Іграшки які були у нас з chicco ,брязкальця давала нам подруга погратись,бо її дітки на той час вже з них повиростали .Не можу сказати ,що були в захваті,грались як і любими іншими іграшками.Якщо бюджет не дозволяє,то задовіільнилась би брязкальцями подешевше наприклад канполовським.Єдине ,що гріє що воно сертифіковане ,та мало б бути виготовлене з екологічно чистих матеріалів.

- Ще іграшки | +

Цей ігровий центр суперова штука ,мої малі дуже його любили,я його подарувала ще навесні ,тож мабуть знову доведеться купувати :)
- Ігровий центр | +

така ігрова панель ,непогана з мелодіями та звуками лісових тваринок і комах ,мені особисто подобалась тим що голосно грала,але функцій не дуже багато,ну й ціна відповідна,вона не дуже дорога.
- Ігрова панель | +

Ця качка для ванної взагалі безпонтова,не рекомендую
- Качка | +

телефон також не рекомендую,не дуже подобався ні мені ні дітям,дуже тихо грав
- Телефон | +

Сумочка класна дітки любили її
- Сумочка | +

гітарою бавились,але не можна сказати що тобула улюблена іграшка
- Гітара | +

поїзд дуже любили ,там багато веселих мелодій та звуків тваринок,голосно грає,щоправда сам не їде треба тягати,і їде котиться туговато,особливо по коврику.
- Поїзд | +

Руль перший час був вне конкуренціїї,дуже багато функцій ,могли гратись ним обоє одночасно ,але якось відносно швидко він їм набрид
- Руль | +

Це піанінко подобалось,але нічого особливого
- Піанінко | +

Від стола я очікувала набагато більше,дітям також не дуже сподобався
- Стіл | +

Кльова машинка,сама бавилась,але дуже швидко сідають батарейки ,буквально на 1 день вистачає.
- Машинка | +

Юлу -дерево не рекомендую,дуже важко натискати щоб вона крутилась навіть мені,хоча коли крутиться,то прикольно.

Деякі з цих іграшок нам дарували,деякі купувала нові в магазині ,деякі купувала бу на кідстафі.
Я виділила під іграшки певну суму ,і час від часу,як бачу що дітки вже не бавляться ,то продаю і купую нові.Особливо вигідно,якщо купую бу ,бо можна продати приблизно за ті ж гроші .Іграшки можна сказати невбиваємі,тому не страшно їх купувати і не страшно що діти щось їм зроблять,до того як тре буде продавати.