рейма вважається ще круче лєнне,але мені лєнне красивіший ,я тоже ,мабуть ,можк рейму дешевше дістати ,як кому тре,подруга торгує ,на весну по великих знижках 100% буде,а зара хіба що опустить по блату
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
і про зимові в "Антикризі" (стоковий магазин навпроти старої піцерії) є гарний зимовий роздільний комбінезон (штани з шлейками + куртка) на дівчинку (куртка рожева з чорним, штани - чорні) розмір 98-104. За 380 грн.
Сьогодні були в Подолянах, щупала комбінзончики Ленне, класні ,але ціни тоже класні , наш розмір і моделька яка сподобалась 1100 з чимось(точно не пам"ятаю), а нам ще і взуття треба, і шапка....Думаю трохи задорого,буду шукати на кідсстафі, а може хтось буде свій продавати,то дасте знати.....
Natalinda сьогодні маю забрати, купила малій шось таке. читала, що якщо зняти ту підкладку, то ніб не дуж великий. ну але в нас ше з минулого року є суцільний і пару штанців на шлейках під той :? надіюсь що буде гуд)
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
прийшла моє есто, така як на картінці тільки червона. вага 85 грам (то я на НП пакунок весь зважила). штанята кльові, виглядають не дуж обмні. курточка трошки "громіздка". але я б не казала шо сильно. гарно застібаться до верху біля шийки. є підкладка, яка відстібається. тошо наш розмір тра трохи закочувати штани і рукава :?
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))