Де брали? Купували, орендували чи самі шили? я з тих, що хочуть самі шити...ще не знаю, що з цього вийде, але, наразі, підзбирую ідеї. Нам треба сніжинку на новорічне свято. Діліться ідеями.
я теж більше люблю сама. Воно хоч і важко може і довго і не так шикарно, зато оригінально Я вже показувала свою сніжинку в темі "Усе, що ми вміємо" Отака тобі ідея від мене
А нам цьогоріч бути козою з вертепу. Може хтось має якусь безрукавочку патлату? Бо маску нам дають. А шубку не тре - бо жарко в актовому залі. Може шалик якийсь козячий? Орендую)))))) Або підкажіть ідеї і нам. Дякую
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
Костюми на новорічні можна взяти на прокат в салоні "Валентина", що на вул. Шашкевича,3 (біля Старої Піцерії). Костюми там досить непогані, ціни думаю прийнятні для батьків. в нас в садочку там беруть костюми для діток.
Декілька раз брали костюмчики на прокат в магазині навпроти заправки, що біля Оріону. Молодіжний, здається, називається. А ще в нас на Канаді є жіночка, яка на дому має костюмчики. Також часом можна вибрати досить непоганий і ціни завжди нижчі чим в інших прокатних. Маємо один костюмчик самошитий зайчинятка ( на 2-3рочки), якщо комусь потрібно можу позичити.
Вже майже готовий наш костюм Сніжинки... Я така задоволена :) Обійшлось в 5 грн/на стрічку-решта все мали вдома... Ще тільки корону зі сніжинкою придумати і все...
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
На святі Букварика мій малий буде Івасиком Телесиком Так от, вишита сорочка в нас є, полотняні штани пошию або візьму на прокат, крайку (пояс) хочу купити, бо її на довго вистачить. Мені потрібен солом'яний бриль чи то капелюх і солом'яні постоли на ноги. Де таке взяти? А мо в кого є щоб позичити?