happymami » 26 жовтня 2011, 10:46
Я для себе зробила висновок, що розвивальних іграшок не треба дитині 100. Якшо є 2-3 - того цілком досить. Бо кожна з них на стільки самодостатня. шо власне тому пилюкою й припадають, що дитина не знає, за яку ж з них вчіпитися. В мене іграшки раніше ділилися на дві частини. Одна в кладовці. Іншою граємся. Потім міняєм місцями. Тепер малий вже підріс, і вони з малою почали цікавіше гратися, тому в рух ідуть всі іграшки. Тому всі два ящика з іграшковим барахлом - в кімнаті. Правда, з тих всіх іграшок лише дві здається в мене залишилися розвиваючі - одна черепаха Джобівська чи Чіковська, котра грає, світиться, і шей має лабіринтик. Плюс сортер-хатка на ключиках. Правда, не сортують, а просто лише в неї складають дрібніші іграшки - пластмасові звірятка, олівці
Так от - основна маса - конструктори, кубіки, пластмасові і дерев'яні. Посудка. Дві м'які іграшки (кожному по дитинці типу), цілий арсенал Юрчикових машинок. І всьо. Решта - якийсь дріб'язок і не на стільки катірується. Всі розвивалки інші повіддавали. Зі звукових іграшок наразі витягнула батарейки і лише інколи, коли малі виявляють бажання - вставляю батарейки і відправляю від себе подалі, шоб голова не пухнула від тої гранини. Мають два музичні піанінка, гітарку, телефонів зо три штуки, танка, свиньку
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно

Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))