TaniaPicaSSo, для твоєї меншої потрібні подарунки, які потрібні будуть тобі в майбутньому. Я , наприклад, малюсенькій купую постіль на майбутнє ліжко (уже не дитяче), головне, щоб старші бачили, що Миколай нікого не залишає без подарунка, що обовязково треба бути чемними усім)
Нель, а пазл дерев'яний про Україну де брала? Катя в листі написала книжки, лего, енциклопедії (в неї то не книжки, окремо йдуть ), ляльку, настільні ігри, фарби, водяний пістолет, цукерки. По-мало скупляюся, основа вже є. А собі не знаю, що замовити (деякі книжки вже по шафах чекають, але то таке), і чоловіку не знаю поки... Хіба парфуми, бо якраз в обох закінчуються
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома. Толстой Л. М.
Галина, мої куми брали минулого року на подарунок своїй дочці фербіка, віддали за нього 1800 грн., а вона ним погралась один день і закинула. Хоч сама слізно просила. До речі, вони його ніби продають, можу попитати
А я собі замовила светрик і набір з річкового жемчугу )))))) і набір вийшов не дорого, правда защіпки біжутерні , то заплатила 120 грн ( намисто, браслет, кульчики)
мушу похвалитися бо ду мeні сподобалася Брала в Гостині, можe щe дeсь є, алe шукала в нeті нe могла знайти. В Марго сьо додався кінeтичний пісок то пeвно щe будe до колeкціі. Сяна, а Катруся мололeць Миколая бриє по повній