Глобальні оголошення!

Гумачки з зав'язками зверху - вони практичні?

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Гумачки з зав'язками зверху - вони практичні?

Повідомлення mala-karta » 09 грудня 2010, 23:25

Думаю про гумачки малому на весну.

Бачила такі, що зверху шнурком стягуються.
Зображення

В чиїх діток були?
Як той шнурок, допомагає, щоб вода не заливалась?
Чи ні?
Чи як який?

Розкажіть, будь-ласка про всякі нюанси.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Re: гумачки з зав'язками зверху - воно практичне?

Повідомлення Перлинка » 09 грудня 2010, 23:35

Мала-карта,ти шо збираєшся в калабанях по коліна ходити? :zybu: ;-)
Наші гумачки без шнурків,але ноги не мокнуть,і дощ туди не накрапає,мені здається ,що шнурки швидше для того,щоб з ноги не злітали ,бо переважно гумачки широкі та вільні. Якось навесні веду малу в садок,вона захотіла на ручки,ну я її взяла і несу,а вона каже
-Мамо,чоботи падуть
Дивлюсь дійсно ,майже злетіли,бо в неї ніжка вузенька,то я потім їй на товсту шкарпетку взувала.

З малого не злітали,бо в нього лабка шо нада,але в нього й джинси ширі і обємніші ,шо добре талувались в чобіт,а доці бувало лиш на кологоти (як в спідниці),або вузенькі джинсики,тому тре було ше шкарпетку давати.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення mala-karta » 10 грудня 2010, 00:06

та я, Перлинко, якось ті калабані боком минаю, а малий в них гасає.
І в процесі гасання хвилі залітають в чоботи.
І я думаю, чи такі шнурки поможуть чи ні...

З малого без зав'язок цього року злітали в теплу пору, коли він в мене на спині їхав, коли дійсно джинси в середину не вталовані.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Хлопчик Андрійко

Повідомлення Перлинка » 10 грудня 2010, 00:11

то тобі дійсно краще з шнурками брати

та я, Перлинко, якось ті калабані боком минаю, а малий в них гасає

Я поняла шо гумаки не для тебе,написала образно,мала на увазі шо не будеш же малого водити в калабані по коліна.
Хоча дітки всі різні,мій любить калабаньки,але якось акуратненько туди залізти потоптатись,а не з розгону :) .Але я підозрюю,що твій козак по темпераменту вартий моїх двох.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Русік » 10 грудня 2010, 12:24

Ми маємо гумаки кожного сезону: виростаємо - купляємо нові. попадались в основному зі шнурівкою, але то не було принциповим питанням при виборі, просто так попадалось.
Захисту в тому немає абсолютно - шнурівка продіта в тонку тканину, яка власне пропускає воду як добрийдень! тим більше, що основною проблемою стають не чоботи, а штани, які в них входять - якщо добре стирбати (а мій саме так і робить), то промокають не гумаки, а штани зверху, які набирають води і стають у кращому випадку вологими.
Пару сезонів промучившись (забороняти таке задоволення - не для нас!), ми нарешті доросли до давно куплених на секонді резинових штанів!!! Вони абсолютно не пропускають воду, знизу мають зажими, щоб щільно прилягали до чобітка. От тпере нам нічого не страшно!!!!
Так що зі шнурівкою чи без - якщо бігати і стрибати, то немає значення
Дорогу осилит идущий!
Русік Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 896 раз.
Подякували: 1209 раз.
Діти: Козаки Микола та Сашко + козачка Катерина

Повідомлення mala-karta » 10 грудня 2010, 13:06

о, дякую!

а штани ми вже теж купили гумові ще й з такою резинкою, що за підошву чобота зачіпляється.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Хлопчик Андрійко

Re: Гумачки з зав'язками зверху - вони практичні?

Повідомлення mala-karta » 02 липня 2011, 23:03

були в нас гумачки з зав'язками.
Я була ними страшенно задоволена - гуляли чи в прогумованих штанах, чи в спец комбінезончику для дощу - якщо заправити штанку в чобіт, і стягнути той шнурочок - ніде нічого не протікало :dance: :clapping:

Але гумачок один в нас потріскав по згину (як ножка згинається), ще не дуже воду пропускає, але не довго ще тому гумачку носитися :(

Шукаю зараз нові, хочу теж із зав'язками. Знайшла в кукусі на 15 квітня (там знижка якраз 40% на них- вийде десь 100 грн), але дуже вже матеріал схожий на той, що в наших.
От я вся в роздумах...

В кого ще гумачки тріщали? І від чого вони тріщать? Може їх продавець взисі на морозі тримала чи що? А магазинні ж не морозились?
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Хлопчик Андрійко

Повідомлення xtremeshammy » 24 січня 2025, 04:10

xtremeshammy Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повідомлення xtremeshammy » 02 лютого 2025, 02:23

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru
xtremeshammy Офлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » 02 квітня 2025, 03:37

xtremeshammy Офлайн

Я тут живу

Далі

Повернутись до Дитячий гардероб

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей