми теж були вчора на "Сембо" ну не можу сказати, що вона аж настільки страшна може то просто як які діти сприймають? :confused
Звичайно, що кожна дитина сприймає все по-різному, бо ж у всіх різні психологічні особливості - одному подобаються стрілялки, інший любить ігри поспокійніше, хтось холерик, хтось флегматик і т.д..
Я своїм поки стараюсь обмежувати перегляд будь-чого із сценами жорстокості, насильства і несправедливості, вони дивляться хороші мультфільми, дитячі передачі, такі "ніжні женщини"

, і не звикли бачити таке, може тому і така реакція. Аж ніяк не хочу цим сказати, що твій і решта дітей, які сиділи там спокійно дивляться всяке таке - НІ, просто знову ж -таки різні характери і способи сприйняття роблять своє, і тому такі різні результати.
Не заперечую - були і діти, котрі сміялись з того лева і крокодила, а були такі, котрі плакали, все як завжди банально - комусь то піде, а комусь ні, не може все подобатись всім

.
І нарешті що я хочу цим всім сказати - кожна мама знає свою дитину і її характер, що вона любить, що ні, і може навіть інколи передбачити, як вона поведе себе в тій чи іншій ситуації, і зробить висновки, чи йти, чи не йти, я лиш описала як саме нам "не пішла" ця вистава.
І думаю, та касирша могла все-таки попередити (якщо вона звичайно знає, про що вистава), мол так і так, є там деякі дикі звірі і різкі голосні звуки з вистрибуваннями, ви дивіться по своїй дитині, якщо вона не з боязливих - можете приводити, а якщо трохи ляклива - краще прийдіть на іншу виставу, більш спокійнішу і для меншого віку.. Шоб не було зараз "там повно людей в черзі" скажу - квитки я брала ще в четвер, в черзі була тільки я, можливість сказати в неї була, тим більше я сама перепитала.
П.С. Я так подумала про плюси, а вони все-таки були: ляльки сподобались всі, крім грізного насупленого лева (хоч таким він і в принципі має бути, можна було б хоча б трохи тихіше його озвучувати і не так різко з темряви появлятись), гарні декорації, і головне повчальний момент - в кінці мисливець не зловив антилопу, а таки відпустив її на волю з малим.