Глобальні оголошення!

Дитяче взуття. Зима

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Дитяче взуття. Зима

Повідомлення pepi » 22 жовтня 2014, 01:51

Читаю вас і не знаю ,що я маю дітям купити : термо взуття , валянки чи на цигейці ? Раніше завжди купляла на цигейці - деколи ніжки були в дитини прохолодними , деколи теплі , як в який мороз. Зараз всі дуже хвалять мембране взуття. Прочитала за це мембране ,щось сумніваюсь чи не будуть мерзнути ,так як старший в мене не є дуже активним , а меньшенький ще інколи в калясці їздить.Якби знала ,що буде сухо то 100 % брала б валяночки , в них точно холодно не буде. За термо боюсь ,що б не був ефект запарювання, так як воно виготовлене з синтетичних матер"ялів. Хоча вмагазниі я дивилась то устілка була із шерсті - це з B&G. Тай читала .,що радять під термо і колготочки термо.( щось нове). Я взагалі-то ніколи не була прихильником синтетики , але зчасом бачу ,що в ній дійсно таки інколи тепліше ( це щодо кофт та верхнього одягу). Чоловік каже брати 2 одне для проби мембране , а інше на цигейці. Як би там не було але змінне взуття тре завжди мати , тільки я от сумніваюсь може все ж таки валянки і на цигейці ..... :impossible: короче маю клопіт. Хочу завтра - післязавтра щось вибирати ,бо обіцяють морози , а ми ще досі босі.
Дівчатка поділіться досвідом , хто носив валяночки та термо взуття .Продавець каже ,що термо можна ще обробляти водовідштовхуючим засобом, щоб не промокало. Як вашим діткам носилось це взуття ?
Измениться не может никто, но стать лучше может каждый.
pepi Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 228 раз.
Подякували: 171 раз.
Діти: Павлушка (12.07.2011)
Сергійко (04.01.2013)

Повідомлення taranjka » 22 жовтня 2014, 08:26

в нас тут про одну модель взуття можуть бути кардинально різні відгуки :hi: бо кожному своє підходить. в нас були термо і з валянком.
термо термі - рознь. щоб не промокала, і не промерзала ніжка - потрібно купувати провіреного виробника. мені дуже подобаються Еко, але мають мінус - дуууже слизькі :sad: хоча коли дитина була маленька і ми її водили за руку, то підходило :yes:
з валянком типу каміків, чи коламбії\ - всередині валянок, зверху "калоша" :hi: взуття супер - ніколи не змерзли в ньому, можна ходити в слякоть (навіть як підмокало, то не змерзала ніжка). Для нас мінус - розміри. Воно велииике :scare: Мої дівчатка тендітні, а коли взувають те взуття (а треба на розмір більше) - дивитись на це :crazy: але цього року знову буду такі шукати - як варіант для валяння по снігах і слякоті.
а з гарним, теплим і акуратним ще не визначилася. може спробуєм мембранне :confused:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення pepi » 22 жовтня 2014, 10:23

а мембране і термо т о різзні речі. Я щось думала ,що це одне і теж. Вчора бачила на котофеї валянки з носком та п"яткою зі шкіри чи щось таке, тобто захисні
А котофеї хтось носив? Як вони ?
pepi Офлайн

Впевнено спілкуюся

Сергійко (04.01.2013)

Повідомлення taranjka » 22 жовтня 2014, 10:47

не знаю чи різні, чи одне і теж, але мені гугл на мембранне показує взуття, яке ще має утеплення всередині і якийсь спеціальний мембранний верх :pardon:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення гра з вогнем » 22 жовтня 2014, 18:42

taranjka кажеш каміки добрі?
ми минулого року адідаси мали, вроді нічо так.
у нас планується холодна зима (кажуть багато прикмет вказують на холодну зиму) і я трохи задумалася що то купити...

мені теж еко подобаються, але у нас закрили дитячу лінію повністю ще позаминулого року. вже навіть в стоках минулого року нічого дитячого не було :cry:
до того часу я лише еко купувала на осінь і зиму.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення flower » 22 жовтня 2014, 20:08

Я не розбираюсь між термо і мембраною. У нас Сорели з калошею і валянком уже 2гу зиму носитимемо (нога не росте щось у нас), і Суперфіт тканинні з якимось утепленнням (не розбираюсь я в тому) також 2гу зиму, тобто в них ми вже ходимо в садік, зими не чекаємо. Ще купила на вихід з чорної замші термо чобітки Naturino, але про них нічого поки не розповім, бо ще не носили. Сорели дійсно трохи такі важкуваті на ножці виглядають, в мене Вероніка тоже з тендітних. Ці ж Сорели я давала носити подружкиній малі ще 2 роки тому, як тільки купила їх, нам вони були дуже великі. Дівчинка така кров з молоком, то на ній вони зовсім по іншому дивились і хода у неї в них мені подобалась) Вероніка моя в них ходить трохи незграбніше. Але нога завжди була тепла і суха, при будь якій погоді. Суперфіти нам також не дуже промокали, хоч вони тряпчані, але я так розумію там якась непромокаюча тканина. Треба було в дуже глибоку калюжу і це так конкретно стати, щоб нога була чуть чуть вогка. Але на сильні морози ножка була трошки холодна, тому на сурову зиму не рекомендую. Минула зима була якраз для них.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Virchik » 22 жовтня 2014, 20:37

Ми дві зими відходили в Tundra не знаю чи правильно написала, замовляли в Христини, не знаю вони вроді термо, таеі типу коламбія чи камік. Ще мали минулу зиму Сорели, то вони на нозі таки масивні і тяжкі, і ще були слизькі.
Мали ми валянки котофей, то вони скоріше на суху зиму, на не мокрий сніг.
Ну я б не сказала, що вони аж такі теплі.
Цього року щось ще досі в пошуку.
Зображення

Зображення
Virchik Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 169 раз.
Подякували: 272 раз.
Діти: доця Анастасія

Повідомлення Ulkanet » 22 жовтня 2014, 22:49

в нас Коламбія - та з калошкою - важкі дуже. мені аж дитини було шкода. Хоча я ходила в Сорельках - тоже важкі - то мені всерівно, перші пару днів було важко - але зато я не мерзла вообше :aplo: :clapping:
Сорельки дуже слизькі, на голольод - краще не вдівати. а от на мокрий сніг - супер. ми як танки йшли з малою по тих калабаннях :В):
Коламбія є з гумовою калошою, а є зі спіненої резини - то вони по принципу такі самі - тільки набагато легші ну і майже вдвічі дорожчі :hi: .
Ось резина:
Зображення
а це спінена резина:
Зображення
Ще мали Демари - віносно Коламбії легкі, але прокають коли сильна слякоть.

як на мене - то в тре мати одну пару - легкі на суху морозку погоду, і другу пару - на слякоть. :wink:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення Kisja » 23 жовтня 2014, 00:17

У нас були валянки Котофей - 2 попередні зими відходили - взували з теплою вязаною шкарпеткою - то не мерзли. Мали коламбію з гумою (дешевші) - справді дуже важкі, зато не слизькі зовсім, але вони ну дуже важко взувались. а в мене є коламбія спінена мабуть - то дійсно легенькі - в них дуже зручно - правда вигляд не до всього підходить. На цю зиму купила камік (б/у) - будемо пробувати, і замовила демари.
Зображення
Kisja Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 173 раз.
Подякували: 442 раз.
Діти: Донечка Софія

Повідомлення pepi » 23 жовтня 2014, 01:19

А B&G термо хто мав ? Як в них , не холодно ?
pepi Офлайн

Впевнено спілкуюся

Сергійко (04.01.2013)

Поперед.Далі

Повернутись до Дитячий гардероб

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: xtremeshammy і 4 гостей