А я на горщику не наполягала, купила і стояв собі!!! Як виповнилося 1,6 почала проситися і пісяти і какати, після чого вона і ми плескаєм і хвалимо її!!! І ще цікаво що на вулиці мала тоже проситься " пісь", а вночі то 2 рази точно чую серед ночі "пісь" і мушу вставати і садити, хоть памперс на ніч іще вдіваємо, деколи він сухий деколи ні!!!
Даруся і пісяе і какае вже десь з місяць на горщик.Сама знімае штанятка.Після какання тільки біжить по мене,якщо я не поруч,щоб попу витерла.На вулицю вдіваю підгузок,бо холодно і незнати де і коли нам приспічить.На ніч в підгузку і просинаеться з повнющим!Я вже перестала паритись.До садочку навчимось і спати без підгузника і гуляти.Навесні зніму на вулицю,а літом і на сон планую))))Але я вам скажу,що я зацінила економію)))))
ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
В нас якась забастовка... Сідаємо на горщик після снів, раніше так гарно мені какав в горщик, що вже забула як попуньку витирати так як після пампіка, а от вже кілька днів какає в підгузник по 4 рази на день. Сидимо на горшочку досить довго, а потім вдіну а він за 10 хвилин в пампік наробить... і що то з тим робити?
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
А я і не уявляю як навчити на горщик. Зараз доні 1 рік і 1 міс., раз зловила попісяти на горщик. Тепер категорично не хоче сідати (може раз на холодний посадила ). Про покакати і не знаю як зловити. В нас це моментально. Різко стала і все в підгузнику . Пробую висаджування з9 місяців. Раніше і покакати получалось. Зраз лише пісяти. Але ніякого горщика
Наша доця не хоче ніяк. Як десь випадково зловлю і посаджу, то з такими криками і плачами. Я вже спеціально на унітаз сідала, і хтозна-що розказую-плету, аби втримати на горшку... Ми вже величенькі, саджу вже від літа, і проблеми є.
Нам 1,2. З горщиком також не дуже. Пісяє тільки після сну і коли приходим з вулиці. На вулиці не пісяє навіть якщо прокиниться, памперс все сухенький. А так дома бігає в трусиках і я ніяк не можу зловити.