Глобальні оголошення!

Улюблена забавка вашої дитини

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Улюблена забавка вашої дитини

Повідомлення Oksana » 19 грудня 2010, 17:08

а нас не обмежують, бо тих, що обмежують, ми не купуємо :) Купуємо ті, що дають можливість ще й мислити :P ;-)
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення Перлинка » 19 грудня 2010, 23:21

Марта, щойно випадково наткнулась на таку забавку,думаю твоїй Лізочці,шанувальниці мильних бульбашок припала б до вподоби

Зображення

Зображення

http://www.elc.co.uk/Push-Along-Bubble- ... lt,pd.html

Як не крути, а багато що залежить від фінансових можливостей батьків.

З цим я не згідна,ну хіба,якщо батьки вже геть бідні сімя живе в борг та впроголодь.
Я вже кілька раз писала тут що купую переважно вживані брендові іграшки і продаю за ті ж гроші,втрачаю лиш на пересилці.Хіба 10 - 20 грн це так багато?

І в секондах іграшкових купувати також варіант,просто близько біля мене немає,і взагалі у нас секонд слабенький,а так якби мала час туди ходити,то копирсалась би з задоволенням.Головне було б бажання.

Нові іграшки також купую,але це вже всяка дрібязок там коврик -абетка,чи акваковрик,чи той самий краб ,який казки розповідає,інтерактивний хомячок ,фарби ,фломастери , наклейки розмальовки,пазли,конструктори,посудка,пасочки ,мячики.Що просто напросто вже неможливо потім продати,бо губляться детальки,мнеться нищеться,і часто навіть того не варте ,якщо іграшка коштує 100 грн,ще паритись щоб продати її за 50.
Нові дорогі купую ,лиш ті що не можу знайти серед вживаних,але дуже хочу,або якщо ціна вигідна,буває що можна нову купити за пів ціни,то я знаю,що я її потім вживаною продам за ті ж гроші.

От ,наприклад візьмемо любу китайську ляльку з базару,навіть не дешеву гривень за 150-200 ,нам такі дарували.
Волосся вилазить,куйовдиться,розчесати неможливо,бо жмути лишаються в руках,через деякий час вони вже не мають ніякого вигляду,тобто,якщо дитина вже не бавиться , викласти на продаж просто не реально,бо то жах,що з неї та з її одягу робиться.
А справжнім бебібьорном дівчатка бавляться по 6 років,ще потім у спадок передають молодшим сестричкам,або мама продати може за пів ціни ,бо вона як нова.
Був у нас і Бебібьорн підробка,дала за нього 30 у.е, тоді (дуже тішилась,бо оригінал 700 грн коштував,а він зовні нічим не відрізнявся),так от десь через 1,5 року голова відломалась так,що її вже ніяк неможливо причепити.
А бушну оригінальну можна придбати за 200 грн.

Я одного разу візочок бебібьорн хотіла купити на клумбі,мамочка так і сказала,що йому вже 5 років,але бавились мало,лиш як на дачу приїздили де він в них і стояв,на фото стан ідеальний.Ціна 200 грн,новий в магазині такий коштує 900 грн.В нас вже один схожий є ,я хотіла другий до мами завезти,а потім подумала,шо то вже зайве.

Перший наш візочок китайський купувала новий за 50 у.е,меньше ніж через рік ,мені за нього соромно було просити пів ціни,бо в деяких місцях протерся до дзюрок,колеса були подрапані і розходились,я про все це написала в оголошенні і поставила ціну 145 грн,то була черга, ще й сварились за нього,а я рада що спекалась доклала 55 грн,придбала фірмовий і не парюсь,що поломається мені за кілька місяців.
Так шо дівчата,як то кажуть ми не такі багаті,щоб купувати дешеві речі.Я би може також не заморочувалась,але просто ненавиджу фуфло,і мене аж теліпає від неякісних речей не важливо чи то одяг чи іграшки,якщо вони в перші ж години , дні чи після першого ж прання втрачають вигляд ,ломаються відчуваю себе ошуканою.Та ще й зроблені з матеріалів небезпечних для життя і здоровя.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Marta » 20 грудня 2010, 00:13

Перлинка, класна штуковина, може хіба на літо, бо в хаті дійсно вже дихнути нереально від тих бульбашок.... :zybu: ;-)
Marta Офлайн

Повідомлення Naya » 25 грудня 2010, 12:58

тато з Жданом бавилися надувною кулькою.
Потім тато додумався налити в кульку води і зав"язати.
Ждан кидає кульку, а вона стрибає..
Ждан регоче...
тато регоче
мама регоче :zybu:
Стільки в хаті сміху й радості....
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення Перлинка » 03 січня 2011, 18:32

А у нас сьогодні весь день в фаворі новий кольоровий набір губок для миитя посуду,то і поїзд і пірамідка і машинки,татко приколюється,що треба було їм під ялинку на Новий рік покласти :zybu:

Зображення
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Радмила » 08 січня 2011, 19:36

А це наша улюблена гра. Старша складає карту і розставляє тваринок. А манюня коментує : "сльон, абуд, єев, либа"
Зображення

Зображення
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення гра з вогнем » 08 січня 2011, 19:47

зараз у нас пістолет. вчора спав з ним.
ще велосипед. він вже півроку його не бачить, але добре пам'ятає, що знаходиться на горщі, я була здивована, щиро кажучи, бо й сама забула де той велосипед.
на кухні любить крупи перебирати і куховарити. найбільше любить міксером щось робити, тому я довіряю білки збивати і помішувати щось в каструлі чи сковорідці.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення happymami » 09 січня 2011, 11:47

Радмила написав:А це наша улюблена гра. Старша складає карту і розставляє тваринок. А манюня коментує : "сльон, абуд, єев, либа"
Зображення

Зображення

Радмило, то той шо ви купували в хеппімаркеті? Шось таке цікаве.
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Перлинка » 09 січня 2011, 11:50

Я так розумію що тваринки купувались окремо?Це ті що з ігропрому?Якщо так кажуть,що вони дуже воняють,це правда?
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення happymami » 09 січня 2011, 12:04

Я такі тварини купувала на базарі. В мене корови, вівці, тощо. То нічого не воняло :lol: . І резиновий набір маю дельфінів і акул. Теж норм
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Поперед.Далі

Повернутись до Іграшки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей