Глобальні оголошення!

Улюблена забавка вашої дитини

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Улюблена забавка вашої дитини

Повідомлення TattyMummy » 23 листопада 2010, 21:09

а нам ця книжечка "не пішла" (хоча книжки страшенно любить, розглядає, дуже хоче щоб читали ). Подарували в 11 міс. і так дотепер на рівні усіх ін. іграшок - не скажу, щоб зовсім нецікаво, але й не в захопленні.
Тому, як для кого ;)
Зображення
Зображення
TattyMummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 828 раз.
Подякували: 776 раз.
Діти: Двоє синочків і заюся доця

Повідомлення yultsya » 25 листопада 2010, 01:01

нам 8 місяців. Граємось усім,що можна гризти. Що не гризеться, то не в почоті. Хітом є мяч.
Зображення
yultsya Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 248 раз.
Подякували: 180 раз.
Діти: Вероніка 2010 р.н.
Валерія 2014

Повідомлення Перлинка » 16 грудня 2010, 12:20

Так як на форумі постало питання про таку послугу як прокат іграшок,то я вважаю,що зручніше купити якісну іграшку бв ,заплативши за пересилку максимум 10-20 грн , користуватись нею скільки завгодно місяць,два,три і не думати що ти на лічильнику .А потім продати за ті ж гроші (це я говорю лиш про фірмові іграшки,бо їм за той час нічо не буде,тобто переважно залишаються в такому ж стані).Те ж саме стосовно іншого пречендалів мобілі ,радіоняні і т.д.Звичайно,що є певний ризик,бо ви не бачите того що купуєте,але переважно дівчата на кідстафі дорожать репутацією ,і в разі непорозумінь наприклад якщо отримаєте зламану іграшку,можна її повернути.Лиш на пересилку попадете.Я ще жодного разу іграшки не повертала.Хоч чіковська юла прийшла без музики,тільки я відразу не знала що музика має грати,аж через кілька місяців в неті вичитала,то чоловік зремонтував.
Треба просто прискіпливо випитувати про стан.Не в загальному хороший чи поганий,а чи є всі детальки,чи все грає,чи ніде не поцарапано чи нема жодних дефектів і т.д.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення kamisia » 17 грудня 2010, 17:46

прищепки
каструлі
формочки для випікання печива "горішок" (були нові, дата їх випуску 74 рік :) )
барабан ТМ"Малиши" (рос)
ЛЯЛЯ і ВІЗОЧОК якшо нема візочка (схований) Софка сама вилазить в коляску, накривається конвертом і співає а-а-а-а, а я маю колисати (спати вона Не хоче, провірено)
шапки, шарфи, рукавиці, вдіває то всьо на себе і ходить так по хаті, може принести куртку від комбеза і попросити шоб вділи (і так 100 раз :ugeek: )
Ну и что что ветер в голове, зато мысли всегда свежие
Поганий правопис розвиває уяву

Зображення
Зображення
kamisia Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 109 раз.
Подякували: 463 раз.
Діти: чудо Софія

Повідомлення Olenka » 18 грудня 2010, 02:21

А у Назарчика з року і місяця головна пристрасть - машинки!... При чому, натурні моделі. Його не цікавлять пластмасові кольорові з хорошої пластмаси. Краще купляти металеві моделі, або металево-пластмасові - не вбиваються. Дешеві по 3-5 гривень з пластику живуть тиждень, в кращому випадку місяць, ну деякі більше чудом протриматись можуть, і то наш малюк надзвичайно акуратний. Але ціна спокушає!... Сьогодні знову купили джип за 3,70 : )))
Фанат Тачок в укр. перекладі, мусимо подивитись хоча б раз в день, хоча б, як міняють колеса :)))).
Зараз (в 2 роки) машинки мають між собою розмовляти: "Говорити! Говорити!" (голосами батьків :zybu: ), а машина міліція має доганяти інші машинки і ставити на штрафмайданчик (Назарчик це слово вимовляє).
Подобається все, пов"язане з машинками або іншою технікою - книжки, розмальовки, енциклопедії, реклама Мазди, Хонди, Рено (величезна подяка Камісії!!!). Останнє придбання - журнал якийсь з секонду, де повно машин, дядь, тьоть, коміксів і іншої лобуди. Дуже розвиваюча штука! Ще є "розвиваючий" путівник з різними країнами, куплений на вагу.
Дитячий стільчик, накритий ковдрою - гараж, а з нього спуск організовала мама (не дурно інженер). Гараж має мінятись час від часу (коробка, стільчик...) Цікаві недороблені іграшки, які застосовуються з фантазією. Ось, коробка - чудова річ!! Дуже багатофункціональна. З коробок різного розміру влаштовується шикарна ударна установка.

Ще дуже подобаються книжечки всякі (і казочки, і віршики, і енциклопедії...). Книжки-пазли подобаються, але складає мама.

Проторчав недавно від пазлу Моє місто, де є і пожежна частина, і дитячий садочок, і дядя міліціонер... Кльова штука!!

А ще остання фішка - гратись в "Подаруночок". Маємо подарунковий папір, сумочки, куди завертається іграшка і дарується мамі-татові.
А сьогодні на літаку з паперу літали з жирафом в Африку в гості до звірів...
І малюємо. Усім - фарбами акварельними тільки почали, олівцями, фломастерами.
Olenka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 199 раз.
Подякували: 510 раз.
Діти: Сонячний хлопчик Назарчик

Повідомлення Перлинка » 18 грудня 2010, 02:35

Хочу для доці такий ігровий центр,шукаю зараз на ebay бв щоб подешевше
Зображення

на гуртовій фірмі зараз є лиш такий ,але він мені не дуже...
Зображення

цей чемодан і то прикольніший

Зображення
Зображення
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mala-karta » 18 грудня 2010, 10:35

А нащо аж центр?
Можна ж простіше шось зробити.
Заодно і фантазія розвинеться...

А якби у нас був перший - пляшечку викунула би подалі. А то з дитинства стереотипи такі закладати - якось мені не подобається. Отакий я фанатик.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Перлинка » 18 грудня 2010, 13:06

mala-karta написав:А нащо аж центр?
Можна ж простіше шось зробити.
Заодно і фантазія розвинеться...

А якби у нас був перший - пляшечку викунула би подалі. А то з дитинства стереотипи такі закладати - якось мені не подобається. Отакий я фанатик.

Звичайно що можна, можна бавитись тим що є під руками і взагалі не треба ніяких іграшок ;-) .
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Naya » 18 грудня 2010, 13:30

а так і є..
в нас он купа іграшок, а бавимося прищепками, кришками від банок, кухонним причандаллям - черпаками, картоплемялками..
зубна щітка на батарейці - то весчь :zybu:

Хочеться дитині класну іграшку, а в дитини 5 хв цікавості до неї і все...

Я все більше зараз погоджуюся з тим, що іграшки потрібні більше батькам, аніж дітям :)
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення Перлинка » 18 грудня 2010, 13:57

Ну в нас також був такий період ,що любили баняки діставати та поліетиленові пакети з шухлядки вигортати,то ще десь поки не ходили.Тим більше,що брендові доргі іграшки я почала купувати десь як малому було 8 місяців ,а доці більше двох рочків.Якщо добре подумати,то їм до цього часу й бавитись не було чим:пару ляльок, візочок,купа брязкалець,кілька різних конструкторів,картонні книжечки ,і повно всяких запчастин від розібраних поломаних іграшок.Я також собі думала от два ящики забавок,а бавляться прищепками.
До того часу також рука не піднімалась купувати таке дороге,поки не зрозуміла ,що можна купити ,побавитись а тоді продати,якщо вже не цікаво дитині,і нічого або майже нічого не втратиш.
Але іграшки ми любимо ,ну і що що 5 хв,щодня по 5 хв однією іграшкою,іншою,пятою десятою і дитина собі бавиться,а ви що хочете придбати одну іграшку і щоб дитина цілодобово від неї не відходила?І таке буває,але то вже тре добре вгадати,а загалом всі іграшки рано чи пізно набридають,тому я їх і міняю.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Іграшки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей