Глобальні оголошення!

Одяг: якісний і не дуже

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Придане для немовляти

Повідомлення Lesya » 17 квітня 2011, 16:08

А я щодо магазинів МАМА. Їх 3 і кожен має свій напрям. Одягу найбільше в тому, що біля Ельдорадо. На Л.Українки - широкий вибір колясок та ін пристосувань. Біля Фуршету вважається іграшковий. Хоча у всіх є все.
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Повідомлення Перлинка » 17 квітня 2011, 16:35

Shalimar написав:
Перлинка написав:может, еще и Matalan предлагают? приблизительно та же ценовая категория, тоже веб-сайт есть, кому интересно
а! еще маг. Primark бюджетный, серия Early Days для маленьких детей

Matalan тоже можна замовляти з Англії

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

а одяг Primark і Early Days кльовий , хоч і не дорогий,маю і бодіки і старшим дещо брала,моїй подружці з англії возять,вона ним торгує,але в них нема інтерет магазину.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 17 квітня 2011, 23:01

я роблю висновки лиш зі свого досвіду

в мене є кльові речі цієї фірми ,не гірші некста по якості ,а який абалдєнний в доці літній кораловий комбінезон шортиками :dance: ,колись зустрінемоь,спеціально для тебе його вдягну,сподіваюсь не буде малий ,жалко фоток не маю.

а то шо воно все копійки коштує ,взагалі супер :гуд:
по-любому круче того шо в нас на базарах продається і вітчизняного.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 17 квітня 2011, 23:17

я бывала в магазинах Праймарк, и тоже покупались там разные вещи
некоторые ок, некоторые выбросила после первой стирки, цены там конечно очень радуют)))
в большинстве своем - там обычные вещи, а не так чтоб прямо аж клевые ))
не фирмА, такое сразу видно
Я просто находила красивые качественные вещи на распродажах и в стоках не за намного высшую цену, понимаешь )) Поэтому если есть выбор, я лучше немного переплачу, но получу классную вещь. И предпочитаю иметь 3 фирменные вещи, чем 10 бюджетных :)
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Shalimar » 17 квітня 2011, 23:23

Перлинка написав:а то шо воно все копійки коштує ,взагалі супер :гуд:
по-любому круче того шо в нас на базарах продається і вітчизняного.

это да................ однозначно!
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 18 квітня 2011, 22:21

Shalimar написав:почему стереотип?
стереотип .
это дешевый ширпотребный магазин
не спорю, есть и там симпатичные вещи неплохого качества!

стереотип ,що те що дорожче обовязково краще і навпаки
я бывала в магазинах Праймарк, и тоже покупались там разные вещи
некоторые ок, некоторые выбросила после первой стирки, цены там конечно очень радуют)))
в большинстве своем - там обычные вещи, а не так чтоб прямо аж клевые ))
не фирмА, такое сразу видно

значить мені пощастило ,бо попадались і гарні і якісні,видно той хто скуплявся для подруги обирав найкраще,не спорю може там є таке що не варте уваги.
Я просто находила красивые качественные вещи на распродажах и в стоках не за намного высшую цену, понимаешь )) Поэтому если есть выбор, я лучше немного переплачу, но получу классную вещь. И предпочитаю иметь 3 фирменные вещи, чем 10 бюджетных :)

По перше у нас тут немає такого вибору в стоках фірмових речей.
По друге те що ти називаєш фірмою -також демократичні марки,і грубо кажучи ті же коки тільки в профіль.
Якщо порівнювати з некстом,в них однозначно кращий дизайн ,красивіший одяг,допускаю що в магазинах там і інтерєрчик і обладнання і викладка і обслуговування кращі ніж в прімарк.Але якість ну якщо не один в один,то дуже схожа(з тих речей що маю я).Тому допускаю навіть що вони на тих же фабриках в китаї відшивають,але прімарк завойовує свого клієнта низькою ціновою політикою ,а некст тим що позиціонує себе класом вище (за рах.всього вище перерахованого) от і ціни дорожчі.
Але це така моя гіпотеза ,я не категорична в цьому питанні,може й помиляюсь.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 18 квітня 2011, 22:30

а я не зважаючи на вашу суперечку вам заздрю. бо ви розбираєтеся в дитячому одязі і фірмах :) а мені шо в лоб шо по лбу :))) і не виходить навчитися....
а ще на ІМО, купуючи малюку не так вже і варто переплачувати за фірмУ, не знаю як кому, а нам і наша нефірмА пережила всі стірки і справно відслужила своє. тому для маленької дитинки мені здається краще більше (хоча як комусь не розходиться в ціні, то чого себе обмежувати ;) ), звісно ще склад важливий. все таки місяць-два і час купувати нові одежки.
ми мали один фірмовий бодік, нам подарували, помоєму він під 30 доларів вартував, може 30 +
ми в ньому на паспорт сфоткалися, пару раз на прогулянку вдягали, а дома користувалися самими звичайненькими.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Перлинка » 18 квітня 2011, 22:48

Блін в мене лежать в шафі костюмчики новюсінькі на 1-3 міс ,вже певно не вдінемо,нема куди.

мені тут в селі взагалі ніякої фірми не треба :lol: :lol: :lol:

я поганого такого щоб коло хати ходити в болоті валятись практично не маю ні курток ні шапок ні взуття(крім гумового),як в місті ходили гуляти то всеодно акуратненько на площадочці всюди асфальт,хоч я за тим і не треслась ,але воно не нищилось,бо не було як.
А тут сьогодні діти бавились у сусідки на подвірї, малий побіг за куркою в гнояки,заліз за котом в пусту кролячу клітку з підсохшими какашками,а потім по городі перейшовся вздовж і впоперек ,всі квіточки в рівчаках повизбирував.

Ну шось на сьогоні на теплу погоду їм понаходила ше таке вбите,а як холодно було, вони в мене в новісіньких куртках(малий в порохах качався),доця в таких моднячих високих замшевих чобітках,джинси нові капєц,ну нема інших,або куце таке що вже маленьке ,також не можу як клоуна одіти,або взагалі ше з біркою.
Мені срочно треба на секонд :lol:
Пальто таке кльофське доціне ше з біркою на осінь буде певно мале :cry: :cry:
на джимборі назамовляла на весну ,щоб в садок ходити -тоже все лежить.

Так шо жити в селі,хоч на одязі можна економити ,мати якихось 2 вбрання на вихід і досить.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення oksana.tesliuk » 18 квітня 2011, 22:58

Перлинка написав:Так шо жити в селі,хоч на одязі можна економити ,мати якихось 2 вбрання на вихід і досить.

:гуд: :гуд: :гуд:
Мій малий літо проводить в селі в моїх батьків. То така дика економія на одязі! За три місяці зношує пару пар трусів, кепку і сандалі :dance: В нас фірмового літнього одягу майже ніколи і не було - просто не потрібен :tipok:

Зображення
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення Shalimar » 18 квітня 2011, 23:40

гра з вогнем написав:а ще на ІМО, купуючи малюку не так вже і варто переплачувати за фірмУ, не знаю як кому, а нам і наша нефірмА пережила всі стірки і справно відслужила своє. тому для маленької дитинки мені здається краще більше (хоча як комусь не розходиться в ціні, то чого себе обмежувати ;) ), звісно ще склад важливий. все таки місяць-два і час купувати нові одежки.

Я просто накупила дешевых (джордж, праймарк) одежек - типа "таскать" и пару классных - типа "на выход" )) В итоге у меня ребенок не сносил ту кучу, думала, будет пачкаться по 3 раза на день - срыгивать закакивать, а ничего этого не было, реально обошлись бы 5-ю бодиками.... Потом 3-6 мес размер - накупила человечков "по дому", так мне не хотелось ребенка одевать в то дешевое тряпьё! Ему-то всё-равно, лишь бы комфорт, а мне приятней одевать ему красивую качественную одежду, и фото на память.. не в растянутом-застиранном, а в ярком модном и не совсем ширпотребном. Я выбираю ребенку лучшее - по своим возможностям.
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Дитячий гардероб

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей