Моя дитина малює всім, тому маєм результат - пописані стіни, мякі меблі та паркет

Ділюся досвідом по використанню різних речей дя малювання.
1. Воскові олівці - якщо маєте підозру що дитина може пописати ними стіни - не купуйте!!! змиваються вони вкрай важко. З побілки виводила їх розчином вода+сода+біла зубна паста (якщо комусь часом треба) і де грубо помальовано можна горячим утюгом через білий папір.
2. Пальчикові фарби - супер заняття для дитини, моя не любила пхати пальці тому малювали вушними паличками - дуже красиві виходять малюнки. Приспособлення яке необхідне при малюванні фарбами - стакан-непроливайка і вологі серветки, краще брати не дитячі вони краще відтирають фарбу.
3. Звичайні олівці. Мали різні - визначили що краще заплатити більше і купувати крайолу ніж китайські чи наші дешеві - в крайоли кольори яскравіші і малювати ними дитині зручніше.
4. Фломастери - не купуйте якщо не впевнені що дитина буде писати лише по листочку, особливо укр. виробництва - не можу відтерти нічим((((( Знайшла вихід - фломастери від крайола (вошбл) - брала на кідстафі - моя супер покупка, з побілки, тканини, шкіри відтираються звичайною вологою серветкою. З паркету фломастер виводила столовим оцтом.
От такі ми художники