Глобальні оголошення!

Ляльковий театр

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Ви ще не ходили в ляльковий театр?

Повідомлення taranjka » 28 жовтня 2013, 01:54

Ленка в інший день квитки купляйте :yes:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Касівочка » 28 жовтня 2013, 12:22

Цієї неділі казка "Сембо". Це прем'єра, чи хтось вже був? :help:
Касівочка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 174 раз.
Подякували: 224 раз.
Діти: Дві доцьки

Повідомлення Natalinda » 28 жовтня 2013, 12:29

Касівочка ні це не премєра. Ми були. То про антилопу. Мила вистава про мамину любов
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Касівочка » 28 жовтня 2013, 12:35

Natalinda написав:Касівочка ні це не премєра. Ми були. То про антилопу. Мила вистава про мамину любов

Хочу брати і меншу 2,5 р. перший раз, якщо все буде добре. Тваринок любить, але чи немає там яких страшнуватих моментів, звуків і звірів, щоб не налякалась?
Касівочка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Natalinda » 28 жовтня 2013, 20:30

:confused: шось так достеменно....здається що нема страшненького
Може ще хто був з дівчат
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення Касівочка » 04 листопада 2013, 00:40

Були сьогодні на "Сембо". Що можу сказати - не сподобалось категорично, точніше, не на ту виставу ми вперше попали (( Таки для старших вона діток, років 7-8-ми і далі, точно не для 3-4річних, хоча я і запитувала про це касиршу - казала і 2-річного можна приводити.. Був там і страшний великий лев, і зубатий крокодил, і злий шакал, все з дуже різкими звуками, гарчанням, несподіваними вискакуваннями і викрикуваннями диких мавп.. А сцени поїдання крокодилом собаки, а потім і шакала це взагалі жесть, мала розплакалась. Довелось тримати одну на руках, і то постійно здригувалась, закривала очі і вуха, було бажання взагалі декілька разів звідти піти, але старша вперлась, що вона смілива і хоче залишитись, хоча теж тримала мене весь час за руку (добре, що я її хоч саму не посадила за перші ряди). Я сама сиділа ту цілу годину в якійсь напрузі, що от зараз несподівано вискоче лев чи з'явиться крокодил, і малі злякаються, мусила їм розказувати, що вони не справжні, а казкові. Тобто не було якогось почуття розслаблення і задоволення від перегляду.
Позаду нас сиділа дівчинка, яка постійно твердила, що її ці звірі зараз з'їдять.. Одним словом, не та вікова категорія, вони не можуть ще сприйняти цей сюжет - мама захищає дитя від небезпеки, навпаки - вони єдине, що бачуть - це цю небезпеку. От такий печальний досвід, тому не раджу нікому йти САМЕ на цю виставу, навіть із 7-8-ми річними ІМХО. Проявів показати мамину любов до дитини і бажання її захистити є безліч інших, при чому набагато мирніших і повчальніших. Способів ознайомити дитину із звірами Африки - теж предостатньо :sad: Старша сказала після вистави, що більше туди не піде, можливо з часом ще вмовлю, але точно на якийсь більш нейтральний варіант.
Касівочка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Natalinda » 04 листопада 2013, 02:04

Вже якось задумувалася про те що тре записувати собі про що вистави :crazy: Бо в голові коні і люди позмішувані вже давно
Тре якось виписати вистави на різні вікові категорії, бо в неті щось мені таке ніде не траплялося, а в театрі десь висить така афішка
Касівочка прикро що ви так "попали" :sad: я реально непамятаю деталей вистави, навіть після описаного тобою непомню хоч вбий, але 100% впевнена що ми були :crazy:

Кілька мам в театрі мені хвалили Бременських музикантів, мол найкраща вистава. Цього місяця здається має бути. Хтось вже був?
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення irinka » 04 листопада 2013, 09:15

Касівочка ми теж були вчора на "Сембо" ну не можу сказати, що вона аж настільки страшна може то просто як які діти сприймають? :confused: Мій сидів собі спокійно, хоча вистава дійсно специфічна(на касі вказано що вона для дітей віком 5-6 років) але нам не було страшно. Ще бачила Даринку з татом, як вам вистава? Таранька напиши ваші враження :help:
Natalinda бременські музиканти наступної неділі мають бути :yes: Якщо буде все добре то ми можливоо підемо)
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення taranjka » 04 листопада 2013, 12:15

ну по перше в театр радять вести дітей з 3-х років.
моїм вистава сподобалася. Даринка сиділа сама, між якимись дівчатами. нічого аж такого сильно страшного мені не розказувала, казала, що були не добрі лев, шакал і крокодил, і мама яка захищала своє дитятко.
я вже чекаю коли буде погана погода, і в театрі не буде аншлагу. дуже дратує, коли діти кричать, плачуть (муж бачив кількох дітей рік+), батьки ззаді сидять з телефонами :dash:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Касівочка » 04 листопада 2013, 12:33

irinka написав:Касівочка ми теж були вчора на "Сембо" ну не можу сказати, що вона аж настільки страшна може то просто як які діти сприймають? :confused

Звичайно, що кожна дитина сприймає все по-різному, бо ж у всіх різні психологічні особливості - одному подобаються стрілялки, інший любить ігри поспокійніше, хтось холерик, хтось флегматик і т.д..
Я своїм поки стараюсь обмежувати перегляд будь-чого із сценами жорстокості, насильства і несправедливості, вони дивляться хороші мультфільми, дитячі передачі, такі "ніжні женщини" :hi: , і не звикли бачити таке, може тому і така реакція. Аж ніяк не хочу цим сказати, що твій і решта дітей, які сиділи там спокійно дивляться всяке таке - НІ, просто знову ж -таки різні характери і способи сприйняття роблять своє, і тому такі різні результати.
Не заперечую - були і діти, котрі сміялись з того лева і крокодила, а були такі, котрі плакали, все як завжди банально - комусь то піде, а комусь ні, не може все подобатись всім :pardon: .
І нарешті що я хочу цим всім сказати - кожна мама знає свою дитину і її характер, що вона любить, що ні, і може навіть інколи передбачити, як вона поведе себе в тій чи іншій ситуації, і зробить висновки, чи йти, чи не йти, я лиш описала як саме нам "не пішла" ця вистава.
І думаю, та касирша могла все-таки попередити (якщо вона звичайно знає, про що вистава), мол так і так, є там деякі дикі звірі і різкі голосні звуки з вистрибуваннями, ви дивіться по своїй дитині, якщо вона не з боязливих - можете приводити, а якщо трохи ляклива - краще прийдіть на іншу виставу, більш спокійнішу і для меншого віку.. Шоб не було зараз "там повно людей в черзі" скажу - квитки я брала ще в четвер, в черзі була тільки я, можливість сказати в неї була, тим більше я сама перепитала.
П.С. Я так подумала про плюси, а вони все-таки були: ляльки сподобались всі, крім грізного насупленого лева (хоч таким він і в принципі має бути, можна було б хоча б трохи тихіше його озвучувати і не так різко з темряви появлятись), гарні декорації, і головне повчальний момент - в кінці мисливець не зловив антилопу, а таки відпустив її на волю з малим.
Касівочка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Поперед.Далі

Повернутись до Яскраві моменти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей