Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet
мне сказали, что у маленьких деток (ну, которым покупают первую обувь с твёрдой подошвойножка выростает на 1.5 см за 3 месяца.
Я пока не определилась.. ребенку 10 мес, не ходит еще, но всё равно надо же брать уличную обувь на зиму? (а просто в коляске сидеть хочу взять валенки) И какой размер выбирать???
Він що, буде так бігати, що аж ноги вспотіють?
Перлинка написав:Твоя ляля може вже через 1-2 місяці почати топати,якраз як настане зима,а якщо навіть не буде ще сама топати,то вже можна буде водити за ручку,не лиш в колясці сидіти.Мій минулого року був такого ж віку,хоч почав ходити у 1,2 міс ,але всю зиму на прогулянках няня його водила за ручки.
Тому раджу взяти взуття тепленьке та легеньке (не на цигейці)у моїх дітей в чобітках на цигейці були холодні ніжки.Найкраще Ecco Gore-Tex або Gore-tex Superfit
Валенки теж варіант,але ж не завжди взимку сухо,хіба як є калошики.
та неее, валенки я хочу такие, с мягкой подошвой, из овчины - угги которые, в коляске в мешке сидеть.
А вот с обувью "ходячей" Вы меня озадачили, дамы :) Одни говорят, Демары "хорошие сапоги, надо брать", другие - негативные отзывы.. И что же делать????
Перлинка написав:Ми поки не ходили,то на ніжки нічого не взували,шерстяні носочки,і термокомбінезон суцільний ,в якому на ніжках і на ручках були завороти,тобто повністю закривали.Не мерзли.
Пошукай відгуки в гуглі.
Повернутись до Дитячий гардероб
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість