Shalimar написав:гра з вогнем написав:у магазинах вищого класу ми не одягаємося.
(ко всем выступающим) слушайте, ну я купила малому майку юнайтед-колорз-оф-бенеттон новую, на стоке, за 25 грн. Нравится Вам одеваться в самую дешевую одежду (которая при доставке из-за границы обойдется дороже... или в укр. Ди-Ли), и для Вас качество и внешний вид неотличимы - Нам больше не о чем спорить. За сим откланиваюсь.
а я можу і про якість бененеттона поспорити ,купувала його колись і в фірмових магазинах і з італії передавали,це також демократична марка і якість раз на раз не прихоиться,футболка втратила форму і розтягнулась дуже швидко,сведрик покашлатився,всі інші речі носились і лежали дуже добре.
так само міс сіксті джинси просто абалдєнні ,а взуття і сумки :mrgreen: ,я не мала ,мали подруги,сумка порвалась і полиняла через кілька днів,а чоботи й одного сезону не витримали при акуратній носці.Дівчата дуже розчаровані,але якщо схудну всселдно купуватиму їх джинси,бо кращих мені доступних досі не бачила.
знову ж таки манго,минулого року навесні обновила там собі гардероб,замовляла з франції,всім задоволена окрім двох футболок похабної якості,але я то пережила бо інші речі мене порадували.тоже демократична марка.
якщо ти некст один раз називаєш фірмою,інший раз ширпотребом ,бенеттон називаєш фірмою ,тоді в мене весь решту дитячий одяг крім прімарка джорджа,яких ти не хочеш визнавати- фірма.просто я між ними практично не бачу різниці,окрім дещо вищої ціни.
польські марки також є хороші ,особливо Wojcik,дорожчий тої фірми що ти перерахувала і якість просто надзвичайна.На ньому всі крутіки .які не можуть собі дозволити купувати дитячу дольче габану прросто двінуті,виклади на кідстафі бушку,з руками відірвуть.