магнітний мольберт,особливо малий любив,він тоді ще не ходив,сам підповзав,викладав на нього фігурки,а тоді натискав ричажок і вони під світломузику всі летіли у кошик,дитина була в захваті.Але то певно на любителя,бо ми відкупили його у подруги,її діткам не зашла,може вже переросли на той час.

можна сказати що сортер зайшов,правда примітивний і функцій маловато,як закидуєш фігурку ,то грає музика
- Сортер | +
Ця жирафа мене просто розчарувала,якби купила її нову за 700 грн ,то сильно плювалась би,добре що брала бу і за ті ж гроші в мене з руками відірвали,іграшка непогана,але її золота ціна 250 грн,великого інтересу у дітей не викликала,і так як там намальовано,що малюк може вчитись вставати карабкаючись по ній-то неправда,бо вона легка,і дитина може просто разом з нею перевернутись.
- Жирафа | +
Такої качелі в мене не було,але мали подруги,вони від неї в захваті,особливо як дитина любить колисатись,то неймовіне полегчення на руки.Я мабуть для мацьопіка собі придбаю,якщо буде з тих що любить колисатись
- Качеля | +
і це було у подруги,також хвалила,особливо,якщо великий будинок і ляльку тре за собою переносити,можна поряд на кухні покласти і щось робити.

черепашка ще десь валяється серед іграшок,іноді тицькають на неї,весела мелодія грає
- Черепашка | +
це є у подруги,не знаю за що там давати 1000 грн :???: (на українському сайті)
- такево | +
Такий будиночок,він десь на зріст малюка -це найкраща та найцікавіша іграшка зі всіх що я досі бачила. Надзвичайно багато функцій та мелодій,ми з дітьми були у захваті.Погрались більше як пів року,коли запал впав - я продала ,але тепер шкодую,бо тоді ще не знала що буде третя ляля.Якщо знайду по хорошій ціні ,то їй обовязково потім придбаю.Бо новий купувати у Штатах обходиться з вагою та послугами посередника у 200 у.е(хоч на сайті він 85),я перший раз взяла на кідстафі у чудовому стані ,як новий за 600 грн.
- Будиночок | +
ця іграшка в нас ще є ,також дуже кльова ,вже не продаю тримаю :)

Давно мріяла про цю зебру,я думала що вона катає малюка ,а виявляється що то самому тре ковбаситись ,вона на пружинах,то звісно корисніше,тільки моїм не сподобалось,хоча наша няня казала ,що дівчинка з якою вона в Італії сиділа дуже ту зебру любила,то мабуть від темпераменту залежить.

Кухню не рекомендую,особливо якщо брати до уваги,що її ціна в Україні десь 1600 грн,я купила бу за 700 і щаслива що здихалась.Крім якісної добротної пластмаси нічого цікавого,ніяких функцій,ані музики,старшим діткам може того й не треба,але вона тих грошей абсолютно не варта,я б і за нову не дала 700,якщоб купувала в магазині ,а не по нету.

ще є таке піанінко,поки що бавимось
- Піанінко | +