Глобальні оголошення!

Дитяче взуття. Зима

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Дитяче взуття. Зима

Повідомлення олята » 13 грудня 2013, 15:48

Marichka
в мене діти з народження в суперфітах і найкращого взуття я не зутірчала. навіщо вам та цегейка.....щоб зимою з вітром не полетіла? чи ви думаєте в цегейці ноги не мерзнуть якщо ними не рухати?
в мене внодф було що ніжки були літні по температу, але я собі з того проблеми не роблю. з іншого боку має мати дитина якийсь імунітет. а то десь раз змерзне і вже соплі і кашель і температура.
тому якщо маєте різні термо, краще купіть теплий конвертик на санчата, щоб було тепло в дупцю і ніжки можна було сховати
олята Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 65 раз.
Подякували: 90 раз.
Діти: троє. Мичко, Степанко, Ромчик

Повідомлення Milichka » 13 грудня 2013, 16:31

в термочобітки ми брали флісові шкарпетки, на кідстафі шили під замовлення, вони добре тримають тепло, в них ножці тепліше.

Все залежить від дитини, але термо працює коли є " рух", хоча цегека тоже не панацеє((( в ній ножка теж буває холодна.

Для дорослих на морози беру бірпави або угг - от в них справді замерзнути важко))))
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення Галина » 13 грудня 2013, 17:09

Milichka, а не маєш часом збереженого посилання на ті шкарпеточки з кідстафу?
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення Milichka » 13 грудня 2013, 19:43

Знайшла

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення Anjuta » 13 грудня 2013, 22:46

Milichka а ножка не потіє?
мені трохи дивно, бо це ж 100 % полієстер :confused:
в нас у всіх носки з меріносу у Христі замовляла, то в мене міський тип - але я змерзлюк такий, що непередати і вже їх неодноразово перевірила навіть в осінніх чобітках :yes:
а в дитини 2 пари тепліших і в чоловіка також, здається тип вже лижний чи що.
синочку постійно вдягаю, а чоловік тримає на зимову ррибалку і на лижі :hi:
Anjuta Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 739 раз.
Подякували: 540 раз.
Діти: Хлопчик Арсенчик !

Повідомлення vita_if » 13 грудня 2013, 23:06

У мене у старшого суперфіти, за цілу ногу ноги ні разу ні змерзли, ні промокли. В морози одягала ще йому носки теплі, які мають у складі трохи синтетики. Але він дуже рухливий. А меншому купила rohde sympatex теж ще не промокали, а в морози одягала ще на ножку шерстяний носок (такий як наші бабусі колись в"язали)
vita_if Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 47 раз.
Подякували: 222 раз.
Діти: Два хлопчики

Повідомлення vita_if » 13 грудня 2013, 23:09

А чоботи на цегейці взагалі більше ніколи дітям не куплю, коли слякоть дуже промокають і потім ще довго сохнуть. І не довговічні. Лише на сезон вистачає. Я минулого року купила суперфіти, а вони зараз як новенькі. Хоч мій малий болото і калюжі обходити не любить.
vita_if Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 47 раз.
Подякували: 222 раз.
Діти: Два хлопчики

Повідомлення TYulia » 13 грудня 2013, 23:20

ми малому теж купили термо черевички, але трохи переживаю чи не буде змерзати. Він ніби рухливий, але ще трохи маленький, ще сам не ганяє надворі, хоче щоб на руках його поносили,та й до парку з 10 хвилин вколясці їде. Поки що вдівала на колготку тонку, плюс тонка шкарпеточка, ніби ножка не холодна, але й не дуже гаряча бувала. А то може дійсно треба якісь особливі шкарпетки для термо взуття на більші морози? Внас ще ножка сама широченька з високим підйомом, то тяжко впихаємось.
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення Milichka » 14 грудня 2013, 00:32

Anjuta написав:Milichka а ножка не потіє?

ні, не спостерігала такого.

навіть під термокомбінзон потрібен шар флісу поверх білизни, такаж схема діє із термо взуття колготи+флісові носки.

Моя старша два роки ходила у термо взутті цілу зиму, ніжки холодними не були жодного разу (теплі, прохолодні)...але останніх дві зими я беру ще цегейку. Кожен судить по собі - я в термо мерзну, тому пережеваю кожного раззу чи не холодно дитині, тим більше, що вона зовсім не рухлива - справжня принцеса)))
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення TYulia » 02 вересня 2014, 11:58

дівчата, починаю вже до зими готуватись :hi: Які черевички вибрати малому. Минулого року мали терміки B&G, взагалом хороші, не промокали, але ледве впихались, про додатковий флісовий носок мова не йшла, бо не влізлися б. А то ж не дуже добре, щоб в зимовому взутті ножці так тісно було. Маємо широку ножку з високим підйомом. Думала про демари, але перечитала ту тему і засумнівалась, багато пишуть що промакають і т.п. Більшість іншого термовзуття теж виглядає мені так як b&g вузькими. Може порадите якісь хороші моделі терміків чи дутіків, що нам би підійшли, так щоб тепло, зручно і сухо було
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Поперед.Далі

Повернутись до Дитячий гардероб

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість