Перлинка написав:скатуються правда як будь який бавовняний виріб
боди Некст у меня не скатываются
Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet
Перлинка написав:скатуються правда як будь який бавовняний виріб
Shalimar написав:да, пользовалась. Бодики на первое время и человечки спать или просто днем для дома или пододевать под что-то.
Качество ПОСРЕДСТВЕННОЕ, особенно если сравнивать с дорогими американскими, французскими и т.п. брендами. Почувствуй разницу, что называется. Небо и земля. Что качество, что внешний вид.
У Джорджа и иже с ними трикотаж - так себе.Еще осталось пару кофт домашних - форму не держат, растянулись вширь все.
И я выбрала качество, а не количество. Тем более, государство прилично выплачивает, особенно на 2-3 ребенка.
мне были гораздо интересней и симпатичней другие марки.
Shalimar написав:Перлинка написав:скатуються правда як будь який бавовняний виріб
боди Некст у меня не скатываются
Перлинка написав:ну ясно,спорити не буду,бо я своїм дітям не купую одяг дорогих французських брендів ,навіть собі зараз не купую,а тим більше новонародженому на 1-3 міс щоб по дому вдягати.
Перлинка написав:ну ці гроші нам є куди подіти і уж точно не на бодіки по 20 євро за штуку ;-)
Перлинка написав:Які,якщо не секрет?
Не, взрослого у меня ничего нет, растянулись Платона кофты трикотажныеПерлинка написав:якщо ти маєш на увазі дорослий -то погоджусь,маю кілька бавовняних кофтин швидко втратили вигляд,правда форму тримають,але поскатувались.правда допускаю що я прала їх не правильно. Зато яка кльова спідниця в мене є від цієї фірми і носиться і переться пречудово,але там в складі присутня синтетика.
так это и называется разница по качеству ))Перлинка написав: з часом практично всі бавовняні вироби,одні трішки швидше інші пізніше навіть від того ж виробника.
а я стираю все в машинке. Можно в деликатном режиме, можно отжим небольшой выбрать.. А если отстирывать пятна, то и от трения руками каташки будутПерлинка написав:Ще багато залежить від прання ,якщо прати руками,то довго буде як новеньке.
Дорогі(хоч і французські але не настільки дорогі :grin: ) речі я так і перу,а бодіки по 15 грн влом.
mavpusya написав:мешканка Підкажи будь-ласка, де той магазин МАМІ? І над яким Фуршетом? :roses:
Перлинка написав:дівчата,якщо не вірите що джордж нічим не гірший,можете взяти некст,вийде з доставкою десь по 30 грн
Повернутись до Дитячий гардероб
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість