Oksana » 08 березня 2010, 01:20
Дівчатка, сьогодні Оленка передала мені багаторазові підгузки, які ми замовляли (Оленка, не памятаю, чи хоч подякувала тобі...ДЯКУЮ ДУЖЕ-ДУЖЕ). Вже пробувала на малят своїх, поки мені подобаються. Доця правда зразу їх оприходувала, то далі випробовували на синочку тільки :D
Результат досліджень на сьогоднішній день: зовнішній шар не протікає. Принаймі до певної кількості точно. Ми скільки не пісяли, зовнішній шар сухенький. Внутрішній, якщо вкладку ложити в карманчик, тримається більш-менш сухим досить довго. Принаймі ми десь певно після третього разу попісяння почали відчувати що вроді вже мокріє... (спеціально досліджували :D ) Але таким чином шкіра все одно практично сухенька. Якщо вкладку на карманчик, то тре міняти частіше, бо мокренько тоді зразу. Розміри супер, дійсно регулюються на любу дитинку. Вобщім, ми поки задоволені!!!
Правда ми сьогодні тільки вечір попробували в них провести. Ще хочу попробувати спати положити в них. Як досліджу щось новеньке, напишу, чи як в когось яксь питання виникли, питайте, постараюсь відповісти по мірі наших досліджень :) ;)

[