Хочу похвалитися Дитина (4 роки) сама собі таке придумала, мене лиш просить контур ялинки намалювати, а кульки відмальовує від тарілочок і кружесок з набору посудки)))) Майже вся хата вже в ялиночках і кульках))))
Показуйте що дітки роблять Ваші такого зимового новорічно/різдвяного
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос
І ще кілька ідей з інету Сніговичків з ватних дисків ми робили минулоріч, потім може знайду фотку Ну але повторити не завадить думаю) Ще дуже третя ідея сподобалася з фарбованим рисом, думаю теж втілимо в життя.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос
mala-karta ще не форбували, щось руки не доходять, робимо поки всіляке інше. Але то вже лютий на носі, тре форбувати, бо буде неактуально)))) Я планую гуашками.
Мій Денис любить так гратись... Правда не знаю чи то дуже розвивалка і чи дуже зимова... А ще посадили в горщик з плющом, який ніяк не хоче рости, чотири квасолини (кожен з хлопців дві своїх) і "підписали" де чиї. Тепер чекаємо... Малі підливають, заглядають... Як виростуть вам теж покажемо!
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.