інколи дійсно приходиться на такі картини дивитись

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet
TanenRom написав:у нас також аналогічно - як одягнена я так і донечка.
інколи дійсно приходиться на такі картини дивитись, що дитина в колясці, в спеціальній люльці і для певності чохлом зверху прикрита і це при +28 жахххххххххххххх
Гість написав:hirse dytyny perehrity,niz nedohrity...likar Komarowskuj pyse,sco na dytyni maje byty na odnu odezyny mense niz na mami,bo dity krasce rehylyjyt teplowiddacu....os,ja duze klasnuj pruklad perehriwu...mama moja do cioho wze pruznalasa....sce witer ne poduw ,a ja wze hwora.....znajete skilku raziw za zumu? nawit rahywaty ne hocu...sucilni tabletku,tabletku i tabletku..tomu dla sebe ja wurisula ,sco swoju dutyny bydy zahartowuwaty .....temperatyra wzumku 20-22,wolohist 50-70,nawit gidrometr prudbala.....sama obdahnena ,jak kapysta,a dytyna w odnij ludunci i wse dobre.....
mala-karta написав:сьогодні, після четвертої, Ромка гуляв в одних трусах :)
ми були коло струмка :)
і якби мені було зовсім наплювати, як там хтось гляне, то посадила би голяком в коляску :)
Гість написав:hirse dytyny perehrity,niz nedohrity...likar Komarowskuj pyse,sco na dytyni maje byty na odnu odezyny mense niz na mami,bo dity krasce rehylyjyt teplowiddacu....os,ja duze klasnuj pruklad perehriwu...mama moja do cioho wze pruznalasa....sce witer ne poduw ,a ja wze hwora.....znajete skilku raziw za zumu? nawit rahywaty ne hocu...sucilni tabletku,tabletku i tabletku..tomu dla sebe ja wurisula ,sco swoju dutyny bydy zahartowuwaty .....temperatyra wzumku 20-22,wolohist 50-70,nawit gidrometr prudbala.....sama obdahnena ,jak kapysta,a dytyna w odnij ludunci i wse dobre.....
Marta написав:Ну, етикет тра тоже соблюдати...На одному форумі всі обговорювали, як побачили в великому гіпермаркеті хлопчину в одних трусах.,а мама в футболці і шортах. Ну, типу, те, що приємлимо на пляжі, неприємливо на дит.площадці чи в маркеті. Але біля струмка-це кльово!
Повернутись до Дитячий гардероб
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей