Глобальні оголошення!

Одяг: якісний і не дуже

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Придане для немовляти

Повідомлення гра з вогнем » 19 квітня 2011, 01:41

мені подобаться одягатися в одяг, який мені доступний, якщо для когось доступним є дорожчий одяг (не важливо за якою ціною), то це не означає, що дешевший одяг автоматично стає ширпотребом. для когось сенс життя ганятися за дешивими стоковими речами і хизуватися потім фірмОю. а хтось можливо більше часу приділяє сім'ї та роботі, і при цьому. його діти. вдягнуті не у фірмУ не стають якимось гіршими чи занедбанами.
якість не завжди залежить від ціни та від гучності бренду. якість часто - зовсім інше поняття.

що таке укр ді-лі?
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Re: Одяг: якісний і не дуже.

Повідомлення Русік » 19 квітня 2011, 10:28

Shalimar, Перлинка, ви помітили, що крім вас двох тут навіть ніхто більше не втикається?
Для нас, "пересічних" терноплян, ви все одно що про атомну енергетику говорите - щось таке далеке й незрозуміле.
Тільки гра з вогнем пробує встрягнути, та й то чесно признається, що не в тємі)
І я з гра з вогнем згідна - "не всё то золото, что блестит"!
Дорогу осилит идущий!
Русік Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 896 раз.
Подякували: 1209 раз.
Діти: Козаки Микола та Сашко + козачка Катерина

Повідомлення Lesya » 19 квітня 2011, 10:40

Русік, а мені прикольно перепалки читати. В спірних питаннях народжується істина.

Я ніби й не дуже темна, а ніколи уваги не звертала, якої фірми одяг в дитини. Якщо купую сток на секонді - то якість хороша. головне, щоб мені вигляд подобався. А в деяких укр. виробниках розчарована повністю. На нашому ринку взагалі практично не купляю - за весь час брала там речей 10, а задаволена тільки курточкою з розпродажу. Повзунки і колготи линяли, в піжамі 3 кнопки відвалилося ще до другого прання.
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Повідомлення Перлинка » 19 квітня 2011, 13:51

Shalimar написав:
гра з вогнем написав:у магазинах вищого класу ми не одягаємося.

(ко всем выступающим) слушайте, ну я купила малому майку юнайтед-колорз-оф-бенеттон новую, на стоке, за 25 грн. Нравится Вам одеваться в самую дешевую одежду (которая при доставке из-за границы обойдется дороже... или в укр. Ди-Ли), и для Вас качество и внешний вид неотличимы - Нам больше не о чем спорить. За сим откланиваюсь.

а я можу і про якість бененеттона поспорити ,купувала його колись і в фірмових магазинах і з італії передавали,це також демократична марка і якість раз на раз не прихоиться,футболка втратила форму і розтягнулась дуже швидко,сведрик покашлатився,всі інші речі носились і лежали дуже добре.

так само міс сіксті джинси просто абалдєнні ,а взуття і сумки :mrgreen: ,я не мала ,мали подруги,сумка порвалась і полиняла через кілька днів,а чоботи й одного сезону не витримали при акуратній носці.Дівчата дуже розчаровані,але якщо схудну всселдно купуватиму їх джинси,бо кращих мені доступних досі не бачила.

знову ж таки манго,минулого року навесні обновила там собі гардероб,замовляла з франції,всім задоволена окрім двох футболок похабної якості,але я то пережила бо інші речі мене порадували.тоже демократична марка.

якщо ти некст один раз називаєш фірмою,інший раз ширпотребом ,бенеттон називаєш фірмою ,тоді в мене весь решту дитячий одяг крім прімарка джорджа,яких ти не хочеш визнавати- фірма.просто я між ними практично не бачу різниці,окрім дещо вищої ціни.

польські марки також є хороші ,особливо Wojcik,дорожчий тої фірми що ти перерахувала і якість просто надзвичайна.На ньому всі крутіки .які не можуть собі дозволити купувати дитячу дольче габану прросто двінуті,виклади на кідстафі бушку,з руками відірвуть.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення lore1ei » 19 квітня 2011, 16:11

В мене є футболка Беннетон ще з 7 класу, то їй вже скоро стукне 10 років, а лиш трохи колір втратила.
Напевно моя улюблена :)
Зараз мама малій багато чого купила беннетонівського в Італії, і якість справді раз через раз.
Речі всі дуже прості. Для мене ця фірма не є суперською, а так, на кожен день.
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення TanenRom » 19 квітня 2011, 23:05

lore1ei підтримую.
у мене і в малої є пару речей, то одні по якості - просто неперевершені, а інші - ужас.
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення mala-karta » 19 квітня 2011, 23:56

Русік, ну чого
я знаю і Джордж, і Некст :)

Джордж - дешево, як правило :)
І дуже багато кльових речей.

Некст все, що в мене було - всім задоволена.

Але з трикотажу їхнього в нас були тільки дитячі трулі (Джоржа) - дуже подобаються.
А Некст на вигляд стильніший
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення mavpusya » 20 квітня 2011, 00:47

А я досі вибираю дитячий одяг на "мац". Намацала приємний на дотик, оглянула шви, оцінила якість тканини, колір підходить, значить беру.
Та й із усіма своїми речами те саме. Дізнаюсь, що то фірмА, коли запитують, що на бірці :oops: Але руки зазвичай витягують всяку фірмУ. :crazy: Липкі фірмові ручки. Можу здати в оренду. :grin:
Зображення
Свобода волн и злата звон - пиратский дух не побеждён! Зображення
mavpusya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 4072 раз.
Подякували: 1627 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення Shalimar » 28 квітня 2011, 21:55

гра з вогнем написав:для когось сенс життя ганятися за дешивими стоковими речами і хизуватися потім фірмОю. а хтось можливо більше часу приділяє сім'ї та роботі

Это обо мне??
по второй части - сейчас не за себя отвечу, а вообще: какая разница, куда ходить, в обычный магазин или в стоковый? )) как это влияет на качество уделяемого времени семье или проведенного за работой? ))
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення гра з вогнем » 28 квітня 2011, 22:19

Shalimar хз, загалом.
как это влияет на качество уделяемого времени семье или проведенного за работой? ))

з того як я розумію сток і час, який має бути приділений роботі/сім'ї.

є дві секретарки, рівень зарплат однаковий. об'єм роботи та обо'язків теж..
одна помішана на фірмІ. іншій по барабану.
в 20 хв від їх офісу сток. в день "завозу". одна лиш хвилини рахує до обідньої перерви. а то взагалі спригує з роботи. інша працює так само.

є різниця?

є сім'я. в якій мама помішана на одягу певної фірмИ. є сток, у якому трапляються речі цієї фірмИ на іншому кінці міста. от мама і ходить в нього гуляти щодня. перше з дитиною маршрутками, а потім 2 годинний забіг по магазину....

приблизно такі ситуації я мала на увазі.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Дитячий гардероб

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей