Глобальні оголошення!

Зимові комбінезони

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Зимові комбінезони

Повідомлення Marta » 09 вересня 2011, 00:59

Перлинка написав:їх вроді на пуху не буває

буває, але то не чистий пух, а "високоякісний АНАЛОГ пуху", тобто кажуть, що пух, а насправді не зовсім. Ми купили куртку своїй на зиму цю, але трохи жалію, що не комбінезон, певне, треба докупляти штани....
Marta Офлайн

Повідомлення Перлинка » 09 вересня 2011, 01:17

Marta написав:Ми купили куртку своїй на зиму цю, але трохи жалію, що не комбінезон, певне, треба докупляти штани....

100 % треба ,ще маленька без штанів,в джинсах буде холодно,і мокро в снігу бавитись
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Yummy mummy » 09 вересня 2011, 01:23

Блін, а я ще навіть не думала за зимовий одяг, а вже б пора...О це я мамаша :oops: ...
Дівчата а де можна глянути на комбезики, пощупати, де в нас є дит.магазинчики з одягом? чи то тільки з інтернет магазинів можна замовити?
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення Перлинка » 09 вересня 2011, 01:26

Yummy mummy

в пололянах не знаю як той магазин наз-ся,на першому поверсі,де візок стокке в вітрині ,повно лєнне навезли,а також в магазинчику напроти нього ,але там вроді більші розміри

краще зараз купувати,поки є вибір і можна шапку ,рукавиці,штани підібрати

ну це якщо ти вживу вирішиш брати
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Marta » 09 вересня 2011, 01:30

Ага, я в Подолянах купувала, але ще в лютому, там якраз знижки були на зимове, вирішили взяти. А штани таки куплю, але також не знаю, може дійсно по інтернету дешевше вийде замовити, треба порівняти ціни.
Marta Офлайн

Повідомлення Перлинка » 09 вересня 2011, 01:38

дешевше,там на кідстафі сп всілякі ,дівчата ще беруть гуртом і з меншими накрутками продають ,а буває перепродують кому розмір не підійшов
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 09 вересня 2011, 02:45

Перлинка я шапок не міряла :))) шось навіть не прикинула :oops:
ой там такі цяцічки, мені найбльше компас сподобався. я вже частину вислала, то не маю щоб подивитися і детально описати :)

але мені дуже сподобалося. якщо чесно відразу видно кращу :oops: якість
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Milichka » 09 вересня 2011, 07:46

У нас Кіко на холофайбері. Задоволена, теплий, легкий і не дуже об"ємний. Носили минулу зиму і ще цієї зими мабуть буде добрий. Красивий дизайн, але трохи об"ємніший порівняно з мембраною, хоча не порівняєш з овчиною і базарними синтепонами. Минулої зими побоялася брати мембрану, вона, ще дуже мало ходила. але і тепер лінується.
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення Milichka » 09 вересня 2011, 08:34

Сестра брала минулої зими Бебі лайн ( в "кукусі), також дуже задоволена. Там моделі більш спортивні, наповнювач здається ізософт. Порівняно з Кіко ще легший і тонший. І також теплий.
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення Русік » 09 вересня 2011, 08:55

Ми маємо з минулої зими ще мембранний, суцільний. Довольна - як слон! Брала на кідстаффі.
Але в садочок в суцільному комбезі не зручно, то про запас завжди беру ще класичну куртку і штани. Цього року взяла куртку 2 в 1: підстібка з овчинки, знімається при необхідності, і лишається демісезонна курточка.

Всякі Рейми, Ленне та іже з ними однозначно краще брати на кідстаффі - такі комбези навіть бу можна брати без проблем.

Знаю тернопільську дівчину, яка на Кідстаффі робить СП на Ленне (до речі, має часом залишки, то можу дати лінк в ПП), то в неї СП завжди "довгограючі" - зараз вона збирає СП на весняну колекцію 2012. Тому про такі речі треба задумуватись наперед.

А ще недавно примітила, що в одного з моїх постачальників з"явилась Рейма - взяли на пробу по пару штук кожного розміру і моделі.. Своєму не беру, бо маємо ще з минулого року, але якщо комусь треба - пишіть.
Дорогу осилит идущий!
Русік Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 896 раз.
Подякували: 1209 раз.
Діти: Козаки Микола та Сашко + козачка Катерина

Поперед.Далі

Повернутись до Дитячий гардероб

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість