Глобальні оголошення!

Як одягати по сезону???

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Як одягати???

Повідомлення TanenRom » 14 липня 2010, 17:00

у нас також аналогічно - як одягнена я так і донечка.
інколи дійсно приходиться на такі картини дивитись :scare: , що дитина в колясці, в спеціальній люльці і для певності чохлом зверху прикрита і це при +28 жахххххххххххххх :scare:
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення мешканка » 14 липня 2010, 23:21

TanenRom написав:у нас також аналогічно - як одягнена я так і донечка.
інколи дійсно приходиться на такі картини дивитись :scare: , що дитина в колясці, в спеціальній люльці і для певності чохлом зверху прикрита і це при +28 жахххххххххххххх :scare:

а я ще бачила + коцик...теплий... :fool3:
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Гість » 21 липня 2010, 11:54

hirse dytyny perehrity,niz nedohrity...likar Komarowskuj pyse,sco na dytyni maje byty na odnu odezyny mense niz na mami,bo dity krasce rehylyjyt teplowiddacu....os,ja duze klasnuj pruklad perehriwu...mama moja do cioho wze pruznalasa....sce witer ne poduw ,a ja wze hwora.....znajete skilku raziw za zumu? nawit rahywaty ne hocu...sucilni tabletku,tabletku i tabletku..tomu dla sebe ja wurisula ,sco swoju dutyny bydy zahartowuwaty .....temperatyra wzumku 20-22,wolohist 50-70,nawit gidrometr prudbala.....sama obdahnena ,jak kapysta,a dytyna w odnij ludunci i wse dobre.....
Гість Офлайн

Повідомлення Marta » 21 липня 2010, 23:45

Гість написав:hirse dytyny perehrity,niz nedohrity...likar Komarowskuj pyse,sco na dytyni maje byty na odnu odezyny mense niz na mami,bo dity krasce rehylyjyt teplowiddacu....os,ja duze klasnuj pruklad perehriwu...mama moja do cioho wze pruznalasa....sce witer ne poduw ,a ja wze hwora.....znajete skilku raziw za zumu? nawit rahywaty ne hocu...sucilni tabletku,tabletku i tabletku..tomu dla sebe ja wurisula ,sco swoju dutyny bydy zahartowuwaty .....temperatyra wzumku 20-22,wolohist 50-70,nawit gidrometr prudbala.....sama obdahnena ,jak kapysta,a dytyna w odnij ludunci i wse dobre.....

Мені здається,що на 1 одежину більше, ніж в мами, бо мама все таки йде з коляскою, рухається, а дитинка лежить-сидить.
Але те скільки зверху коців, також треба враховувати..)
Marta Офлайн

Повідомлення Ira » 22 липня 2010, 13:45

Я також одягаю дитину, як себе. Не раз чула в свою сторону, чи не замерзне мала і не захворіє. Ще не замерзла і не захворіла ;) А тих бідних закутаних дітей з червоними від того, що їм жарко, щоками так шкода. А в червні, коли мами вже ходили в футболках і шортах (температура була 22-24 градуси) почула одну розмову. Одна мама казала як то добре тим, в кого дівчинка - вдів кологоти і спідницю, та й бігає собі. А от хлопчику треба одівати і колготи і штани, бо якось страшно роздівати дитину. Друга мама з нею погодилась, і сказала, що теж ще одягає на малого колготи під штани. А самі стоять в шортах і футболках! Я була в шоці!!! :dash:
Ira Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 326 раз.
Подякували: 390 раз.

Повідомлення mala-karta » 22 липня 2010, 22:39

сьогодні, після четвертої, Ромка гуляв в одних трусах :)
ми були коло струмка :)

і якби мені було зовсім наплювати, як там хтось гляне, то посадила би голяком в коляску :)
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Marta » 23 липня 2010, 00:20

mala-karta написав:сьогодні, після четвертої, Ромка гуляв в одних трусах :)
ми були коло струмка :)

і якби мені було зовсім наплювати, як там хтось гляне, то посадила би голяком в коляску :)

Ну, етикет тра тоже соблюдати...На одному форумі всі обговорювали, як побачили в великому гіпермаркеті хлопчину в одних трусах.,а мама в футболці і шортах. Ну, типу, те, що приємлимо на пляжі, неприємливо на дит.площадці чи в маркеті. Але біля струмка-це кльово!
А я от Лізу на дачі взагалі деколи голяком пускаю, але якось потім подумаю,що вона ж сідає,то труліки одіну і все. І боса ганяє по траві-довоооолльна!!!)))))
Marta Офлайн

Повідомлення mala-karta » 23 липня 2010, 00:29

я, певно, не дуже вихована, але не бачу ніц такого у ситуації з гіпермаркетом :unknown:
Але чогось на малого футболку все таки одягаю в Подолянах (бо до Подолян без футболки йшли)...
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення happymami » 15 серпня 2010, 10:44

Гість написав:hirse dytyny perehrity,niz nedohrity...likar Komarowskuj pyse,sco na dytyni maje byty na odnu odezyny mense niz na mami,bo dity krasce rehylyjyt teplowiddacu....os,ja duze klasnuj pruklad perehriwu...mama moja do cioho wze pruznalasa....sce witer ne poduw ,a ja wze hwora.....znajete skilku raziw za zumu? nawit rahywaty ne hocu...sucilni tabletku,tabletku i tabletku..tomu dla sebe ja wurisula ,sco swoju dutyny bydy zahartowuwaty .....temperatyra wzumku 20-22,wolohist 50-70,nawit gidrometr prudbala.....sama obdahnena ,jak kapysta,a dytyna w odnij ludunci i wse dobre.....

а я навпаки дітей вдягаю легше, ніж себе))) Бо вони в мене непосидючі, тож і гріються більше, ніж я - старе мнясо))))))))
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення happymami » 15 серпня 2010, 10:48

Marta написав:Ну, етикет тра тоже соблюдати...На одному форумі всі обговорювали, як побачили в великому гіпермаркеті хлопчину в одних трусах.,а мама в футболці і шортах. Ну, типу, те, що приємлимо на пляжі, неприємливо на дит.площадці чи в маркеті. Але біля струмка-це кльово!

Я дитину голяком в трусах вожу. Але в супермаркети одягаю футболку не через етикет, а через то, шо там кондиціонери. І відповідно холодніше, ніж на вулиці. А про етикет... Не думаю, шо то надто неетично, якшо хлопчик в трусиках в магазині... То ж не в театрі... Тай то не дівчинка-підліток... Думаю, що магазини, то таке громадське місце, яке не вимагає особого етикету. Я можу й в тапочках піти... ну і шо? Такшо я ЗА легке одягання))

В мене вже всі сусіди знають, шо мої діти закальонні. Самі навіить кажуть "Та в ЛюПки діти завше голі"))) Спочатку задовбували питаннями "А їм не зимно?". Але тепер попустилися. Бо я просто кажу "Ні не зимно"
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Поперед.Далі

Повернутись до Дитячий гардероб

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей