Глобальні оголошення!

Висаджування

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Висаджування

Повідомлення mavpusya » 23 серпня 2011, 17:33

Заробляти можна на людях, що легко піддаються впливу. Розумні вибирають те із моря корисного і популярного для дітей, що на їхню думку підходить саме цій дитині.

Мен теж цікаво, як люди висаджують взимку. Ми не пісяємо під кущиками. Було буквально пару разів, коли доця кричала і я знала, що пісяти пора, тоді висаджувала. А гуляти ми ходимо в дісані із підстеленою пеленкою під попу. Планую прогулянку так, щоб повернутись до двох годин після останнього попісу. Якщо знаю, що затримаємось на закупках, чи деінде, одягаємо екопупс мембранний, одразу змінюю, як доберемось до машини. Якщо прохолодно, беру одноразовий, таки киснути пісі теж не бажано довший час...
Перлинка, як би це смішно не звучало, моя одноразові теж не любить, зриває із себе, якщо швиденько не одіти колготи, чи штани і бігом на вулицю. Буде тарбати і кричати.
Зображення
Свобода волн и злата звон - пиратский дух не побеждён! Зображення
mavpusya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 4072 раз.
Подякували: 1627 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення lore1ei » 23 серпня 2011, 17:36

Взимку в нас були або прогулянки до 2х годин, або ми забігали в якусь кафешку типу Макдоналдс, ну і там пісяли.
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.

Повідомлення Перлинка » 23 серпня 2011, 17:49

mavpusya написав:Перлинка, як би це смішно не звучало, моя одноразові теж не любить, зриває із себе, якщо швиденько не одіти колготи, чи штани і бігом на вулицю. Буде тарбати і кричати.

так я думаю вона новонародженою на вулицю не втікала від тебе з підгузками

і якби ти її відразу на них навчила ,хз чи захотіла б потім в багаторазових бути

я не спорю що зовсім без підгузка дитині комфортніше ніж в ньому,але думаю не настільки щоб так ускладнювати побут мамі
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 23 серпня 2011, 17:53

коли дитина розпробувала бути без пігузка її пеотім важко в нього вдягнути,
але мої допустимо шапок не люблять і взагалі вдягатись не люблять,коли маленькі ,то ж не значило що мені їх голими треба було на вулицю виносити,бо відмовляються
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mavpusya » 23 серпня 2011, 18:09

Перлинка Ми були майже до трьох місяців виключно на одноразових. І досі регулярно їх одягаємо при потребі, але замотати в дісану дається, трусики одягаєм без проблем, одноразовий хапає за крильця між ніжками, натягує і зриває...
Перехід на багаторазові пройшов взагалі безболісно.

Щодо побуту мами, мені не треба йти на ополонку прати руками. :grin: Закинула пралку, чоловік розвішав, от і всі проблеми.

Щодо шапок, то підгузок не настільки життєвонеобхідна річ для здоровя дитини. :crazy:
Зображення
mavpusya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення mavpusya » 23 серпня 2011, 18:43

А якщо серйозно, то я зробила свій вибір на користь багаторазових, ще далеко до народження дитини. Про природнє батьківство дізналась після покупки набору Дісани. А Комаровський між іншим радить в книзі
Здоровье ребенка и здравый смысл его родственников | +
Уход за кожей младенца прекрасно может быть осуществлен при использовании
обычных марлевых подгузников. Но ведь совершенно однозначен тот факт, что, в первые 6
месяцев после родов, здоровью, отдыху и образу жизни матери должно уделяться внимания
не меньше, чем уходу за ребенком. Памперсы один из способов решения этой задачи.
И, именно поэтому, с точки зрения автора, человек, придумавший памперсы,
совершил подвиг. При наличии памперсов пеленки стираются по мере естественного
загрязнения, что уменьшает их количество (и необходимое, и подлежащее стирке) в
несколько раз. Если в Вашем присутствии кто-нибудь и когда-нибудь скажет, что памперсы
это плохо (не гигиеничны, давят, способствуют раздражению кожи и т.п.), знайте, либо у
этого человека была прислуга, которая занималась стиркой,1 либо он памперса никогда не
видел в глаза. Запомните: даже если по каким-то Вашим соображениям обычные марлевые
подгузники лучше памперсов, то это может быть справедливым лишь по отношению к
ребенку.

Тобто таки дитині корисніше у марлевих. Із сучасними пралками і сушками за пранням проблема не стоїть. Час від часу прокипятити і все, я нічого не прасую.
Ми по Комаровському жили до півроку. Оскільки досвіду спілкування із дітками не було, а батьки надто далеко, щоби підказати-показати. Коло трьохьмісяців доціного житття, коли перестали мучити животики, я відчула, що готова переходити на прості марлеві.
Вирішила задовго до народження доці тому, що хотіла б, аби на нашу півтора тонни використаних підгузників за рік було менше на смітниках зарито.
Экологический эффект | +
Ребёнок в среднем использует за жизнь около 4000 подгузников. В Европе одноразовые подгузники составляют около 2% бытовых отходов. Разложение одноразового подгузника может продолжаться более 500 лет. Эти факты свидетельствуют о серьёзном негативном влиянии одноразовых подгузников на экологию[1] (фр.).
Зображення
mavpusya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Перлинка » 23 серпня 2011, 19:52

я багаторазовими колись давно також цікавилась,вроді та фірма що ти називала ,заходила на їх сайт,там такі підрахунки,що якщо ви потратите 500 євро за набір їх багаторазових трусів з спеціальними шампунями для прання,то всеодно то буде дешевше ніж купувати багаторазові кілька років,я лишніх 500 євро не мала і того ровера лишилась

зараз бачу ви якимось дешевими користуєєтесь,але щось воно мене всеодно не надихає

мені важко осягнути прєлєсті висаджування,а багаторазові чи одноразові сильно великої різниці не бачу,хоча одноразові всеодно зручніше
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Alisa » 26 серпня 2011, 14:00

Ми в дома без підгузка, або в багаторазовому.
А ось на прогулянці мусимо бути в підгузку.
І на сон теж у підгузку.

Трохи заздрю тим мамам, яких дітки вже без підгузка і на прогулянці.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення mala-karta » 27 серпня 2011, 08:39

Alisa, твому малюку тільки 1 і 3. В такому віці, як правило, якщо без підгузка, то з 5 запасними штанцями (або за 200 м від дому)
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Tajga » 27 серпня 2011, 16:31

mala-karta, +1
Ми влітку так и гуляли: кілька штанців у рюкзаку. А якщо у візочку, то ще церата+пелюшка і декілька пелюшок на заміну.
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Поперед.Далі

Повернутись до Туалетна наука

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість