yultsya ми займаємося за різними розвиваючими альбомами, тобто там не лише ліплення, а й інші заняття.
Я для себе зрозуміла що мені легше і швидше з альбомом ніж з нетом, бо як сідаю щось шукати, то зависаю дуже надовго, море всього зберігаю, копіюю, скачую, а потім так руки і не доходять, а так альбом відкрили, синок вибрав завдання і вперед.
Зараз є багато книжок суто по ліпленню.
З того що перше приходить на думку:
Дівчатка дехто брали в мене раніше Роні Орена. Там ціла серія "Секрети пластиліну" Видавництво Махаон - то схвально відукувалися. В неті можна пошукати розгортки книг.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Все детально розписано і розмальовано.
Видавництво Пелікан "Пластилінові дива"
на сайті є кілька розгорток, я листала книжечку, то теж сподобалася.
Видавництво ЗІРКА Серія Диво-творчість. Є два альбоми для діток 1-3 років і для старшеньких один
. Ті для меньшеих то ми вже зробили всі завдання давніше, ще до старшого не добралися.
Ще я вже десь на форумі писала що дуже мені сподобалася нова серія від РАНКУ "З мамою вдома" Ми правда наразі займаємося за тими де малювання акварелю і гуашками, але є там ще для занять пластиліном
Ну і моя улюблена Країна Мрій
. Якщо бачитиму інтерес до ліплення, то напевне саме цю книжечку куплю. Ще в Країни Мрій є серія "Картина з пластиліну". Їх правда небачила вживу.
і Глорія
Ну але як якість свята чи події - то ми ліпимо з голови, або з нету. Як то сніговички і ялинки взимку, крашанки на паску.
Ще із збережених лінків
Ну і яйця від кіндерів з пластиліном))