Глобальні оголошення!

Ляльки Bratz та інші сучасні ляльки. Ваше ставлення

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Ляльки Bratz і компашка. Ваше ставлення

Повідомлення happymami » 19 жовтня 2010, 11:17

А Борн у нас є. Має навіть дзюрочку шоб пісяти, але ми нею не користуємося, шоб води по хаті не було))) От Борн розвиває материнські інстинкти. Навіть мій Юрчик її возить у візочку і колише))))
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення бережаночка » 19 жовтня 2010, 16:47

фактично на кожну ляльку свій вік.Борн-для меншеньких-ляльки-панянки для трошки старших.В Братцах єдине що може зацікавити-ширина асортименту прибамбасів для них,якими можна мінятись,к4упляти,складати і разом гратись.Я впевнена,що якби не буо всього цього супутнього матеріалу,а таож кофточок,зошитів,сумок,мультиків з їх зображенням,і ляльки продавались просто так як вони є-без аксесуарів-я сумніваюсь,що вони були б такі популярні.Адже їх зовнішність далека від слов"янської.Вона мені щось середнє між латиноамериканкою і кіорінною нігерійкою нагадує)))
Зображення

мудра свекруха на скарги сина відповіла"Ти одружувався на хорошій? То хто ж тобі її зіпсував?"
бережаночка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 174 раз.
Подякували: 269 раз.
Діти: precious pearl-baby girl

Повідомлення гра з вогнем » 19 жовтня 2010, 16:49

бережаночка написав:Вона мені щось середнє між латиноамериканкою і кіорінною нігерійкою нагадує)))

так і є. перші з цих ляльок, я побачила в 2003 - вони були темні. то зараз світлі є, але темніших більше.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення taranjka » 19 жовтня 2010, 17:50

наразі ми Дарунку на машинки-книжки-тваринки присажуєм)))ляльки ше ніякої нема. пару годин були ті ляльки шо на них слінг вчать мотати,то ніякої реакції з боку дитини не бачила. навіть очки не хтіла мацати. але як захче, то де ж її відмовиш? :???: а наступний етап сучасні дитячі журнали....листала недавно єден :dash: :dash: :dash:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення mari » 19 жовтня 2010, 22:43

Можна подумати що перекручений образ формують тіліьки ляльки. Як на мене- реклама і телебачення. А ще Голівудські зірки і ВЛАСНА МАМА! Це-1- спосіб формування комплексів, порівнянь, заздрощів,майбутніх схильностей до анорексій і т.і.

Мені важко зараз згадати коли саме ми купили чи подарували нам ці ляльки. Але ми маємо різні. І мотанки і м"які ляльки і Барбі, Братц, Моксі.
Дочка грається чим хоче і вибирає сама.

Але взагалі то зараз цим не грається, а грається маленькими іграшковими собачками,які івипускаються в нових журналах про собак, і їх купують зараз усі діти в її класі.

А якщо б я їй забороняла- думаєте вона себе почувала б щасливішою, чи розумнішою. Ні, тому що є певний вік для наслідування і дитина хоче мати й те, що мають інші діти.

Хіба що виїжджати в гори і там обом гратися.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення гра з вогнем » 19 жовтня 2010, 22:48

а звідки ваша доня дізналася про цих ляльок? підозрюю, що таки з тієї ж реклами і телебачення.
звісно, що перекручений образ формують не тільки ляльки, але саме від того чим дитина грається, а основне як, можна судити про дитину, її сім'ю, оточення, тощо.

ніхто наразі не говорить про заборону, говориться про формування певних смаків, образів, понять, які б викликали бажання гратися нормальними ляльками, а не покручами.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення мешканка » 20 жовтня 2010, 10:09

і я не говорю про заборону, а говорю про те, що в дитина треба вміти виховати естетичний смак і про те, що я, особисто, їй такого купувати не буду і інших проситиму, щоб такого виду забавок нам не приносили.

Я колись обговорювала цю тему із іншими мамами і цікава їх відповідь була: що ж ти хочеш, щоб твоя дитина почувалась неповноцінно? :fool3:
Що скажете?
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення happymami » 20 жовтня 2010, 10:41

мешканка написав:Я колись обговорювала цю тему із іншими мамами і цікава їх відповідь була: що ж ти хочеш, щоб твоя дитина почувалась неповноцінно? :fool3:
Що скажете?

Ну, коли моя дитина буде ходити в школу і там всі гратимуться ТАКИМИ ляльками, то звичайно, що якшо моя дитина при цьому буде клянчити в мене її, шоб бути такою як всі, то я куплю. Але не тому, що я потураю бажанням дитини. А тому що раз вона хоче бути як всі, то хай. Але. звичайно, пробуватиму її відговорити, вказуючи на якийсь суттєвий недолік даної іграшки.
Я навіть вже стикнулася з такою ситуацією, коли в садочок одна дівчинка принесла певну іграшку і моя дитина ходила пів року в мене її випрошувала, бо "А в Марічки є таке. І вже Соломійці мама купила. І в Каті теж уже є. А в мене нема". Ми живемо в такому суспільстві, де працює інстинкт стада, шо зробиш. Такий наш менталітет - хочу то, шо є в ссіда, хоча нашо воно мені - не знаю.
Але, думаю, я покладатиму багато зусиль на те, аби моя дитина змогла рано чи пізно зрозуміти, що бути такою як всі, то не для неї, що тим вона й особлива, що є в світі багато цікавішого, ніж примітивні забавки чи звички, тощо)))) Правда, попотіти мені прийдеться. Бо хоч вона в мене і дівчинка. але тонкого смаку у неї нема на жаль... Вся в тата вдалася))))
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Alisa » 20 жовтня 2010, 11:19

мешканка написав:і я не говорю про заборону, а говорю про те, що в дитина треба вміти виховати естетичний смак і про те, що я, особисто, їй такого купувати не буду і інших проситиму, щоб такого виду забавок нам не приносили

Типу прийшла в гості подружка з лялькою Братс - а ти її за двері, а потім з мамою дівчини розмову про ляльок-шльондр, а якщо не дійдете згоди, то заборонити дочці товаришувати з донькою неправильної мами???

Може хтось мені доступно пояснить що злочинного в цих ляльках??? Вглядалась в них 1000 разів - ніякої аморалки в них не бачу :D

Прийде весна-літо і по місту будуть ходити ляльки Братс - нормальні стильні якраві і моральні дівчатка :D

http://ladyglamor.ru/modnews/24-moda-dl ... -2010.html
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Natalinda » 20 жовтня 2010, 11:35

Alisa написав:Може хтось мені доступно пояснить що злочинного в цих ляльках??? Вглядалась в них 1000 разів - ніякої аморалки в них не бачу :D

Аліса, так скільки людей, стільки й думок.
Один чоловік з гордістю може йти з дівчиною чи жінкою одягненою та намольованою таким чином і дивуватися чого не неї всі оглядаються і лізти бити пику бо оглядаються іноді і хтивими поглядами, а другий скаже "якщо ти зі мною - то одягайся і малюйся пристойно". А пристойність у кожного своя. Для мене приміром відсутність спідниці - це не пристойно.

Злочинного я не бачу теж, але приємного ще менше. :(
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Поперед.Далі

Повернутись до Іграшки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей