Глобальні оголошення!

Дитячий триколісний велосипед

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Велосипед-який обрати? Які у вас?

Повідомлення Marta » 01 квітня 2011, 00:53

Sawwku написав:мені більше подобається другий варіант. якийсь ніби функціональніший чи що... сподобалося, що дитина може в ньому лежати (а раптом заснути захоче, а мама ще не нагулялася ;-) або позагорати під сонечком...)

Ну так, якщо для менших, то так, але моя вже буде літом мати 2, 5 роки...Не знаю, чи потрібна вже мені та функціональність...Хоча він мені подобається з вигляду, але от та ручка, як на мене, якась затоненька і не дуже зручна.....Хоча мама теж за цей велосипед.
Marta Офлайн

Повідомлення Marta » 01 квітня 2011, 00:54

гра з вогнем написав:та то ціла повозка. а не велосипед.
з відгуків, я знаю, що ручки не є зручними.
а з власного досвіду (може це тільки у нас) незручними є оті капюшони. моя дитина завжди їх знімала. бо вони обзор обмежують йому :grin:

Ага, повозка.)) Там потім оте все знімається, і виходить маленький гарненький триколісний велосипедик.
Ходимо багато, вирішила купляти ще з ручкою, щоб не коляска, і не сама дитина їде, бо так дуже довго буде.)
Marta Офлайн

Повідомлення гра з вогнем » 01 квітня 2011, 01:19

якщо в тебе дитина їздить в колясці. то все ок буде, а як любить ходити, то надоїсть їй педалі крутити, встане і піде.
а які загалом відгуки зараз про такі велосипеди? бо наскільки я знаю, ручка більше шоб вчити водити. підстраховочна, а не щоб возити, як у візку.

у нас велосипед нормальний, звичайний, тобто ;-)
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення гра з вогнем » 01 квітня 2011, 01:21

наш велосипед в цій темі є http://mamusi.org.ua/forum/viewtopic.ph ... 0%B5%D0%B4 ;-)
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Marta » 01 квітня 2011, 02:04

гра з вогнем написав: наскільки я знаю, ручка більше шоб вчити водити. підстраховочна, а не щоб возити, як у візку.

ну, там можна обрати- чи ти везеш просто, а дитина не може крутити, чи ти страхуєш і вчиш водити, а потім взагалі знімаєш ручку і стає звичайний триколісний.
Marta Офлайн

Повідомлення mala-karta » 01 квітня 2011, 02:25

Марта, я минулого року возила свого в такому схожому - тааак незручно.
Ну, може то інший велосипед, але, як на мене, то варіант - доїхати до магазину, а не кудись далеко.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення krapk@ » 01 квітня 2011, 10:35

наш лексус (фото 1 ) влаштовує мене на 100%. І по стильності (в нас срібний-дуже гарний)і функціональності. В парку майже всі мене питають де я такий купила, бо більшість мають ці рожево-голубі пластмасові односезонні велосипедики. Я задоволена!!! Я б фото 2 брала якби малий мав місяців 7-8, мій же має 1,3 того зразу вибрала 1. В другому мені не подобається криша, зато сидіння регулюється, але точно знаю що мій син там би не заснув ніколи. Ручка зручна (на від міну від пластмасових)!!!!, але може мішати корзина в кого довгі ноги, то ми її просто відчепили.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення Marta » 01 квітня 2011, 10:38

krapk@ написав:наш лексус (фото 1 ) влаштовує мене на 100%. І по стильності (в нас срібний-дуже гарний)і функціональності. В парку майже всі мене питають де я такий купила, бо більшість мають ці рожево-голубі пластмасові односезонні велосипедики. Я задоволена!!! Я б фото 2 брала якби малий мав місяців 7-8, мій же має 1,3 того зразу вибрала 1. В другому мені не подобається криша, зато сидіння регулюється, але точно знаю що мій син там би не заснув ніколи. Ручка зручна (на від міну від пластмасових)!!!!, але може мішати корзина в кого довгі ноги, то ми її просто відчепили.

Дякую, вчора дивилась півночі на різні велосипеди, і таки сьогодні зранку замовила перший.
Дійсно, другий кращий для меншої дитини , мені вже не треба тих функцій, що в ньому є, а перший мені видається найоптимальнішим. Як прийде- похвалюсь і скажу свої і Лізині відгуки.)
Marta Офлайн

Re: Дитячий триколісний велосипед

Повідомлення krapk@ » 03 квітня 2011, 19:49

ось наш без криші. Потім ще виставлю фото з кришою
Зображення
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Re: Дитячий триколісний велосипед

Повідомлення Lesya » 04 квітня 2011, 17:12

От і нам треба велосипед. але з ручкою і з обідком на поясі чи поясом безпеки. Бо коляску віддамо манюні, а Ігорчик в 1.4 ще сам не зможе їздити.
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Поперед.Далі

Повернутись до Іграшки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей