Глобальні оголошення!

Багаторазові натуральні підгузники

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: багаторазові підгузники NaugthyBaby

Повідомлення Natalinda » 28 лютого 2010, 21:45

В мене ще одне питання, ви ніхто не пробували з одноразового памперса середину витягувати і туди марлю стелити, то не то саме виходить? :?
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення mala-karta » 28 лютого 2010, 21:49

я читала в ЖЖ, що так і робили

то не зовсім то саме, памперс же ж не випереш потім
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Natalinda » 28 лютого 2010, 23:44

Ну я щось з місяць пробувала так бавитися, то пісюхи полоскала, а какахи викидала, але мене більше цікавить чи сам зовнішній матеріал сильно відрізняється, ну шоб не парило, а дихало. Я так розумію що раз воно не промокає, то і дихати не може полюдськи. Чи як?
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення mala-karta » 01 березня 2010, 00:13

там є мембрана - це така штука, яка має дуже дрібні пори, через них проходить пара, але не вода.
Але якщо води багато то все таки пройде.

В тих, що в мене є, малий не париться - нема подразнень, опрілостей. Але, з іншої сторони, він в них, в основному, тільки кусок ночі. Іноді і вдень.

Особисто я думаю, що дихається не гірше, як в памперсі.
на сайті виробника написано, що краще - ну але кожен своє болото хвалить...
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Хлопчик Андрійко

Повідомлення Olenka » 02 березня 2010, 02:36

Natalinda написав:В мене ще одне питання, ви ніхто не пробували з одноразового памперса середину витягувати і туди марлю стелити, то не то саме виходить? :?

Я попробувала пару разів так зробити - мені страшно не сподобалось!... Той абсорбуючий матеріал все одно не вдається повністю вишкрябати, а потім з марлі ті катишки вибирати - мрак... Люди так роблять, але то точно не те саме.

Та й невідомо з чого ті памперси роблять - там, певно, вся таблиця Мєндєлєєва є. І що то за катишки невідомо, і як вони на кохану дупу впливають... Для мене ще аргумент за багаторазові підгузники був кількість памперсів, які викидаються щотижня з одної дитини... Десь читала статистику, що з однієї дитини в середньому 8 тонн памперсів викидається за час до горщика. А це сміття не розкладається і гниє... А в Тернополі ще із сміттєзвалищем проблеми ;)
Olenka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 199 раз.
Подякували: 510 раз.
Діти: Сонячний хлопчик Назарчик

Re: Багаторазові натуральні підгузники

Повідомлення Liza » 02 березня 2010, 15:13

вставлю я ще кілька слів про Дісану. коли попісу буває небагато, то мені одразу важко визначити, чи мокра вкладка, чи ні. вже кілька разів так було. отже, ці підгузи дозволяють тримати дитину в них довше, ніж до першого попісу.
я як планувала під час вагітності використовувати багаторазові та одноразові підгузи - так і роблю. і не жалкую. от би ще спробувати підгузи на кнопках, щоб швидше проводити запідгузювання дитини - хочеться теж про них більше дізнатися попередньо.
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 3424 раз.
Подякували: 893 раз.
Діти: Святослав (06.09.2009),
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Повідомлення Oksana » 08 березня 2010, 01:20

Дівчатка, сьогодні Оленка передала мені багаторазові підгузки, які ми замовляли (Оленка, не памятаю, чи хоч подякувала тобі...ДЯКУЮ ДУЖЕ-ДУЖЕ). Вже пробувала на малят своїх, поки мені подобаються. Доця правда зразу їх оприходувала, то далі випробовували на синочку тільки :D
Результат досліджень на сьогоднішній день: зовнішній шар не протікає. Принаймі до певної кількості точно. Ми скільки не пісяли, зовнішній шар сухенький. Внутрішній, якщо вкладку ложити в карманчик, тримається більш-менш сухим досить довго. Принаймі ми десь певно після третього разу попісяння почали відчувати що вроді вже мокріє... (спеціально досліджували :D ) Але таким чином шкіра все одно практично сухенька. Якщо вкладку на карманчик, то тре міняти частіше, бо мокренько тоді зразу. Розміри супер, дійсно регулюються на любу дитинку. Вобщім, ми поки задоволені!!!
Правда ми сьогодні тільки вечір попробували в них провести. Ще хочу попробувати спати положити в них. Як досліджу щось новеньке, напишу, чи як в когось яксь питання виникли, питайте, постараюсь відповісти по мірі наших досліджень :) ;)
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення mala-karta » 08 березня 2010, 14:35

ой, і ми напишем :)
У нас теж натібебі.

Довгий час не виходило випробувати їх "впитуємість" - малий терпів на прогулянках :)
І от одного разу Ромась туди таки напісяв. Так співпало, що я їх майже зразу зняла. Я спочатку навіть не зрозуміла, що вони запісяні!!! Попробувала - шось гаряченьке... Ну може вдягла малого затепло? А то потім до мене дойшло :)
Впитують дуууже кльово, попа суха :) В порівняні з coolababy (в нас теж є) - в сто раз краще.
Єдина біда - на нашу попу майже впритик (попа 12 кг і 80 см). Але я надіюсь на те, що, по статистиці, після року попи помаліше ростуть :)

Так що ми довольні також :) Чекаємо на ще 2 :)
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Хлопчик Андрійко

Повідомлення krapk@ » 05 квітня 2010, 10:57

дівчатка, пишіть свої відгуки про ці підгузники. Про http://fairyland.com.ua/ на самому сайті дуже багато позитиного, але вони і дорожчі. Я хочу купити собі 2 тих і 2 цих. Так що давайте, діліться враженнями.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення mala-karta » 05 квітня 2010, 14:06

у мене є і ті, і ті (кулабебі від фейріленд і натібебі)
Натібебі мякші, кулабебі тонші.
Натібебі на липучках - їх можна точніше підрегулювати.
Кулабебі на макс розмірі більші, для вас це не актуально, але от на мому карапузі натібебі впритиквпритик.
І ті, і ті я б літом не одягала - буде жарко, вони флісові.
Зараз якраз добре.
Кулабебі дорожчі за рахунок того, що там 3 вкладки.
Для бігаючої лялі я би брала кулабебі - тонші і більші, для зовсім маленької - натібебі, бо вони мякші і той мякший вкладиш значно швидше впитує (а так як дитинка лежить багато, то це актуально).
Для повзаючих карапузів - мені здається, все одно.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Хлопчик Андрійко

Поперед.Далі

Повернутись до Туалетна наука

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість