та і я на ніч розкатала губу, бо вдень ми марлі запісюєм... тепер навіть і не знаю... А якщо дитина не прокинеться і мокра буде спатки, будити і міняти?
Поки я вночі себе контрольювала, то спав Юрчик в багаторазовому вночі. Пісяв туди 2-3 рази (це я так думаю ) серед ночі міняла, дитина була в стані дрьому, тому продовжувала собі спати кілька хв. посмоктавши цицю. Зараз мама - мачуха. хоче вночі дуже спати, тому не ризикую, бо можу вночі забути передіти, а до ранку то потоп гарантований. Щодо економії, то вона дуже відчутна, в мене пачка памперсів ще огого відколи стоїть.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос
Natalinda написав:Щодо економії, то вона дуже відчутна, в мене пачка памперсів ще огого відколи стоїть.
Знач треба переходити на багаторазові, а то мій чоловік сьогодні поцікавився, чи я памперси їм (тиждень тому купили величезну пачку і вже майже нема :???: )
рішилася таки на багаторазові. Мабуть візьму таки Кулабебі (уж больно подружка про них класно мені розказала-проагітувала так сказать). Не знаю чи 2 брати чи 3 як на наш вік??? І щось не дожену скільки це вони зараз коштують???? І ще таки замовлю ще 2 труселів від еко. То потім розкажу враження.
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.
Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
Возраст ребенка Минимальное кол-во Оптимальное кол-во от рождения до 3-х месяцев 6 комплектов 7-8 комплектов от 3-х до 9-ти месяцев 5 комплектов 6-7 комплектов от 9-ти до 12-ти месяцев 4 комплекта 5-6 комплектов более 12-ти месяцев не менее 4-х комплектов 5 комплектов