Глобальні оголошення!

Що даруєте на Миколая?

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Що даруєте на Миколая?

Повідомлення Галина » 19 листопада 2016, 22:10

Русік, я вже знаю скільки воно коштує, 3Д ручка ще дорожча, вони в мене ще й хочуть кожна своє власне, а не одне на двох. :crazy: Я такого Миколая не потяну... Ну і чесно кажучи, не бачу в тому чогось надзвичайного і потрібного. Тому навряд чи буду таке купляти...
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення vikilandi » 19 листопада 2016, 22:18

Я дотримуюсь думки, що подарунки не треба купувати однакові. Вони мають звикати ділитися один з одним, поступатися і домовлятися.
vikilandi Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 918 раз.
Подякували: 666 раз.

Повідомлення Natalinda » 19 листопада 2016, 23:45

Я завжди завчасу готуюся, бо потім і ціни вверх ідуть і запара((((( Люблю як все по кульках і спокійно спати собі)

Цього року заказ на фігурки щенячого патруля :crazy: на оригінальні навіть не дивлюся. почала шукати, блін!!! там же ш сезони якісь є, кнопочки і без кнопочок, ну і ті чуть ліпші теж не дешеві якщо всі купити, ще думаю сьогодні-завтра чи по 17 грн купувати чи по 75. Щоб не було так як Русік пише....
Шукаю якісь новорічно-різдвяні книги нові... щось нічого не попадається.... Марічка, що від свічадо купила? Напевне куплю Новий заповіт, хотіла б полистати правда спочатку. В неті то ніби так нічого.
І багато фруктів хоче. Хоче ананас, кокос, щоб фруктову тарілку приготувати і разом всім їсти. Як то ті кокоси вибирати? Хто їх їсть? Тре десь в фруктову тему йти....
Ще хоче мій сина фігурки лісових звірят і нормальних дерев (нормальні дерева - то не пальми ::Р: ) Чого ті китайці якихось кленів та дубів не роблять, і ведмедів з вовками.
Общем в мене цього року теж засада :crazy:

Із замовленого, те що вже є, то книги про Роздобудьків.

Іду далі шукати щенячий патруль....
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Natalinda » 19 листопада 2016, 23:53

О і ще згадала, що мала у вас запитати, хоче ще моє дитя динозавра, такого що всередині якісь такі кульки чи що, ну такий наповнювач цікавий на дотик. Хто знає як воно зветься щоб в неті пошукати?
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення Dolorosa » 20 листопада 2016, 11:09

дівчата, де будете купувати кокоси-ананаси? І ще підкиньте ідеї корисного солодкого без какао, арахісу, желатину.
Зображення
Зображення
Dolorosa Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 152 раз.
Подякували: 135 раз.

Повідомлення Marichka » 20 листопада 2016, 11:21

Я книжки купила,6о со6і купляли теж зі Свічадо.Не знаю,чи вони класні.Я ви6рала їм такі:
1.Новий завіт для дітей.З новинок.Гарна.Кольорова.Папір кльовий.Тексту трохи є.Але не дуже товста.
2.На до6раніч,Янголятко.Може ви вже маєте.Я так її і не роздивилась до6ре.
3.Історії про Василька і його друзів.
4.Помічники святого Миколая.
Звичайно,що хочу ще купити якісь енциклопедію і може щось інше.Шкода,що не в Тернополі.Мрію таки піти в книгарню,що6 по6ачити наживо,погортати...
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення Marichka » 20 листопада 2016, 11:26

В мене старшенька написала вчора лист Миколяю сама.І там най6ільша мрія-со6ачка і ялинка маленька в дитячу.Ялинку я куплю,нема про6лем.Але за песика живого вже переживаю:) Не хочу на зиму 6рати на се6е відповідальність.Але ще часу є,то може передумає :)
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення Natalinda » 20 листопада 2016, 12:11

Dolorosa написав:дівчата, де будете купувати кокоси-ананаси?

в мене тим чоловік займається
або ринок, або сільпо
більше не знаю куди посилати
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення кcuxa » 20 листопада 2016, 17:19

Natalinda.Я завжди завчасу готуюся, бо потім і ціни вверх ідуть і запара((((( Люблю як все по кульках і спокійно спати собі)
Я минулого року купила типу лего (пожарний вертоліт) втикнула його (виявилось на балконі сховала, потім знайшла, як прибирала) то мусіла ще раз купляти, бо був на першому плані в листі до Миколая. То спала неспокійно :cray:
кcuxa Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 122 раз.
Подякували: 184 раз.
Діти: 2

Повідомлення taranjka » 20 листопада 2016, 21:39

з кокосами обережно. ми колись часто купували, а потім разів 5 підрят купили скисший і перестали. треба уважно дивитися щоб не було тріщин і щоб було чути як водичка там больбає. відкривати - спочатку вибити дірки там в тих заглибинах і злити молочко. якщо воно смердить чи кисле - кокос зіпсутий. якщо солоденьке - то молодий кокос, буде смачний. може бути таке сайже без смаку, то всередині буде не дуже солодкий, але загалом смачний
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Поперед.Далі

Повернутись до Іграшки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей