мешканка написав:Найкраще для мене-такі, що мають кнопочки по всій довжині спереді, або з-заді.
сзади - ребенку могут давить ))
Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet
мешканка написав:Найкраще для мене-такі, що мають кнопочки по всій довжині спереді, або з-заді.
Shalimar написав:мешканка написав:Щодо розпашонок-можна замінити на бодіки. Але мені розпашонки були зручніші тим, що як дитина зригне /а зригувала мала часто/ то легше переодягнути ніж бодік. Недолік-легко скручується на спинці і може муляти.
ну так а слюнявчики? )))
мне нравились распашонки на запАх на кнопочках или завязочках такого планаПрихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!ну только ж без низа, просто кофточкой
eney написав:в роддом в першу чергу одноразові пеленки(то тобі)
памперси малому,
салветки
олійка
ми брали 3 позпашонки 6 тонких пеленок,3 товстенькі пеленки
носочки 3 пари
шапочки 3 шт
далі одяг домашній, чим плануєш користуватись, як дитина в памперсі то одягу багато не потрібно, а як на пеленках то треба побільше, так як пропісьється(до 12 раз пісяють до 7 раз какають)
Sawwku написав:ну якщо температура буде не нижча +15
Marichka написав:Я проти рукавичок від царапання:)))Вважаю,що дитина повина пізнавати світ по різному,це її розвиток,мова дотику.Ми не користувались і нічого страшного не сталось.
велюр летом? Вы где живете?Marichka написав:На вихід також велюрові,бо то було літо
mavpusya написав:ми такий клейончатий матрас опробували рази 2, мали ще столик для пеленання та сам історія, переодягались на ліжку... так мені було найзручніше
Повернутись до Дитячий гардероб
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей