От вчора ввечері положила в піжамі почав крутитися- переділа в бодік, то спав до 7 ранку, але був розкритий і холодний. Я накрила і знов заснув до 9 може змерз трохи :?
Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
Я ложу в піжамці легкій , без носків. І під одіяло . В нас темп. 22 і вологість нормальна. коли розкриється - то холодна. Та зараз помітила що розкривається все рідше.
Нам 1,5 роки. Спимо поки що в бодіках. А коли в нас жарко то у футболочці і в памперсі. Але зазвичай в нас кімнаті тепло або дуже жарко бо сонячна сторона і панельний дім. Скільки накриваю малий всеодно розкритий спить.
А ми ще досі спимо в сліпику. Ніяк не можу наважитися перейти на піжамку. Тоді ж будуть ножки голі - хоч в носках клади спати. А наразі не переживаю, що розкриється - не змерзне.
Старша спить в піжамі накрита по вуха. Менша у сліпику зверху на ковдрі. Але в нас усю ніч відкрите вікно, то роздягати не ризикую, щоб спинку не протягнуло.
Малий в сліпику. А для донечки вже ніяк не могла знайти такого розміру,то спить в піжамі. Але тижнів зо два тому знайшла на секонді сліпик на її ріст(теплющий). Радості дитине не було меж