Марта, щойно випадково наткнулась на таку забавку,думаю твоїй Лізочці,шанувальниці мильних бульбашок припала б до вподоби

http://www.elc.co.uk/Push-Along-Bubble- ... lt,pd.htmlЯк не крути, а багато що залежить від фінансових можливостей батьків.
З цим я не згідна,ну хіба,якщо батьки вже геть бідні сімя живе в борг та впроголодь.
Я вже кілька раз писала тут що купую переважно вживані брендові іграшки і продаю за ті ж гроші,втрачаю лиш на пересилці.Хіба 10 - 20 грн це так багато?
І в секондах іграшкових купувати також варіант,просто близько біля мене немає,і взагалі у нас секонд слабенький,а так якби мала час туди ходити,то копирсалась би з задоволенням.Головне було б бажання.
Нові іграшки також купую,але це вже всяка дрібязок там коврик -абетка,чи акваковрик,чи той самий краб ,який казки розповідає,інтерактивний хомячок ,фарби ,фломастери , наклейки розмальовки,пазли,конструктори,посудка,пасочки ,мячики.Що просто напросто вже неможливо потім продати,бо губляться детальки,мнеться нищеться,і часто навіть того не варте ,якщо іграшка коштує 100 грн,ще паритись щоб продати її за 50.
Нові дорогі купую ,лиш ті що не можу знайти серед вживаних,але дуже хочу,або якщо ціна вигідна,буває що можна нову купити за пів ціни,то я знаю,що я її потім вживаною продам за ті ж гроші.
От ,наприклад візьмемо любу китайську ляльку з базару,навіть не дешеву гривень за 150-200 ,нам такі дарували.
Волосся вилазить,куйовдиться,розчесати неможливо,бо жмути лишаються в руках,через деякий час вони вже не мають ніякого вигляду,тобто,якщо дитина вже не бавиться , викласти на продаж просто не реально,бо то жах,що з неї та з її одягу робиться.
А справжнім бебібьорном дівчатка бавляться по 6 років,ще потім у спадок передають молодшим сестричкам,або мама продати може за пів ціни ,бо вона як нова.
Був у нас і Бебібьорн підробка,дала за нього 30 у.е, тоді (дуже тішилась,бо оригінал 700 грн коштував,а він зовні нічим не відрізнявся),так от десь через 1,5 року голова відломалась так,що її вже ніяк неможливо причепити.
А бушну оригінальну можна придбати за 200 грн.
Я одного разу візочок бебібьорн хотіла купити на клумбі,мамочка так і сказала,що йому вже 5 років,але бавились мало,лиш як на дачу приїздили де він в них і стояв,на фото стан ідеальний.Ціна 200 грн,новий в магазині такий коштує 900 грн.В нас вже один схожий є ,я хотіла другий до мами завезти,а потім подумала,шо то вже зайве.
Перший наш візочок китайський купувала новий за 50 у.е,меньше ніж через рік ,мені за нього соромно було просити пів ціни,бо в деяких місцях протерся до дзюрок,колеса були подрапані і розходились,я про все це написала в оголошенні і поставила ціну 145 грн,то була черга, ще й сварились за нього,а я рада що спекалась доклала 55 грн,придбала фірмовий і не парюсь,що поломається мені за кілька місяців.
Так шо дівчата,як то кажуть ми не такі багаті,щоб купувати дешеві речі.Я би може також не заморочувалась,але просто ненавиджу фуфло,і мене аж теліпає від неякісних речей не важливо чи то одяг чи іграшки,якщо вони в перші ж години , дні чи після першого ж прання втрачають вигляд ,ломаються відчуваю себе ошуканою.Та ще й зроблені з матеріалів небезпечних для життя і здоровя.