Глобальні оголошення!

Одяг: якісний і не дуже

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Одяг: якісний і не дуже

Повідомлення Shalimar » 17 квітня 2011, 13:09

Перлинка написав:скатуються правда як будь який бавовняний виріб

боди Некст у меня не скатываются
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Re: Придане для немовляти

Повідомлення Перлинка » 17 квітня 2011, 13:25

Shalimar написав:да, пользовалась. Бодики на первое время и человечки спать или просто днем для дома или пододевать под что-то.

так їх для тих цілей і треба використовувати
Качество ПОСРЕДСТВЕННОЕ, особенно если сравнивать с дорогими американскими, французскими и т.п. брендами. Почувствуй разницу, что называется. Небо и земля. Что качество, что внешний вид.

ну ясно,спорити не буду,бо я своїм дітям не купую одяг дорогих французських брендів ,навіть собі зараз не купую,а тим більше новонародженому на 1-3 міс щоб по дому вдягати.
У Джорджа и иже с ними трикотаж - так себе.Еще осталось пару кофт домашних - форму не держат, растянулись вширь все.

якщо ти маєш на увазі дорослий -то погоджусь,маю кілька бавовняних кофтин швидко втратили вигляд,правда форму тримають,але поскатувались,але допускаю що я прала їх не правильно.
Зато яка кльова спідниця в мене є від цієї фірми і носиться і переться пречудово,але там в складі присутня синтетика.

И я выбрала качество, а не количество. Тем более, государство прилично выплачивает, особенно на 2-3 ребенка.

ну ці гроші нам є куди подіти і уж точно не на бодіки по 20 євро за штуку ;-)
мне были гораздо интересней и симпатичней другие марки.

Які,якщо не секрет?
Востаннє редагувалось Перлинка в 17 квітня 2011, 13:34, всього редагувалось 1 раз.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 17 квітня 2011, 13:26

Shalimar написав:
Перлинка написав:скатуються правда як будь який бавовняний виріб

боди Некст у меня не скатываются

а в мене скатуються :lol: ,так само як джордж ,не кращі і не гірші
можу навіть фотку показати
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 17 квітня 2011, 13:44

вже з цікавості стала переглядати і ще знайшла 1 некст не скатанний і 1 джордж не скатанний ,

я однаково люблю і джордж і некст ,і носяться вони мені однаково чудово,а то шо скатуються(може я невірно виразилась швидше застіруються) з часом практично всі бавовняні вироби,одні трішки швидше інші пізніше навіть від того ж виробника.

Ще багато залежить від прання ,якщо прати руками,то довго буде як новеньке.
Дорогі(хоч і французські але не настільки дорогі :grin: ) речі я так і перу,а бодіки по 15 грн влом.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 17 квітня 2011, 13:53

Перлинка написав:ну ясно,спорити не буду,бо я своїм дітям не купую одяг дорогих французських брендів ,навіть собі зараз не купую,а тим більше новонародженому на 1-3 міс щоб по дому вдягати.

Перлинка написав:ну ці гроші нам є куди подіти і уж точно не на бодіки по 20 євро за штуку ;-)

Перлинка написав:Які,якщо не секрет?

да я даже не говорю о дизайнерских вещах!
по 20евро/шт тоже не покупала, но если что, есть скидки-распродажи-стоки ))
а помощь гос-ва тратила исключительно на ребенка
Бренды... Та даже тот же некст! гап, зара, puddles&bubbles, mamas&papas, sucre d'orge, oilily, doudou et compagnie, jojomamanbebe и др.
Перлинка написав:якщо ти маєш на увазі дорослий -то погоджусь,маю кілька бавовняних кофтин швидко втратили вигляд,правда форму тримають,але поскатувались.правда допускаю що я прала їх не правильно. Зато яка кльова спідниця в мене є від цієї фірми і носиться і переться пречудово,але там в складі присутня синтетика.
Не, взрослого у меня ничего нет, растянулись Платона кофты трикотажные
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 17 квітня 2011, 14:03

Перлинка написав: з часом практично всі бавовняні вироби,одні трішки швидше інші пізніше навіть від того ж виробника.
так это и называется разница по качеству ))
Перлинка написав:Ще багато залежить від прання ,якщо прати руками,то довго буде як новеньке.
Дорогі(хоч і французські але не настільки дорогі :grin: ) речі я так і перу,а бодіки по 15 грн влом.
а я стираю все в машинке. Можно в деликатном режиме, можно отжим небольшой выбрать.. А если отстирывать пятна, то и от трения руками каташки будут
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення мешканка » 17 квітня 2011, 14:07

mavpusya написав:мешканка Підкажи будь-ласка, де той магазин МАМІ? І над яким Фуршетом? :roses:

магазин "МАМА" на 2-му та 3-му поверсі. На 1-му Фуршет по вул. Стуса (в районі Оріону та магазину "Світ Кераміки"
Якщо були на плейгрупі-то навпроти того приміщення
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Перлинка » 17 квітня 2011, 14:09

ну некст від джорджа не настільки аж дорожчий,виходить по 20 грн шт на сайті ,в принципі в 2 рази,але всеодно ж не дорого правда?
дівчата,якщо не вірите що джордж нічим не гірший,можете взяти некст,вийде з доставкою десь по 30 грн
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 17 квітня 2011, 14:30

Перлинка написав:дівчата,якщо не вірите що джордж нічим не гірший,можете взяти некст,вийде з доставкою десь по 30 грн

эй, я не отговариваю покупать джордж (маталан, праймарк), просто предупреждаю, что некоторые вещи могут неожиданно быстро утратить форму, закашлатиться, потускнеть
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mavpusya » 17 квітня 2011, 14:55

Стало мені цікаво, що за фірма бодіків, які мені найбільше подобаються. Дуже м"якенькі, бо нексти трохи дубувати одразу після прання. Хочете прикол? Якраз Джордж! Ніколи не звертала уваги!
Зображення
Свобода волн и злата звон - пиратский дух не побеждён! Зображення
mavpusya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 4072 раз.
Подякували: 1627 раз.
Діти: Дівчинка

Далі

Повернутись до Дитячий гардероб

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість