Мій малий як тільки навчився повзати брав деревянного кубика тягав його по підлозі і казав трррррррррррр,до речі через букву р,або джжжжжжж...
Я могла би досі тішитись що в моєї дитини багата фантазія,але я зрозуміла,що настала пора йому купувати машинки.
Так само впевнена,що й моя мама купила б мені нормальну ляльку,щоб я не мучилась з тим пластиліном,якби ті ляльки десь продавались в Україні.І я була б тому нескінченно рада в той час.
До речі пізніше,коли я вже могла формулювати свої бажання,і якщо то було доступно та в межах розумного,мені ніколи не відмовляли в іграшках які просила.Правда ,тоді вже настали такі часи ,що все було дефіцитом .Мені тоді часто щось купували в сільських магазинах по дорозі ,чи в районі як приїжджали до бабусі,бо в Тернополі навіть при бажанні побалувати дитину,були лиш пусті полиці і в спорттоварах і в дитячому світі.
А десь років до двох навіть якщо дитина вже говорить,то змушена бавитись тим що є,бо звідки їй знати,що буває щось краще.
Моя доця почала замовляти іграшки десь рік тому.Щоранку ми прокидались з однією і тією ж фразою на вустах
-Хочу Дієго,Дашу,Башмачка(вимовлялось невнятно,і я десь аж через місяць зрозуміла кого мали на увазі , а відразу думала що "маматок" ,то молоток і купила молоток :zybu:,був скандал

) і лодку "у реки".
Короче довелось оббігати всі магазини,Дашу мяку замовляла в неті(не зайшла,щось в ній було не так)
А Дієго і лодку купила в конструкторі мегаблокс.Там вгодила,вона дуже довго з ним носилась і не випускала з рук.
До речі почалось все з того,що ми зліпили з пластиліну Дієго, одіялка,подушечки для нього і все що доця замовляла,ми його вкладали спати ,годували ,поїли,на горшочок садили і т.д.
Але все- таки вона не хотіла бавитись бескінечно тим пластиліновим який спонукав до розвитку фантазії,бо насправді мало був схожий на Дієго,а попросила справжнього(так би мовити,більш реального).