Глобальні оголошення!

Улюблена забавка вашої дитини

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Улюблена забавка вашої дитини

Повідомлення Перлинка » 22 листопада 2010, 13:12

Тепер по Фішер-прайсу

магнітний мольберт,особливо малий любив,він тоді ще не ходив,сам підповзав,викладав на нього фігурки,а тоді натискав ричажок і вони під світломузику всі летіли у кошик,дитина була в захваті.Але то певно на любителя,бо ми відкупили його у подруги,її діткам не зашла,може вже переросли на той час.

Зображення

можна сказати що сортер зайшов,правда примітивний і функцій маловато,як закидуєш фігурку ,то грає музика

Сортер | +
Зображення

Ця жирафа мене просто розчарувала,якби купила її нову за 700 грн ,то сильно плювалась би,добре що брала бу і за ті ж гроші в мене з руками відірвали,іграшка непогана,але її золота ціна 250 грн,великого інтересу у дітей не викликала,і так як там намальовано,що малюк може вчитись вставати карабкаючись по ній-то неправда,бо вона легка,і дитина може просто разом з нею перевернутись.
Жирафа | +
Зображення

Такої качелі в мене не було,але мали подруги,вони від неї в захваті,особливо як дитина любить колисатись,то неймовіне полегчення на руки.Я мабуть для мацьопіка собі придбаю,якщо буде з тих що любить колисатись

Качеля | +
Зображення

і це було у подруги,також хвалила,особливо,якщо великий будинок і ляльку тре за собою переносити,можна поряд на кухні покласти і щось робити.

Зображення

черепашка ще десь валяється серед іграшок,іноді тицькають на неї,весела мелодія грає

Черепашка | +
Зображення

це є у подруги,не знаю за що там давати 1000 грн :???: (на українському сайті)

такево | +
Зображення

Такий будиночок,він десь на зріст малюка -це найкраща та найцікавіша іграшка зі всіх що я досі бачила. Надзвичайно багато функцій та мелодій,ми з дітьми були у захваті.Погрались більше як пів року,коли запал впав - я продала ,але тепер шкодую,бо тоді ще не знала що буде третя ляля.Якщо знайду по хорошій ціні ,то їй обовязково потім придбаю.Бо новий купувати у Штатах обходиться з вагою та послугами посередника у 200 у.е(хоч на сайті він 85),я перший раз взяла на кідстафі у чудовому стані ,як новий за 600 грн.
Будиночок | +
Зображення

ця іграшка в нас ще є ,також дуже кльова ,вже не продаю тримаю :)

Зображення
Давно мріяла про цю зебру,я думала що вона катає малюка ,а виявляється що то самому тре ковбаситись ,вона на пружинах,то звісно корисніше,тільки моїм не сподобалось,хоча наша няня казала ,що дівчинка з якою вона в Італії сиділа дуже ту зебру любила,то мабуть від темпераменту залежить.

Зображення
Кухню не рекомендую,особливо якщо брати до уваги,що її ціна в Україні десь 1600 грн,я купила бу за 700 і щаслива що здихалась.Крім якісної добротної пластмаси нічого цікавого,ніяких функцій,ані музики,старшим діткам може того й не треба,але вона тих грошей абсолютно не варта,я б і за нову не дала 700,якщоб купувала в магазині ,а не по нету.

Зображення

ще є таке піанінко,поки що бавимось

Піанінко | +
Зображення
Востаннє редагувалось Перлинка в 22 листопада 2010, 15:52, всього редагувалось 1 раз.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Marta » 22 листопада 2010, 13:22

Перлинка, дякую, я про кухню якраз думала, і сумнівалась, мабуть, не тре нам тої кухні...)

Черепашкою Ліза грається- включає мелодію на верхній кнопці і танцює. (одного разу аж язика собі прокусила, так танцювала)))

І ферма подібна в нас теж є, класна тим, що є ті фігурки, Ліза знає всіх, хто де і носиться з ними по хаті, всім, хто приходить- одразу показує і коника, і свинку, і всю свою господарку..))
Marta Офлайн

Повідомлення Перлинка » 22 листопада 2010, 14:04

Часом таку не купи

Зображення

бо то просто жах ,а не кухня,вона в інтернет магазинах зараз до 900 грн дотягує.

Минулого року по гуртовій ціні в офіц.представника смобі взяла за 360 грн

Коли побачила маленьку коробку ,відразу закрались сумніви,але розпакували,склали ,і вона така мацьопочка,що дитині лиш на колінках гратись,тобто не є в зріст дитини.По друге неякісна пластмаса,кастрюльку дістала з коробки вже зі зломанною ручкою,поки складала,діти покрутили в руках,полишись подряпини і пальці,які важко було повідтирати.Всьо таке мацьопочке,ті кури ,тістечка шо капєц.Я через 10 хв швидко склала назад ,поки вони ту кухню не скрутили і продала,добре що дешево мені обійшлась,то швидко забрали навіть з браком.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 22 листопада 2010, 14:26

Дуже рекомендую іграшки Kiddieland ,якщо дітки лблять музикалку,як мої ,чудове співвідношення ціни та якості.

тим більше що на кідстафі в СП можна нові купити дешевше ніж в магазинах відсотків на 30

у нас є такий будиночок,ще граємось і доця любить і малий,дуже багато функцій

Зображення

і такиа станція ,спочатку малий від неї не відходив,з машинками спав,але вже трішки піднадоїла,треба заховати на кілька тижнів.

Зображення

аквапарк ,також дуже кльова штука з фонтанами водоспадами,ми такий подарували синочку подруги,можна в ванній бавитись,але краще на літо в водичці чалапатись.

Зображення
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення TanenRom » 22 листопада 2010, 15:44

Перлинка написав:
Такої качелі в мене не було,але мали подруги,вони від неї в захваті,особливо як дитина любить колисатись,то неймовіне полегчення на руки.Я мабуть для мацьопіка собі придбаю,якщо буде з тих що любить колисатись

Зображення

у нас така качелька була, я вам скажу я в захваті від неї, і дитинку можна поколисати (колише як колиска і як качелька) і іграшками грається і музику слухає - правда у нас донечка в ній лежала тільки під настрій, але всерівно, допомога для мами дуже і дуже велика. батарейки купляли не дорогі - десь 5 гривень за штуку і вистачало їх на 1-1,5 місяці - рахую це не великі витрати
і найголовніше - дитинка не звикла до колисання (бо осодливо наші батьки люблять казати - не колиши бо як звикне, що будеш тоді робити?).
ще у нас є з фішер прайсу не черепашка, а равлик (абетка) - подарували нам на 6 місяців - малій дуже подобається і іграшка, на мою думку, невбиваєма, скільки разів вона падала, кидали її - їй нічого, працює.
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Перлинка » 22 листопада 2010, 17:56

Щойно замовила з амазону такий паркінг фішер прайс,давно його хотіла.

Зображення

І таку гірку ,я купила для подруги дещо іншу ,не взяла собі,бо подумала що в квартирі місця мало,але ми собі в неї позичали,то діти дуже її любили,малий ще не ходив,а на гірку вже вилазив стільки радості було!я подрузі запропонувала,що відкуплю,тільки її дітки теж за тою гіркою скучили,тому вона не погодилась.

збираюсь придбати тут http://viland.ua/nc/goods/tovary-po-kat ... rt/60.html,може хтось знає де є дешевше?Буду вдячна :) .

Зображення
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Lola » 23 листопада 2010, 02:13

Ми полюляємо розірвати всі журнали, книжечки. А щє вона дуже любить гратися мобілним телефоном та пультом від телевізора.
Lola Офлайн

Повідомлення LeeLoo » 23 листопада 2010, 07:39

Lola-v nas identu4no jak y vas-yljybleni igrawku pyljtu-zarjadku-telefon mij mob.-jakuj napevno skoro treba byde minjatu-a to vge vuxodutj z lady :lol: ljubumo 4utatu i vodno4as rozruvatu gyrnalj4uku i tatovi bymagu..........a we kudatu vse z ligka-i duvutusj jak vono padaje :)
LeeLoo Офлайн

Повідомлення мешканка » 23 листопада 2010, 10:37

Ось наші улюблені забавки:
рамки -вклидиші, дерев"яні, де можна вудочкою рибку ловити.
дуті кубики, з яких складати фортеці
фарби
фломастери
креми
клубки ниточок для в"язки
тісто
пластилін
гудзики
мильні бульбашки
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення lore1ei » 23 листопада 2010, 16:24

любимо:
мнячики
книжечки
різноманітні пірамідки
пісочні набори(граємся в пісочку і в калюжах)
піаніно
сортери
і от хіт - Зображення
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Поперед.Далі

Повернутись до Іграшки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей