Глобальні оголошення!

Зимові черевики для дітей

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Зимові черевики для дітей

Повідомлення LadyOLady » 30 листопада 2024, 02:39

Дівчата, допоможіть порадою! Зима вже настала, а я досі не можу визначитися з вибором зимових черевиків для свого синочка. Хочу, щоб взуття було теплим, зручним, якісним і обов'язково з підтримкою ніжки, адже малий тільки нещодавно почав впевнено ходити. Що порадите? Можливо, є перевірені інтернет-магазини, де можна купити гарне ортопедичне взуття для дітей?
LadyOLady Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Зимові черевики для дітей

Повідомлення xkristinaxbond » 30 листопада 2024, 04:14

LadyOLady написав:Дівчата, допоможіть порадою! Зима вже настала, а я досі не можу визначитися з вибором зимових черевиків для свого синочка. Хочу, щоб взуття було теплим, зручним, якісним і обов'язково з підтримкою ніжки, адже малий тільки нещодавно почав впевнено ходити. Що порадите? Можливо, є перевірені інтернет-магазини, де можна купити гарне ортопедичне взуття для дітей?

Я минулого року купувала зимові черевики для свого малюка в інтернет-магазині Minimen https://minimen.ua/dytyachy-zymovi-cher ... vye-shagi/ і вони стали для нас ідеальним вибором! Взуття дуже якісне, виготовлене з натуральних матеріалів, із теплою підкладкою та міцною підошвою. Черевики добре підтримують ніжку, не натирають і не пропускають вологу навіть після тривалих прогулянок у сніг. До того ж, доставка була швидкою, а розмір підійшов ідеально завдяки точній таблиці на сайті. Раджу звернути увагу на цей магазин!
xkristinaxbond Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повернутись до Дитячий гардероб

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість