Глобальні оголошення!

Дутіки Демар

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Дутіки Демар

Повідомлення TanenRom » 21 січня 2013, 11:11

якщо довго постояти на морозі в Демарах - то ніжка дійсно може бути прохолодною, але якщо гратись, бігати (не стояти на одному місці) то ніжки завжди теплі, навіть в -15, і одягнуті на одну тонку колготку.
ми цього року носимо минулорічні демари - виявилось, що за рік ніжка виросла дуже мало.
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення TanenRom » 21 січня 2013, 11:13

irinka написав:хоча ми не гуляємо довго, тільки в садочок і додому

Іра, а що в садочку вони гуляти не ходять???

бо наші гуляють кожен день - мінімум годину, навіть в легкий дощик та сніг виходять на вулицю. не виходили гуляти тільки коли на вулиці було -16 та нижче
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)

Повідомлення irinka » 21 січня 2013, 11:30

TanenRom написав:Іра, а що в садочку вони гуляти не ходять???

Ні, зараз не ходять, ходили ще в жовтні-листопаді коли снігу не було. В нас ясельна група, а твоя Даночка напевно в молодшу ходить?
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення TanenRom » 21 січня 2013, 11:49

irinka написав:
TanenRom написав:Іра, а що в садочку вони гуляти не ходять???

Ні, зараз не ходять, ходили ще в жовтні-листопаді коли снігу не було. В нас ясельна група, а твоя Даночка напевно в молодшу ходить?

ні ми також в ясельній групі (ми одні з старших там)
Зображення

TanenRom Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mariana » 21 січня 2013, 15:21

Я теж цього року купила Демари синочку, поки задоволені,ніжка не марзне, одягаю тільки на одну колготку. Колись оділа ще носочок, то ножка спотіла і була холодна. Мені здається що демари по теплоті теж різні, залежно від моделі, там зараз є нова серія сноубутси - всередині валяночок, що витягається та чобітки самі з термоматеріалу. Купила собі такі для дорослих. найтепліше взуття що в мене є! З шкіряними чобітками на цегейці не порівняти по теплоті, з дитиною гуляти саме те!
mariana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 335 раз.
Подякували: 637 раз.
Діти: Хлопчик

Повідомлення Nymydora » 21 січня 2013, 19:10

Ми ходимо вже другу зиму в Демарах, правда, враховуючи, що підошва резинова, то я взуваю малому грубу вовняну шкарпетку під них. Але все-одно задоволені - в основному тому, що вони легкі, а не як цегла на ногах.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення ЗІрка » 21 січня 2013, 19:29

єдине що на таку слякотну погоду наші демари промокають. нині сушили мокрі ноги(( треба витягати демарівські гумачки))
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Повідомлення NataF » 21 січня 2013, 20:02

Ми теж ними цілком задоволені. Минулого року мали снов мари оранжеві на шнурівці спереду - тепленько і сухенько (єдине виглядали трохи шкарадно на ножці) На цю зиму купили догі - на високий підйом підходять і виглядають краще, ну і тепленькі.
Зображення
Зображення
NataF Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 58 раз.
Подякували: 44 раз.
Діти: Андрійко і Артемко

Повідомлення mala-karta » 21 січня 2013, 23:32

всі шось задоволені тими демарами, а я була ними дуже не довольна.
Нога в малого або потіла, або змерзала, і в слякоть промокали (хоча писали, що водонепроникні).

Зараз у нас терміки B&G - то дуже задоволена. Нога завжди тепла, вдягаю завжди тільки на звичайні колготи.

Ще у нас є Columbia, вроді нічого, але B&G мені більше подобаються - і на вигляд, і якось не боюсь в них на мороз малого випустити.

Ще колись були GEOX - класні також, малий ходив і весною в них, як все розстало - ноги були сухі. А якось, ранньою весною, прогулявся по глибокій калюжі (гарно так, зі знанням справи, я спочатку не побачила, а потім поки добігла - то в нього було багато часу на плавання). Схватила і додому - а ноги сухі.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Ulkanet » 21 січня 2013, 23:52

ЗІрка написав:єдине що на таку слякотну погоду наші демари промокають. нині сушили мокрі ноги(( треба витягати демарівські гумачки))

в таку погоду що не хоч промокне! я наші демари ще додатково побризкала таким балончиком (незнаю як воно правильно називається, продається там де пасти для взуття) щоб не промокали. :wink: попшихав - сніг не липне, не промокає. періодично тре бризкати бо з часом воно "вивітрюється". :yes:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Поперед.Далі

Повернутись до Дитячий гардероб

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість