Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet
Для мене це було вже занадто, кому потрібні такі жертви... Я вирішила замінити денний сон дитини відпочинком. Читаю книжку, розповідаю казку й так десь годинку ми собі лежимо. Зате на ніч засинає тепер на годину-дві раніше 

Natalinda написав:Оце почала моя дитина змову спати вдень. Дістало його вже пролежувати в тому садочку. І що я мала б тішитися, бо ж дуже хотіла щоб він вдень ще довго і міцно спав, я росзтроїна(((( На ніч засинає не раніше 12-ї в ті дні що спить в садку. Вже не раз я раніше за нього засипала, а він бідний товкся і крутився з одного боку ні другий з словами "я неможу заснути"
і ще нам наша педіатр виписала дормокід то я давала, а потім і мелісу варила і спокійні ігри щоб перед сном були, бо як роздуріється то тоді взагалі ЗАВАЛ. Ну важко вона цей період пережила і ми з нею. а зараз ми їй виробили такий режим, спала в садку чи ні але в 21.00 в ліжко і все спить, чи ще покрутиться то вже її право але не встає і таки засинає.Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей